Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, az is lehet. Gameiroról olvastam olyat valahol, hogy eladnák, ez megint Gríz maradását erősíti talán.visca el barca írta:mondjuk tényleg sanszosabb h a simeone féle 4-4-2-ben baloldalt fog játszani, idén ott ha jól rémlik csomoan játszottak és senki nem váltotta meg a világot.. mondjuk így h torres elmegy, meg ha még grízes is csak két csatáruk marad (türhőcosta meg gameiro) ami nem túl sok
mondjuk tényleg sanszosabb h a simeone féle 4-4-2-ben baloldalt fog játszani, idén ott ha jól rémlik csomoan játszottak és senki nem váltotta meg a világot.. mondjuk így h torres elmegy, meg ha még grízes is csak két csatáruk marad (türhőcosta meg gameiro) ami nem túl sokCestus írta:Lemar támadó középpályás is egyben. Én el tudom képzelni, hogy abban a kötetlen szerepben, amiben GR7 jelenleg az Atléticoban játszik, ki tudja váltani Griezmannt. Ja és Griezmann is bal szélső volt, amikor az Atléticohoz vitték.
Azért valljuk be elég szerencsés lesz az a csapat, amelyik ingyen el tudja hozni Gelson Martinst.Tobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat
majd meglátjuk, tud ő fentebb is játszani.Grimaldo írta:Lemar LM/LW ,nem sok köze van hozzá szerintem.visca el barca írta:a l'equipe szerint kész a lemar-atleti transzfer. kérdés, hogy erősítésnek vették, vagy grízes helyére.
Lemar LM/LW ,nem sok köze van hozzá szerintem.visca el barca írta:a l'equipe szerint kész a lemar-atleti transzfer. kérdés, hogy erősítésnek vették, vagy grízes helyére.
Semmi ilyesmi nincs a mai storyjábandavi10 írta:Elvileg az Instagram-sztorijába ma egy csomó Atletico-s képet rakott ki, bár ezt nem tudom megerősíteni, de ha valaki igen az szóljon nyugodtan
Ha tényleg így van, akkor jó lenne negmutatni Segura-éknak és elfelejteni a franciát.
Én dobtam be a hírt, de már abban a kommentemben is melléírtam, hogy szerintem csak a VB-ről fog süketelni.Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzet, ma aki erre a kérdésre választ várt, mindenki le van ugatva egytől egyig.![]()
William Carvalhot azért megnéznémTobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat
Ez rendben is van, csak korábban azt nyilatkozta, hogy még a VB előtt dönt a jövőjéről és így joggal hihették hogy valamit mond ezzel kapcsolatban, még ha nem is konkrétumot. Attól még képviselheti ugyanúgy a válogatottat és beszélhet VB-ről.visca el barca írta:nyilván aki értelmes egy fél fokot az gondolhatta h a vb előtt 2 nappal, nem saját sajtótájékoztatót tart, hanem a válogatottat fogja képviselni...Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzetmax reménykedtünk benne mi is, meg a sajtó is, hogy el fogja mondani megy vagy marad.
nyilván aki értelmes egy fél fokot az gondolhatta h a vb előtt 2 nappal, nem saját sajtótájékoztatót tart, hanem a válogatottat fogja képviselni...Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzet
visca el barca írta: fogjátok már fel, hogy a válogatottat képviselte... kötelező rendezvény volt, nem ő hívta össze randomra
fogjátok már fel, hogy a válogatottat képviselte... kötelező rendezvény volt, nem ő hívta össze randomraRonaldinho&Barca írta:odamegy mindenki erre bejelenti a nagy semmit... nehéz az élet.
Akkor ezt benéztem, köszvisca el barca írta:
mivel a francia válogatott a téma nem grízes jövője, persze h megtartották, gondolom a kérdések 99%-a a válogatotthoz kapcsolódott
Ez is egy lehetséges opció. Viszont a szavából ítélve nem lesz a VB előtt nyilvános döntés, szóval nem leszünk okosabbak a VB kezdőnapjáig sem. Majd eldől július vége-augusztusba, kár is volt arra gondolnunk hogy lesz egy nyugodt nyarunkpalesz77 írta:Mondjuk mielőtt megkövezi mindenki a főtéren, mi van, ha esetleg a klubok közül valamelyik mondta meg neki, hogy még nem hozhat semmit nyilvánosságra? Mondjuk az Atma kérte meg, hogy amíg nincs meg a helyettese, addig kussoljon, mert egy bizonyos Barca tavaly úgy járt, hogy amint egy kis pénz állt a házhoz nyíltan, mindenki 1,5-szer annyiba került nekik?
Ez az, fogalmunk sincs mi van a háttérben, de megy az észosztás..palesz77 írta:Mondjuk mielőtt megkövezi mindenki a főtéren, mi van, ha esetleg a klubok közül valamelyik mondta meg neki, hogy még nem hozhat semmit nyilvánosságra? Mondjuk az Atma kérte meg, hogy amíg nincs meg a helyettese, addig kussoljon, mert egy bizonyos Barca tavaly úgy járt, hogy amint egy kis pénz állt a házhoz nyíltan, mindenki 1,5-szer annyiba került nekik?
mivel a francia válogatott a téma nem grízes jövője, persze h megtartották, gondolom a kérdések 99%-a a válogatotthoz kapcsolódottFecooo írta:Ez egy normális világban max úgy történik, hogy rövidhírben bejelentik, hogy elmarad a Press conference, "decision delayed" stb... De neeeem, ezek megtartják a sajtótájékoztatót