2018.09.27. 00:10:35
Nem az a bajom, hogy kikaptunk.
Az a bajom, hogy 2-1nél eltelik 15perc, és nem nyúl bele a meccsbe. Megint...
Az új igazolásainkat nem használja rendesen, belekényszerit mindenkit ebbe a lagymatag fosba, amit már 2 éve játszunk.
Mikor rotálni akar, akkor kicseréli egyszerre az egész középpályát. Aztán, mikor Piqué hibájából kapunk 2-t, kit cserél le? Hát persze, hogy a 2 új középpályást.
Két fiatal közül kiválasztja a fiatalabb balhátvédet, amazt elküldi. Mégis miért nem merte ma berakni a kezdőbe?
Középcsatár poszt szerintem eléggé egyértelmü a jelenkori barcában. Tudni kell birkózni, és befejezni az akciókat, akár a semmiből is. Cselezni, helyzetet teremteni hálistennek adott 2123214142 játékos.
Aztán van 2 játékos, akik közül választhat, és megtartja Munirt, akinek semmi köze nincs a középcsatár poszthoz nálunk. Góllövés nincs a vérében, párszor már besült, mégis őt tartotta meg. Simán mondhatta volna Paconak, hogy kuss a neved, és a szerződésed végéig ott fogsz ülni a padon, mert én azt mondom. Munirnak meg megköszönni az eddigi nagy semmit, és elzavarni a Secundába idétlenkedni, mert kb az az ő szintje.
Mi fog történni ez a meccs után? A kezdőt fogja nyomatni addig, amig levegőt tudnak venni, mert kétszer próbálkozott "rotálással", és mindkétszer besült, teszem hozzá, a cserék nem lógtak ki annyira lefelé a csapatban...
Tavaly nagyon védtem Valverdét, mert a semmiből hozott egy majdnem veretlen szezont, de idén, mikor játszani kellene, semmit nem produkál. Nem érzem azt, hogy lenne neki még valami a tarsolyában, hogy ezt megváltoztassa.
Hozzáteszem, a játékunk a veteránok között is megállná a helyét, nem tudjuk felpörgetni a tempót, lassan jár a labda, nehezen nyerünk párharcot a középpályán, ma olyan volt, mint mikor mi játszunk barátságos meccset a veterán taták ellen, akik bár nem nagyon birnak már futni, de technikájuk meg tudásuk még megmaradt a 90es évekből.
SZERK2: Baromi tanácstalannak nézett ki a padon.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
hajnesz 2018.09.27. 00:21:08-kor.