Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha 11es,akkor elismerte, hogy szabalytalan. Utolso emberkent, szoval ezek ezt nem magyarazhatjak.MatyiG írta:Labdára irányult a becsúszás, lehet, hogy el is találta azt, azért nem volt piros.
Akkor nem nem kell,hanem nem muszáj.Franc se tudja hogy van pontosan,de volt ilyen módosítás,majd kiderül.Ronaldinho0408 írta:Kolumbia-japanSinya22 írta:Nem az van,hogy valami új szabály szerint nem kell kétszer büntetni a szabálytalankodót?(tizenegyes+kiállítás). Bár így kb megéri felrúgni 100%-os helyzetben is,mert aztán még a büntetőt be is kell rúgni.
Igen, most már nekem is beugrott, de akkor tényleg megéri agyonrúgni a támadót, főleg egy ilyen helyzetben.Sinya22 írta:Nem az van,hogy valami új szabály szerint nem kell kétszer büntetni a szabálytalankodót?(tizenegyes+kiállítás). Bár így kb megéri felrúgni 100%-os helyzetben is,mert aztán még a büntetőt be is kell rúgni.
Jogos. Hiányzik a következetesség, a kezezéseknél szintén volt olyan, hogy az egyik meccsen befújták, a másikon kb. ugyanolyan szitut nem. Szóval van hova fejlődnie a játékvezetésnek.Kolumbia-japan

Kolumbia-japanSinya22 írta:Nem az van,hogy valami új szabály szerint nem kell kétszer büntetni a szabálytalankodót?(tizenegyes+kiállítás). Bár így kb megéri felrúgni 100%-os helyzetben is,mert aztán még a büntetőt be is kell rúgni.
Nincs már dupla büntetés.LG írta:Piros lap hol marad?
Én is ezt mondom. Így, hogy kihagyta Modric a 11-est, simán megérte a védőnek.Ronaldinho0408 írta:Ez hogy nem piros?? Mi piros, ha ez nem?
Pontosan. Elég durva szezonon vannak túl, és a lehető legkevesebb energiát akarnak belefektetni, nem is csoda.Cseri írta:Nekem úgy tűnik, mintha nyűg lenne a vb a csapatoknak. Teljesen kifacsart játékosok mindenütt,attraktív támadó foci sehol.
+1Cseri írta:Nekem úgy tűnik, mintha nyűg lenne a vb a csapatoknak. Teljesen kifacsart játékosok mindenütt,attraktív támadó foci sehol.