Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Van ebben igazság, de az sokat számít, hogy Modric csk és a legnagyobb név volt Madridban. Példának felhoznám CR 16-os Aranylabdáját. Na, abban az évben 3 kiemelkedő meccse volt: a BL-ben a Wolfsburg elleni visszavágó, az EB-n Magyarország és Wales ellen. A többin a társak fedezték/mentették meg a valagát. Mégis megkapta, mert a BL győztes és az EB győztes csapatban is ő volt a legnagyobb név.Nero. írta:CR teljesen egyértelmű. Modric semmivel nem csinalt tobbet mint mondjuk Rakitic vagy Perisic.
Messi teljesen esèlytelen, pedig idén is nagyot ment de társak nélkül nem lehet BLt nyerni.
Ezzel egyet értek. De szerintem nem volt Modric sem igazán kiemelkedő, de CR, Messi sem, igazából senki. Sok nagyon jó teljesítmény volt a szezonban, de igazán kiemelkedő egy sem.MatyiG írta:Azért nem csak a gólok számítanak, főleg nem egy középpályásnak.
Naptári évre adják, szóval ez az értelme.miro. írta:Mi értelme van hogy egy sorozat egyik felét nézed csak?MatyiG írta: A tavaly őszi teljesítmény tudtommal nem számít bele a szavazásba.
ti is ezt szoktátok nem?miro. írta: Mi értelme van hogy egy sorozat egyik felét nézed csak?
Mi értelme van hogy egy sorozat egyik felét nézed csak?MatyiG írta: A tavaly őszi teljesítmény tudtommal nem számít bele a szavazásba.
Nem erről beszéltem.miro. írta:Ja értem. Akkor engem sem a véleményed.MatyiG írta:Kit érdekel, mit csinált a csoportkörben?
Ja értem. Akkor engem sem a véleményed.MatyiG írta:Kit érdekel, mit csinált a csoportkörben?
*Rivaldo11 írta:Elkattant a bl-ben? Hát, ha az elkattanás, hogy a psg ellen két meccsen lőtt 3-at-ebből egyszer térdéről pattant be, egy tizi volt-meg ollózott egyet a Juvénak, akkor legyen. Az elődöntőben, meg a döntőben már nulla volt.
Ha megkapja erre, az az évtized vicce lenne.
Ez.LG írta:Én teljesen irreálisnak tartom Neymar, Coutinho stb. Aranylabdáját. Szerintem akkor dőlt el végleg CR újabb győzelme, mikor Messiék kiestek a VB-ről. Kár másban reménykedni, annál nagyobbat fogtok csalódni.
Ha sem nem csinált volna is ott lenne. Dettó CR. Egyik sem érdemli meg. Remélem nyernek a horvátok és Modric kapja (nem fogja), ami ugynaúgy gáz lenne a múltat nézve (Xavi, Ini sosem kapta meg), de inkább ő, mint a két "legjobb".P.U.Y.O.L. írta:Ott lesz. Duplázott és a startjai jók. Alapból 2. lesz szerintem, max. egy jó VB-vel megelőzi valaki.BarcafanTomee írta:Az aranylabdáról szerintem inkább itt diskuráljatok, mint a VB topikban.
Amúgy szerintem Messi 10 vagy akárhány év után először nem lesz a dobogón, vagy akár az első 5-ben sem. Ahhoz a BL vagy a VB kell. Játszhatsz a többi 50 meccsen akárhogy, ha nincs meg legalább a BL.
Ott lesz. Duplázott és a startjai jók. Alapból 2. lesz szerintem, max. egy jó VB-vel megelőzi valaki.BarcafanTomee írta:Az aranylabdáról szerintem inkább itt diskuráljatok, mint a VB topikban.
Amúgy szerintem Messi 10 vagy akárhány év után először nem lesz a dobogón, vagy akár az első 5-ben sem. Ahhoz a BL vagy a VB kell. Játszhatsz a többi 50 meccsen akárhogy, ha nincs meg legalább a BL.
Anno azért Xavi és Iniesta is húzta a Barcát rendesen, idén meg a védelmünket is nyugodtan ki lehet emelni, vagy a Busquets-Rakitic párost, miattuk ennyire stabil a csapat. A Realnál az előző két szezonban volt még jó néhány húzóember CR mellett, pl. Kroos, Modric, Ramos, de 16-ban Bale és Pepe is nagyot ment a Realban és az EB-n is. Mané már a második pazar szezonját futja a Liverpoollal, idén csatlakozott Salah is hozzá, neki még a gól+gólpassz mutatója is nagyon erős, tehát még begyöpösödött há de a focit gólja játszák mondatokat böfögő ostobák sem köthetnek bele.Nero. írta:Bármi lehet nagyon korai még ezen remegni, viszont azok akik sírnak hogy Miert mindig Messi és Ronaldo kozt dől el és hogy ez igazából bunda meg marketingdíj, eddig kik húzzák a csapataikat a nagy meccseken? Buffon, Ribery, Hazard? Meg Isten tudja még kiknek a neve merült fel az utóbbi időkben.
Senki nincs a nyomában ennek a két klasszisnak, max. Neymar de tole nem jönnek a gólok a nagy meccseken.