Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az én faterom kolumbiai és a latinos vérmérsékletem meglendítette az öklöm... Pedig nem vagyok bunyósLG írta:Nem értemjelwaz írta:Rátapintottál a gyengémre! Egyszer ezzel piszkáltak (sokáig) és az igazgatónál végeztem! Amúgy jó poén lenne...Drigo írta:A Maradonás képről jutott eszembe:
- Miért nem lehetséges egy Kolumbia - Jamaica focimeccs megrendezése?
- Mert a kolumbiaiak felszívnának minden fehér vonalat a jamaicaiak pedig elszívnák az összes füvet.Miért kotottél ki az igazgatonál
Nem értemjelwaz írta:Rátapintottál a gyengémre! Egyszer ezzel piszkáltak (sokáig) és az igazgatónál végeztem! Amúgy jó poén lenne...Drigo írta:A Maradonás képről jutott eszembe:
- Mert a kolumbiaiak felszívnának minden fehér vonalat a jamaicaiak pedig elszívnák az összes füvet.
Ez egy kicsit olyan Héder Barnás!noname írta:Egy kis felvilágosítás az outsidereknek:
- Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
- A bedobást nem a szurkolók végzik.
- A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
- A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
- A 11-est, nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
- A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
- A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a
magyarok!
- A pálya közepén futó kapus a bíró.
Rátapintottál a gyengémre! Egyszer ezzel piszkáltak (sokáig) és az igazgatónál végeztem! Amúgy jó poén lenne...Drigo írta:A Maradonás képről jutott eszembe:
- Mert a kolumbiaiak felszívnának minden fehér vonalat a jamaicaiak pedig elszívnák az összes füvet.
Eddig ócska napom volt,ezzel sikerült bearanyozni.antiimperialista írta:Na, ha tetszett, akkor már megérte ezt a kis ajánlót megírnom![]()
Ajánlom a többiek figyelmébe is, tegnap este a FRA-POR meccs alatt adtuk elő a darabot a vb-topicban.