2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Légyszíves ki ne találd már, hogy jobban játszanak ma... Ugyanaz a passzív labdatutujgatás, mint eddig...El Sie7e írta:sokkal jobban járatják a labdát mint eddig. gyorsabb mobilis emberekkel jobb.
szerintem nélküle dinamikusabbak lesznek. helyenként már fájdalmasan lassú volt főleg a 2ik félidőkben. szerintem hasznosabb cserének mert varázsolni tud de nem bírja végig. ha bejön 55-60ik perc körül akkor nem kell semmit beosztania van fél órája hogy csinálja amit tud. ez hasznosabb a csapatnak minthogy 90 percen keresztül szenved. az utolsó csoportmeccsen a 60ik perc környékén már a seggén vette a levegőt. ez van nem bírja de ettől még lehet hasznos és lehet okosan menedzselni.visca el barca írta:mint ahogy az egész spanyol csapat. nehogy iniestara fogd márEl Sie7e írta:egyszerűen csak lassú volt
mint ahogy az egész spanyol csapat. nehogy iniestara fogd márEl Sie7e írta:egyszerűen csak lassú volt
nem kerékkötő volt. egy szóval nem mondtam ilyet. egyszerűen csak lassú volt. utolsó 30 percre sokkal pengébb ember mint kezdőnek. a meccs nagy részét megpörgetik nélküle ő meg jöhet a végére frissen. szerintem win-win.MatyiG írta:Ja, mert Iniesta volt eddig a kerékkötő.
Mert Paula beindul és a vb gólkirályi + vb legjobbjáért járó cím után megkapja az aranylasztit iskz86 írta:Coutinhonak miért ne lenne esélye az aranylabdára? Most már ismét csak újságírók szavazatai alapján ítélik oda a díjat, akik mindig a vb győztes húzóemberének adják oda, az pedig egyelőre Coutinho a braziloknál.
Cou nélkül az a brazil csapat félkarú óriás. Szerintem egyébként messze mehetnek, elég masszív egy társaság és azért bőven vannak klasszisok gólszerzés terén. Igen Paulinhora gondoltam.kz86 írta:Ez egy baromság. Külföldi lapok is arról írnak, hogy Neymar csak szenved és Coutinho húzza a csapatot. Saját magukat köpnék szembe, ha ezek után odaadnák Neymarnak, de majd meglátjuk
Mi bajod van a Polinézia csapatkapitányával? Mindenkinek joga van Gomesre szavaznikz86 írta:Ha megnyerik a brazilok a vb-t, akkor senki nem lesz előtte, max Neymar, ha fetrengés helyett elkezd játszani. Ha megnézed a korábbi aranyladásokat, akkor láthatod, hogy a vb évében mindig vb győztes kapta. Így lehetett aranylabdás Cannavaro. Az eredeti aranylabdáról beszélek, nem a fifa aranylabdáról, ahol Polinézia csapatkapitánya is szavazhatott.