William Carvalhot azért megnéznémTobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat

William Carvalhot azért megnéznémTobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat
Ez rendben is van, csak korábban azt nyilatkozta, hogy még a VB előtt dönt a jövőjéről és így joggal hihették hogy valamit mond ezzel kapcsolatban, még ha nem is konkrétumot. Attól még képviselheti ugyanúgy a válogatottat és beszélhet VB-ről.visca el barca írta:nyilván aki értelmes egy fél fokot az gondolhatta h a vb előtt 2 nappal, nem saját sajtótájékoztatót tart, hanem a válogatottat fogja képviselni...Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzetmax reménykedtünk benne mi is, meg a sajtó is, hogy el fogja mondani megy vagy marad.
nyilván aki értelmes egy fél fokot az gondolhatta h a vb előtt 2 nappal, nem saját sajtótájékoztatót tart, hanem a válogatottat fogja képviselni...Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzet
visca el barca írta: fogjátok már fel, hogy a válogatottat képviselte... kötelező rendezvény volt, nem ő hívta össze randomra
fogjátok már fel, hogy a válogatottat képviselte... kötelező rendezvény volt, nem ő hívta össze randomraRonaldinho&Barca írta:odamegy mindenki erre bejelenti a nagy semmit... nehéz az élet.
Akkor ezt benéztem, köszvisca el barca írta:
mivel a francia válogatott a téma nem grízes jövője, persze h megtartották, gondolom a kérdések 99%-a a válogatotthoz kapcsolódott
Ez is egy lehetséges opció. Viszont a szavából ítélve nem lesz a VB előtt nyilvános döntés, szóval nem leszünk okosabbak a VB kezdőnapjáig sem. Majd eldől július vége-augusztusba, kár is volt arra gondolnunk hogy lesz egy nyugodt nyarunkpalesz77 írta:Mondjuk mielőtt megkövezi mindenki a főtéren, mi van, ha esetleg a klubok közül valamelyik mondta meg neki, hogy még nem hozhat semmit nyilvánosságra? Mondjuk az Atma kérte meg, hogy amíg nincs meg a helyettese, addig kussoljon, mert egy bizonyos Barca tavaly úgy járt, hogy amint egy kis pénz állt a házhoz nyíltan, mindenki 1,5-szer annyiba került nekik?
Ez az, fogalmunk sincs mi van a háttérben, de megy az észosztás..palesz77 írta:Mondjuk mielőtt megkövezi mindenki a főtéren, mi van, ha esetleg a klubok közül valamelyik mondta meg neki, hogy még nem hozhat semmit nyilvánosságra? Mondjuk az Atma kérte meg, hogy amíg nincs meg a helyettese, addig kussoljon, mert egy bizonyos Barca tavaly úgy járt, hogy amint egy kis pénz állt a házhoz nyíltan, mindenki 1,5-szer annyiba került nekik?
mivel a francia válogatott a téma nem grízes jövője, persze h megtartották, gondolom a kérdések 99%-a a válogatotthoz kapcsolódottFecooo írta:Ez egy normális világban max úgy történik, hogy rövidhírben bejelentik, hogy elmarad a Press conference, "decision delayed" stb... De neeeem, ezek megtartják a sajtótájékoztatót
Ez alapvetően egy válogatott sajtótájékoztató...Tobias88 írta:Nem értek Franciául de az angol kommentek alapján Griezmann nem ma dönt még se. Akkor mi az istennek nyilatkozik? Nem értem
Én ha csak a játéktudását nézem, örülnék neki/örültem volna neki, de ezzel kezd átlépni egy határt. Bohóckodik itt...visca el barca írta:“I know there’s a lot of wait and expectation, but today is not the day to talk about my future.”
ahogy várható volt, griezmann ma sem mondott semmit az átigazolásáról. szánalmas kis pojáca, remélem marad ahol van, legyen boldog az örök vesztes szerepével
Sajtótájékoztató arról, hogy nem mond semmit... cuncitól tanulta tuti...visca el barca írta:“I know there’s a lot of wait and expectation, but today is not the day to talk about my future.”
ahogy várható volt, griezmann ma sem mondott semmit az átigazolásáról. szánalmas kis pojáca, remélem marad ahol van, legyen boldog az örök vesztes szerepével
Mivel egy dupla után nem is vagyunk a sivatagban se az eredményesség, se a keretösszetétel alapján, én nem így fognám fel. Finomhangolnak. Mindkét játékos dobna a csapaton, szerintem ez egyértelmű. Persze, az is igaz, hogy engem továbbra is hidegen hagynak a financiális viszonyok és a kiadott összegek egészen addig, amíg a mérleg egyensúlyban van, és nincsenek likviditási gondok a klubnál. Ha pedig szigorúan szurkolói, sportszakmai szempontból nézzük, mindkét játékos elférne.Varatrix írta:Csak nála és Griezmannél is ugyanaz az érzésem, hogy keresni kell a helyét, nem ők a korty víz a sivatagban.
http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... ol-2640827" target="_blank igen énis az előbb olvastam. Szoktam nézni Sporting meccseket neten, van pár jó kis fotballistájuk. Kérdés, hogy nálunk is jók lennének-e. De pl: Bruno Fernandes, Gelson Martins mind két játékost kipróbálnám. Fiatalok valószínűleg olcsók vagy ingyen vannak a balhé miatt, bár nem tudom mi a teljes igazság.Tobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat
Igen, ezt én is nehezen küzdöm le, a fejemben nagyon nem az él, hogy rá lenne szükségünk... Mondjuk mentségemre szóljon, hogy én nem engedtem volna, el, és nem hoztam volna Fabrét.Chino írta:Kicsit sztereotipizálták sokan Thiagot.
Nem vagyok Thiago fan én sem, de adott esetben én hoznám. Viszont azt le kell szögezni, Hogy Thiago spanyol válogatott, a VB-n valószínűleg kezdő lesz. Denis a válogatottságnak a közelébe sem jut. A két játékos között van 2-3 év korkülönbség mindössze.mess2009 írta:meggyőződésem, ha Valverdének lenne türelme és akarná D. Suarez jobb választás lehetne.(és itt van!!)
noname írta: Thiago-val szemben pedig az ellenszenv az eligazolása miatt van. Nem akartuk eladni, de ő elvárta volna h kezdő legyen az akkor még csúcsformában játszó Iniesta kárára. Várt volna max 2 évet és simán kezdő...
A másik h Thiago sose volt túl jó védekezésben. Countinho jobb nála támadásban Verratti pedig védekezésben lenne az.