nem is értem minek ide, egy tróger nyugdíjas, már csak napjai vannak hátra.Varatrix írta:Kár érte, hogy 29-és a halál között lebeg...

nem is értem minek ide, egy tróger nyugdíjas, már csak napjai vannak hátra.Varatrix írta:Kár érte, hogy 29-és a halál között lebeg...
+1 én kölcsön adnám egy Monaco-féle csapatba. Vagy akár Dortmund.Kovbal88 írta:Paulinhohoz nem ragaszkodok, de amennyiért menne, nem találnánk jobbat nála. A Juvéból meg nem tudom kell-e valaki helyette.djtrack írta:Mina kölcsönbe,
Paulinho- Juve érdeklődik
Gomes- Arsenal vinné
Rabiot hoznám meg kövezzetek meg de én egy olyan támadó kp hoznék aki lendületet tudna adni a csapatnak. akár kezdőként akár csereként. hasonló kaliberűt mint James Rodrigezt.
Mina kölcsönben egy évet meg lehetne nézni valami komoly csapatban mire képes, mert egy ilyen szögleteknél gólokra képes védő nagyon nagy előrelépés lenne. Persze, ha jól védekezik.
Gomes pont Angliában állná meg a helyét egy vicc...de csináljuk.
Paulinhohoz nem ragaszkodok, de amennyiért menne, nem találnánk jobbat nála. A Juvéból meg nem tudom kell-e valaki helyette.djtrack írta:Mina kölcsönbe,
Paulinho- Juve érdeklődik
Gomes- Arsenal vinné
Rabiot hoznám meg kövezzetek meg de én egy olyan támadó kp hoznék aki lendületet tudna adni a csapatnak. akár kezdőként akár csereként. hasonló kaliberűt mint James Rodrigezt.
Valóban kézenfekvő lenne, ha mérföldkövekkel jobb játékos lenne, mint Dembele, de erről szó sincs...Varatrix írta:Ebből a szempontból kézenfekvő lenne Willian leigazolása.
Kivéve Paulinhót – aki egyébként szerintem a rengeteg támadás ellenére is az egyik legjobb igazolás volt. A vezetők helyében nehezen tudnék dönteni, hogy eladjuk-e vagy megtartsuk.MatyiG írta:Pedig most az utóbbi 2-3 évben rendre fiatal, 25 alattiakat igazoltunk.Léfe írta:Csak annyit, hogy -elvileg- öreg játékos nincs. De öreg csapat van. Szerintem tul sok a 30 vagy ehhez közeli játékos. Ezért inkább, már tapasztal, de fiatalabbak kellenek.
Pedig most az utóbbi 2-3 évben rendre fiatal, 25 alattiakat igazoltunk.Léfe írta:Csak annyit, hogy -elvileg- öreg játékos nincs. De öreg csapat van. Szerintem tul sok a 30 vagy ehhez közeli játékos. Ezért inkább, már tapasztal, de fiatalabbak kellenek.
Az én meglátásom szerint nincs is nagy szűkség nagy sztár igazolásra,mivel a kezdő 11ünk bomba szeirntem,inkább a padot kéne erősíteni,tehát nekem tetszik ez az irány.Samper írta:Most úgy néz ki, hogy nyáron a Barcanál nem lesz sztárigazolás. Lenglet és Arthur legfeljebb idővel nálunk válhatnak sztárrá - szerencsés esetben. Szó van még jobbhátvédről, egy további középpályásról és egy csatárról, de közöttük se várható "nagy név", akire személye miatt lenne kiváncsi a meccsre járó vagy a tévé-néző. Vegyük úgy, hogy Iniesta már pótolva van Coutinho révén.Ez nem baj, csak a szakvezetésnek többet kell majd produkálnia. A baj az lehet, ha megint nem sikerül túladni azokon, akikre Valverde nem számít.
Batistuta adott egy interjút, hogy nem egyszer elgondolkozott már azon, hogy amputáltatja az egyik lábát, olyan szintű fájdalmai vannak az egyik térdében, olyan szinten szétcseszte a foci.Cseri írta:Bocs,kicsit off,de sìrba tesztek ezzel az öregezéssel. 37 éves vagyok de szerintem jobb a kondim(nem gyúrok!)mint 23 éves koromban, és mögöttem nincs erőnléti edző, se táplálkozásért felelős szaki, se sport orvosok garmadája.
hat oszinten, semmi ertelme osszehosonlitani magadat veluk. Ha napi 2 intenziv edzesed lenne es heti 2 brutal intenziv meccs, akkor elkezd nagyon szamitani a korod, hogy menny ideig tart a szervezetednek hogy felepuljon, visszatoltodjon. 30 eves kor folott ez elkezd kitolodni rendesen.mes írta:Cseri írta:Bocs,kicsit off,de sìrba tesztek ezzel az öregezéssel. 37 éves vagyok de szerintem jobb a kondim(nem gyúrok!)mint 23 éves koromban, és mögöttem nincs erőnléti edző, se táplálkozásért felelős szaki, se sport orvosok garmadája.
Csak te 37 eves korodig nem terhelted le annyira a tested, mint ok 25 eves korukra
Cseri írta:Bocs,kicsit off,de sìrba tesztek ezzel az öregezéssel. 37 éves vagyok de szerintem jobb a kondim(nem gyúrok!)mint 23 éves koromban, és mögöttem nincs erőnléti edző, se táplálkozásért felelős szaki, se sport orvosok garmadája.
Ott kéne igazából megnézni.Ez a Dán Vállogatott ilyen semmiből valamit kategória.visca el barca írta:eriksen a 3 csoportmeccsen is hullagyenge volt, direkt néztem, mert a spursben sosem látom...Samper írta:Eriksenre nincs szükségünk: ez a horvát-dán meccs tanulsága.
eriksen a 3 csoportmeccsen is hullagyenge volt, direkt néztem, mert a spursben sosem látom...Samper írta:Eriksenre nincs szükségünk: ez a horvát-dán meccs tanulsága.