MatyiG írta:Egyébként Lenglet mennyivel is jobb, illetve bizonyított többet Mina-nál?
Annyival, hogy két évig alapember volt a Sevillában. Plusz inkább Vermára jelent veszélyt Lenglet szerintem.
ok, de Lenglet Sevillai játéka maradandót nem hagyott bennem és szerintem evvel nem vagyok egyedül. Nekem kicsit vérszegény, de remélem rám cáfol...
Nem gondolom, hogy Mina sokkal jobb lenne nála, de a VB-n látottak alapján viszont rosszabb se.
Kicsit kettős érzéseim vannak Minaval, ami a legnagyobb erénye (magassága), az egyben a hátránya is egyben (lassúság/ dinamika). Bár Pique és Busquets mellet egy fürge, sprinter a srác.

, szóval még egy birodalmi lépegető nem kellene a nyuggerkeretes hátsó alakzatba.

(Most h. kéksisakos ENSZ rendfenntartó lettél, remélem ennyi még bele fért Busi kapcsán.

)
Egy biztos, ívelgeti lehet rá a rögzített pontrúgásoknál és nagy valószínűséggel a kapunk előtt is uralná a légteret, de ebben a műfajban Umtiti és Pique sem rossz. Én egy mozgékony, robbanékony, amolyan Masch + Puyol keveréket = (Godin?) várnék a hátsó alakzatba.
A VB teljesen kiszámíthatatlan lett, a németek - spanyolok (jogos) kiesése után, már nem tudok meglepődni semmin. Na jó, egy Mina gólkirályi címen elvigyorogtam volna pár napig, de most már ugye az is felejtős.