Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább egy jó nagy adag szerencse kellene. A Real és az Atlético is elég erősek, nem olyan egyszerű triplázni azért egy spanyol csapatnak.lics írta: Csak azt az egyet nem tudom, hogy mennyi és milyen igazolás kéne, ami minőségben és mennyiségben is elég egy triplázáshoz.
Köszönöm, hogy elmagyaráztad neki, biztos fáradt, így érthető a frusztáltsága. Csak azt az egyet nem tudom, hogy mennyi és milyen igazolás kéne, ami minőségben és mennyiségben is elég egy triplázáshoz.MessiNeymarSuarez írta:Úgy értette hogy a BL-be nyomni a fullos kezdőt, kupába, bajnokságba pedig erősen rotálni, akár az eredményesség kárára isvisca el barca írta:döntsd már el mit akarsz. bl-t vagy fiatalokat játszatni, mert a kettő nem megy együtt.lics írta:idén a bl a priorítás a kupát... ...szeretném azt látni, hogy a fiatalokhoz bátran nyúl Valverde.
De a legjobb továbbra is az lenne ha tényleg sikerül minőségben bővíteni a keretet, és akkor talán mindegyikre találnak megoldást.
Azért a kissrácoknak sem mindegy hogy rotálásnál Gomesékkel kell játszaniuk, vagy mondjuk komolyabb játékosokkal egy csapatban
jobb lesz nekik ha jövőre ingyen megy? ennyire hülyék lennének? bár most vmi heti 80-at keres, szóval ha megduplázzák a pénzét, sanszosabb h marad ahol vanMatyiG írta:Ne éljétek bele magatokat, még a PSG-vel is meg kéne egyezni...
Benéztem.visca el barca írta:ez nem sok, kb annyi mint amennyit mondjuk rakéta is keres. gomes meg munir fizetéséből meg is van.
ez nem sok, kb annyi mint amennyit mondjuk rakéta is keres. gomes meg munir fizetéséből meg is van.BarcafanTomee írta:Ennyiért inkább ne jöjjön.Nagyon örülnék le tudnánk igazolni, de ennyit nem adnék neki.
Vajon arról hogy jövőre jön ingyen, vagy pedig arról hogy most jön valahogy kiharcolva ?MatyiG írta:Így van, és az ügynökével elvileg megegyeztünk.
én azt olvastam, hogy tőlünk kért havi 600-at és hajlandóak vagyunk megadniCestus írta:Annyira nem prioritás neki a váltás a franciák szerint, leginkább a pénzről szól (most is) a történet. Ha a PSG megadja neki a havi 600 ezres fizut, valószínűleg hosszabbít velük.visca el barca írta:rabiot nem tudom mennyire akarna idejönni, de ha akarna, akkor neki is be kellene vágni a durcit mint anno dembelének. máshogy nem hiszem, hogy eladnák a tevések a franciát. és akármennyire makacsak, nem hülyék ő sem, inkább most 50-60-ért, mint jövőre ingyen.
Annyira nem prioritás neki a váltás a franciák szerint, leginkább a pénzről szól (most is) a történet. Ha a PSG megadja neki a havi 600 ezres fizut, valószínűleg hosszabbít velük.visca el barca írta:rabiot nem tudom mennyire akarna idejönni, de ha akarna, akkor neki is be kellene vágni a durcit mint anno dembelének. máshogy nem hiszem, hogy eladnák a tevések a franciát. és akármennyire makacsak, nem hülyék ő sem, inkább most 50-60-ért, mint jövőre ingyen.
Úgy értette hogy a BL-be nyomni a fullos kezdőt, kupába, bajnokságba pedig erősen rotálni, akár az eredményesség kárára isvisca el barca írta:döntsd már el mit akarsz. bl-t vagy fiatalokat játszatni, mert a kettő nem megy együtt.lics írta:idén a bl a priorítás a kupát... ...szeretném azt látni, hogy a fiatalokhoz bátran nyúl Valverde.
döntsd már el mit akarsz. bl-t vagy fiatalokat játszatni, mert a kettő nem megy együtt.lics írta:idén a bl a priorítás a kupát... ...szeretném azt látni, hogy a fiatalokhoz bátran nyúl Valverde.
Én Arthur érkezésével már Rabiot-t preferáltam volna, mert Thiago meg az újdonsült brazilunk eléggé ugyanaz a profil (legalábbis mi ugyanarra használnánk őket), még ha más szint is. De a párizsiak nemet mondtak, így idén nyáron ő is kuka. Pjanic szintén hosszabbítani fog állítólag, gondolom Ronci érkezése is meggyőzi arról, hogy jól dönt. Következő lehetőség de Jong, aki már abszolút nem egy bejáratott játékos az előzőekkel ellentétben. Ha már érte is 50-60 milliókat kellene kiadni a kezünkből, akkor az a pénz ezerszer inkább Thiagora menjen el (aki szintén nem Xavi-Iniesta szint, de egy jó játékos).MessiNeymarSuarez írta:...
Nem értem, ezt hogyan lehet kivitelezni...Cestus írta:Idegesítheti őket, akkor ne olvassák el. Amíg van realitása a dolognak, addig beszélni fognak róla az emberek, ez van. Márpedig realitása van, mert 1-2 napja is lehozta a Sport, hogy Abidal fontosnak tartaná a leigazolását (Rabiot mellett). Ez nem olyan, mintha valami légből kapott álomigazolásról diskurálnánk naphosszat, hogy hozzuk ide Kroost meg Harry Kane-t.
Pjanic eléggé úgy néz ki hosszabbít is. Gondolom Ronaldo érkezése adhat ennek egy löketet.Thiagon kívül ki maradt amúgy ha Rabiot sem hozható?
Egyedül talán Pjanic, de ő sem biztos hogy jönni akarna ha most Ronaldo kalibereket igazolnak.
Én személy szerint örülnék neki. Jöhetünk azzal a dumával hogy"aki elment innen az ne is jöjjön vissza", meg "csúnya gonosz Thiago miért nem várta meg míg Xavi kiöregedik úgy hogy idehoztuk a nyakára Fabregázt is", de mivel nem olyan a piac hogy Verrattik, Kroosok, Modricok elérhetőek, így más választásunk nincs is nagyon aki minőséget tudna képviselni.Cestus írta:Idegesítheti őket, akkor ne olvassák el. Amíg van realitása a dolognak, addig beszélni fognak róla az emberek, ez van. Márpedig realitása van, mert 1-2 napja is lehozta a Sport, hogy Abidal fontosnak tartaná a leigazolását (Rabiot mellett). Ez nem olyan, mintha valami légből kapott álomigazolásról diskurálnánk naphosszat, hogy hozzuk ide Kroost meg Harry Kane-t.MessiNeymarSuarez írta:Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?
Idegesítheti őket, akkor ne olvassák el. Amíg van realitása a dolognak, addig beszélni fognak róla az emberek, ez van. Márpedig realitása van, mert 1-2 napja is lehozta a Sport, hogy Abidal fontosnak tartaná a leigazolását (Rabiot mellett). Ez nem olyan, mintha valami légből kapott álomigazolásról diskurálnánk naphosszat, hogy hozzuk ide Kroost meg Harry Kane-t.MessiNeymarSuarez írta:Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?
Az ég kék, a fű zöld...Cestus írta:Rabiot-t nem adja el a PSG (Sport).
Marad Eriksen meg WillianMessiNeymarSuarez írta: Ez a Thiagozás meg tudom hogy idegesítő egyeseknek, részben meg is értem, de ha Rabiotot nem engedik, akkor ki az aki hozható lenne és van rá esély hogy minőséget nyújtana nekünk?
Mekkora egy csokiháziak, már bocsánat.Cestus írta:Rabiot-t nem adja el a PSG (Sport).
Én nem is foglalkoznék a dologgal többet, akkor irány tovább Thiagoért. Párizsba meg legközelebb télen mennék vissza a helyükben, az előszerződést aláírni Rabiot-val.
jah én is ezt csinálnám, jövőre is bőven jó lenne.Cestus írta:Párizsba meg legközelebb télen mennék vissza a helyükben, az előszerződést aláírni Rabiot-val.