Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Batistuta adott egy interjút, hogy nem egyszer elgondolkozott már azon, hogy amputáltatja az egyik lábát, olyan szintű fájdalmai vannak az egyik térdében, olyan szinten szétcseszte a foci.Cseri írta:Bocs,kicsit off,de sìrba tesztek ezzel az öregezéssel. 37 éves vagyok de szerintem jobb a kondim(nem gyúrok!)mint 23 éves koromban, és mögöttem nincs erőnléti edző, se táplálkozásért felelős szaki, se sport orvosok garmadája.
hat oszinten, semmi ertelme osszehosonlitani magadat veluk. Ha napi 2 intenziv edzesed lenne es heti 2 brutal intenziv meccs, akkor elkezd nagyon szamitani a korod, hogy menny ideig tart a szervezetednek hogy felepuljon, visszatoltodjon. 30 eves kor folott ez elkezd kitolodni rendesen.mes írta:Cseri írta:Bocs,kicsit off,de sìrba tesztek ezzel az öregezéssel. 37 éves vagyok de szerintem jobb a kondim(nem gyúrok!)mint 23 éves koromban, és mögöttem nincs erőnléti edző, se táplálkozásért felelős szaki, se sport orvosok garmadája.
Csak te 37 eves korodig nem terhelted le annyira a tested, mint ok 25 eves korukra
Cseri írta:Bocs,kicsit off,de sìrba tesztek ezzel az öregezéssel. 37 éves vagyok de szerintem jobb a kondim(nem gyúrok!)mint 23 éves koromban, és mögöttem nincs erőnléti edző, se táplálkozásért felelős szaki, se sport orvosok garmadája.
Ott kéne igazából megnézni.Ez a Dán Vállogatott ilyen semmiből valamit kategória.visca el barca írta:eriksen a 3 csoportmeccsen is hullagyenge volt, direkt néztem, mert a spursben sosem látom...Samper írta:Eriksenre nincs szükségünk: ez a horvát-dán meccs tanulsága.
eriksen a 3 csoportmeccsen is hullagyenge volt, direkt néztem, mert a spursben sosem látom...Samper írta:Eriksenre nincs szükségünk: ez a horvát-dán meccs tanulsága.
egy meccs alapján sosem szabad ilyet kijelenteni. Más kérdés hogy nincs rá szükségünk tényleg, más típusú kp kell nekünk. De pl aki csak a vb n látta Messit, az nem hinné el hogy abszolút a vilaglegjobbja.Samper írta:Eriksenre nincs szükségünk: ez a horvát-dán meccs tanulsága.
nem, nincsen. mint ahogy a többi brazilnak sincs aki angliában játszik.BarcafanTomee írta:mert valószínűleg akkor Williannak vannak EU-s papírjai.
Legújabb verzió szerint már hétfőn várható a bejelentés.BarcafanTomee írta:Úgy látszik a Lenglet-es videó nem lett kész mára.![]()
Mára igérték a bejelentést nem?
Igen elvileg mára. Na majd jön egy Piqué-s kép hogy "marad"BarcafanTomee írta:Úgy látszik a Lenglet-es videó nem lett kész mára.![]()
Mára igérték a bejelentést nem?
Szerintem Minából egyhamar nem lehet Barcaba illő kh. Ha már, akkor Paulinho szerepkörében tudnám elképzelni. Teljesen indokolt, hogy Valverde Lengletben godolkodik.mess2009 írta:saját, nem saját, meg beápítés: azért vannak többek között az alsóbb szintű bajnokságok, hogy ha ott egy-egy ember kitűnik!! azt fel lehessen hozni. az tény, hogy más a színvonal de ahogy írtam olyanokat kell kiválasztani aki onnan már kinőtt, ott jól láthatóan igazolta a tehetségét és ha így van olyan nagyot nem lehet (kellene,!) tévedni.
más: Yerri Minát ittis és lehet hogy Valverde is már árulja, árulná, miközben szinte minden mértékadó szaklapnál benne van a csoportkör legjobb csapatában. mellesleg a topikjában nemrég írtam, hogy talán ennyi próba után még nem kéne.....
Szerintem felesleges is rágódni rajtuk. Úgy is a nyakunkon fognak maradni. Max majd augusztus végén elviszik őket kölcsönbe.Subinho írta:Van bármi hír a Denis, Gomes, Vidal hármasról??? Elviszi őket valaki, vagy még augusztus végén is nálunk koptatják a padot?