2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pirlo lett a MoM. De meg kell hagyni, hogy Cannavaro nagyon durván tolta...visca el barca írta:bazzeg h egy-két olasz jatekos milyen teljesitmenyre képes, az agyam eldobom...
tegnap sztem cannavaro volt a meccs embere. örületes az az ember. a világ legjobb hátvédje. (és nem csak a vb-n nyujtott teljesitmenye mondatja ezt velem...)
forza italia, forza fabio
hmm....még anno talán hajdu b is ezt hajtogatta, hogyamnesztiat kaphatnak....nem hinném hogy a ketonek köze lenne egymáshoz...doki írta:Jó volt nézni a jól játszó olasz csapatot,teljesen megérdemelten nyertek.
DE nem szeretném,hogy ők nyerjék a VB-t.Ennek csak 1 oka van:amnesztia a bundabotrányban,vagy minimális bünti.
Elképzelhető... Kb. egy szinten van nálam a két csapat. Ebből a háromból csak a portugálokat utálom. A pillanatnyi lelkiállapotomon fog múlni, hogy kinek szurkolok, ha a franciák jutnak döntőbe.Marci írta:Miért akkor a franciáknak fogsz?antiimperialista írta:Hát sajnos megint nem az jutott tovább, akinek szurkoltam. Az olaszok sikerrel vívták meg az első komoly meccsüket. Mindkét gól nagyon szép volt. Most már nem tudom, kinek szurkoljak a döntőben, ha a portugálok jutnak be, akkor az olaszoknak fogok, ha pedig a franciák, akkor gondban leszek...![]()
Miért akkor a franciáknak fogsz?antiimperialista írta:Hát sajnos megint nem az jutott tovább, akinek szurkoltam. Az olaszok sikerrel vívták meg az első komoly meccsüket. Mindkét gól nagyon szép volt. Most már nem tudom, kinek szurkoljak a döntőben, ha a portugálok jutnak be, akkor az olaszoknak fogok, ha pedig a franciák, akkor gondban leszek...
Grosso már nyár elején aláírt az InterhezTheo írta:Ha Zambrotta nem jönne, Grosso gyerek beférne, 28 éves, 2-3 szezon benne van még, Zaccardo is egész jó(öngól leszámítva) és ő csak 25, Palermóban körül kéne nézni
és nagy respekt Neked is!Mardel írta:Ja és respekt huevos-nak,akinek azt mondtam a VB kezdetének idején,hogy az olaszok max vizilabdában vernék meg a brazilokat,hát ezzel a játékkal,EBBEN a formában lévő brazil válogatottat tényleg lehet odavágná...no de azért nehogy már olaszdrukkerré alakuljak!![]()
jah, zambrotta eddig naon keményen tolja a vb-n, csak sajna lehet, hogy megy Fabio után, még ha ahoz margitos mezt is kell húznia.Mr. Master írta:Gilardinoo a meccs vége felé nagyon bekeményített! Az a kapufa nm volt semmi! Ráadásul ide nekünk zambrottát!