Samper írta:MatyiG írta:
Miért, Rabiot és Willian egy poszt?
Valóban nem egy poszt, de mint erőteljes támadó középpályás van találkozási pontjuk. Ha jönne csatár, illetve ha jönne De Jong, akkor ők csak középre kerülhetnének.
Nalam Willian a jobbszelre jonne a 4-4-2be, Rabiot pedig mint Busquets/Rakitic társa/cseréje kozepen.
Mondjuk fogalmam sincs jelenleg hogy mi az elképzelés a következő szezonra. Pl. nem tudom hogy bírná el a csapatvédekezés azt hogy egyszerre fent van a pályán Messi, Suarez, Coutinho + Dembelé/Willian
Jobban orulnek ha vissza állnánk a 4-3-3ra, elől Coutinho-Suarez-Messi, Busquets és Rakitic mellé pedig megszereznénk Thiagot/Pogbat. De Valverde az okosabb.
A niguz leigazolása messze nem lenne akkora hülyeség mint sokan gondolják, a Juveba és a válogatottba komoly, a Unitedes teljesítményét hagyjuk mert nem is a posztján van játszatva, arról nem beszélve hogy Mourinho egy melóst csinalt belole pedig ő inkább kreatív fajta. Itt 4-3-3ba ellene mint irányító, minőségi társakkal.
Mindenesetre az Arthur/Lenglet kettőssel megvan az utóbbi időkben szokásos és roppant fontos noname-igazolás, mostmár jobban orulnek ha egy ekkora klubhoz nemzetközi szinten bizonyított klasszisok csatkakoznának mint Thiago, Willian, Rabiot vagy Pogba, nem pedig de Jong stb.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”