visca el barca írta:ami nekem eddig szembetűnő a vb-n, hogy marha jók a bírók... sehol egy tévedés, még kicsi sem, kajak jól fújkálnak. ejj ha a spanyol bajnokságban így menne a dolog...

Támogatom. Sokkal nyugodtabb is vagyok, mert legalább van lehetőség szólni a bírónak hogy vissza kéne nézni az esetet. Nem tökéletes még nyilván, valószínű nem is lesz soha, de így is hatalmas előrelépés az eddigi, főleg spanyol bíráskodási ámokfutások után.
Szerintem a bírók is higgadtabbak, mert tudják hogy vissza lehet nézni, nem lehet kellemes érzés egy nagyon kétes esetben úgy dönteni, hogy utána csak a félidő után tudod egyáltalán megnézni, vagy megérdeklődni hogy mi történt és jól döntöttél-e. (aztán majd kiderül hogy a lelkes spanyol bíróknak mennyire sérti majd az egojukat a VAR)
A visszanézésre szánt idő amúgy is elmehet reklamálással és boxmeccsel akkor ha nincs videobíró, már pedig az is tördeli a meccset.
Egyedül azt bánom hogy a BL-ben még nem vezetik be, pedig ott lenne a legfontosabb, mert 1-1 döntésen egész párharc múlhat.