Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ronaldinho&Barca írta:Basszus, de meglepett ott van az öreg, mekkora kedvenc volt annak idején.MessiNeymarSuarez írta:Marquez
Basszus, de meglepett ott van az öreg, mekkora kedvenc volt annak idején.MessiNeymarSuarez írta:Marquez

ALEXDP írta:Tudtok többet is?hajnesz írta:Nem volt valami jó meccs, a végén valahogy csak behúzták a szerbek.
Selejtező meccsek alapján, ennél bőven tudunk többet is, Tadic,Kostic, Mitrovic bőven tudásuk alatt teljesitettek.
Továbbra is tartom, hogy a válogatott gyenge pontja a védelem, viszont ezen a meccsen eléggé összeszedettek voltak, jövő pénteken egy jó meccsel akár ki is juthatnak a csoportból.
Milinkovic-Savic meg sokra hivatott, nagy pénzt fognak érte fizetni.
Mi van?
Tudtok többet is?hajnesz írta:Nem volt valami jó meccs, a végén valahogy csak behúzták a szerbek.
Selejtező meccsek alapján, ennél bőven tudunk többet is, Tadic,Kostic, Mitrovic bőven tudásuk alatt teljesitettek.
Továbbra is tartom, hogy a válogatott gyenge pontja a védelem, viszont ezen a meccsen eléggé összeszedettek voltak, jövő pénteken egy jó meccsel akár ki is juthatnak a csoportból.
Milinkovic-Savic meg sokra hivatott, nagy pénzt fognak érte fizetni.
Pontosan, engem is megnyertek. A 2014-15-ös Lucho-féle Barcára emlékeztet, hiányzik is ez a dinamika a játékunkból.mess2009 írta:eddig nálam ez a félidő veri a mezőnyt! még a Spanyoloknál is szebb a Mexikói foci mert sokkal direktebb de gyors és kreatív a játékosok labdabiztosak...szóval nagybetűs foci - eddig.

Nagyon jó meccs eddigSinya22 írta:Teljesen megérdemelten vezet Mexikó,lefocizzák a németeket egyelőre. Kérdés meddig bírják ezt a tempót.
oké, ez a két eset tényleg igaz, de hát ezért vezették be a videobírót. de a mezőnyben abszolut jól fújnak.LG írta:Azért ez így túlzás, hiszen két büntető is csak videóbíró után lett befújva. A franciáké ráadául véleményes volt.visca el barca írta:ami nekem eddig szembetűnő a vb-n, hogy marha jók a bírók... sehol egy tévedés, még kicsi sem, kajak jól fújkálnak. ejj ha a spanyol bajnokságban így menne a dolog...

Azért ez így túlzás, hiszen két büntető is csak videóbíró után lett befújva. A franciáké ráadául véleményes volt.visca el barca írta:ami nekem eddig szembetűnő a vb-n, hogy marha jók a bírók... sehol egy tévedés, még kicsi sem, kajak jól fújkálnak. ejj ha a spanyol bajnokságban így menne a dolog...
Támogatom. Sokkal nyugodtabb is vagyok, mert legalább van lehetőség szólni a bírónak hogy vissza kéne nézni az esetet. Nem tökéletes még nyilván, valószínű nem is lesz soha, de így is hatalmas előrelépés az eddigi, főleg spanyol bíráskodási ámokfutások után.visca el barca írta:ami nekem eddig szembetűnő a vb-n, hogy marha jók a bírók... sehol egy tévedés, még kicsi sem, kajak jól fújkálnak. ejj ha a spanyol bajnokságban így menne a dolog...