Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
pedig elfogja, mert lopeteggugiei megmondta h neki kell. perez odamegy, 5 perc alatt letesz 60 millát, meg egy 15 millás fizut és kész.Stalkyard írta:Őt meg majd elviszi a Real. De akkor végleg kiégek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kokler, majd szokas szerint leterdelhetnek a Realnak a BLbe.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Atyaég, én az idióta gólörömeit meg hajait leszámítva normális arcnak gondoltam ezt a csávót, de ezzel top1 hatásvadász nyálgép lett.
Maradjon csak, szép üzenet lett volna, ha a primadonnát Dembélé helyett elkezdjük játszatni. Bartomeu, meg Segura meg jól pofára esett megint, akár hibájuk, akár nem. A klubot meg a tavalyi nyár után ismét sikerült valami hülyének lejáratnia, bár a Barcának sokkal kevésbé ciki ez, mint magának ennek a hülye gyereknek.
Maradjon csak, szép üzenet lett volna, ha a primadonnát Dembélé helyett elkezdjük játszatni. Bartomeu, meg Segura meg jól pofára esett megint, akár hibájuk, akár nem. A klubot meg a tavalyi nyár után ismét sikerült valami hülyének lejáratnia, bár a Barcának sokkal kevésbé ciki ez, mint magának ennek a hülye gyereknek.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vicc ez az ember 
Én örültem volna annak hogy jön(bár erősen kérdéses volt hogy fejben mennyire oké, és nem-e Higuain 2, mert fontos meccseken még nem nagyon alkotott csak ellenünk), de már a nagy huza-vona után már teljesen szánalmas lett ez az egész.
Jól tették Bartoék hogy nem mentek bele a versenybe, ha neki a nagyobb fizu és egy kis plusz pénz és hírverés fontosabb annál minthogy ne szórakozzon 2 klubbal és szurkolóival akkor nem kell ide.
Remélem ezt tudván Bartoék rástartolnak Thiagora

Én örültem volna annak hogy jön(bár erősen kérdéses volt hogy fejben mennyire oké, és nem-e Higuain 2, mert fontos meccseken még nem nagyon alkotott csak ellenünk), de már a nagy huza-vona után már teljesen szánalmas lett ez az egész.
Jól tették Bartoék hogy nem mentek bele a versenybe, ha neki a nagyobb fizu és egy kis plusz pénz és hírverés fontosabb annál minthogy ne szórakozzon 2 klubbal és szurkolóival akkor nem kell ide.
Remélem ezt tudván Bartoék rástartolnak Thiagora

Őt meg majd elviszi a Real. De akkor végleg kiégek.S.Agüero írta:
Akkor jöhet Thiago.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Ennél szánalmasabb dolgot még nem láttam szerintem profi labdarúgótól. Örülök hogy marad,van nekünk Dembelé,Coutinho,lehet mást hozni a kp-ra ha szükséges Arthuron kívül,és kész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sinya22 2018.06.14. 21:58:18-kor.
Akkor jöhet Di Maria. 

De azért őszintén remélem, hogy nem voltak igazak a hírek, ás nem csinált ez is komplett hülyét a klubból. Segura...

az a gólöröm erősen hányingerkeltő Atma mezben is de Barcában asszem rosszabb lett volna. de jófej a csávó csak fél éve húzza az agyát 2 klubnak is 

Szerencsére marad ott ahol van. Nem adok neki 2 évet és sírni fog, meg hisztizni hogy engedjék el.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ekkora egy pojácát úr isten
Ha ennyit nem tud eldönteni akkor jobb is ha nem jön ide mert nem érett meg fejben.
Ez esetben további sok sikert neki a szuperkupában, aztán ahhoz hogy tovább nézze ahogy sorra nyerjük a spanyol trófeákat, vagy akár a Bl-t.
Lehet szidni Bartoékat(én is előszeretettel teszem), de most jó hogy nem mentek bele és nem licitálták túl az Atleti ajánlatát, már csak az kellett volna hogy idehozzuk ilyen 22-25 millás fizuval...

Ez esetben további sok sikert neki a szuperkupában, aztán ahhoz hogy tovább nézze ahogy sorra nyerjük a spanyol trófeákat, vagy akár a Bl-t.

Lehet szidni Bartoékat(én is előszeretettel teszem), de most jó hogy nem mentek bele és nem licitálták túl az Atleti ajánlatát, már csak az kellett volna hogy idehozzuk ilyen 22-25 millás fizuval...
- davi10
- Llegenda del Barça
Na marad, hála istennek!
Sikerült lejáratnia is magát, mert ez elképesztően nevetséges volt.
Ha viszont Valverdének úgy adták elő, hogy le van zsírozva, az is szánalmas
Remélem rommá fütyülik majd most egy darabig.
Sikerült lejáratnia is magát, mert ez elképesztően nevetséges volt.
Ha viszont Valverdének úgy adták elő, hogy le van zsírozva, az is szánalmas

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- visca el barca
- Presidente del Barça
a 100 millából meg meghosszabbítjuk gomes, meg douglas szerződését, jobb is lesz 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hála Istennek. 

Hálistennek.
- visca el barca
- Presidente del Barça
na marad az atletiben. good night

Nem volt nagy hájpja a mostani VB-nek, de ha minden nap lesz valami botrány meg show, akkor azért nem lesz unalmas. Mondjuk nem ártana, ha inkább a fociról szólna.
"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
ott linkelték alattad 5 hsz-elnicandro írta:Hol tudom nézni ezt a "valóságshowt" ?valaki egy link?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://www.youtube.com/watch?v=OsDR70zuT6g" target="_blanknicandro írta:Hol tudom nézni ezt a "valóságshowt" ?valaki egy link?
Ronaldo sír a sarokba, ekkora hercehurcát még ő se tudott összehozni

Olyan mint egy búcsúvideó aztán majd bejelenti h marad
Twitteren széttrollkodják
Griezmann’s agent has announced that his decision will not be announced today. Furthermore his decision will be broken into a 13-episode series titled, “13 Reasons Why” which will be streamed on Netflix after the World Cup.

Griezmann’s agent has announced that his decision will not be announced today. Furthermore his decision will be broken into a 13-episode series titled, “13 Reasons Why” which will be streamed on Netflix after the World Cup.

Hol tudom nézni ezt a "valóságshowt" ?
valaki egy link?