Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1etértek. Majd ha leigazolta az MU!redlions írta:Jó lenne, de akkor ez a topic biztos meghal.rhynn írta: Gratz!
Király megint hatalmas volt! Gera meg nem játszikTiszta hülye a Robson is...
Csinálunk egy Király Gabi fórumot?:) Hogy közösen isteníthessük? Modik mit szóltok?:DEz is csak Király miatt és néha Gera miatt él.
Jó lenne, de akkor ez a topic biztos meghal.rhynn írta: Gratz!
Király megint hatalmas volt! Gera meg nem játszikTiszta hülye a Robson is...
Csinálunk egy Király Gabi fórumot?:) Hogy közösen isteníthessük? Modik mit szóltok?:D
Gratz!redlions írta:Kösz, Enrique Modi!Enrique írta:Gratu Moderátor tatyó!!redlions írta:Nyert a C.P.!
Ezredes lettem!
Még ugyanennyit!!
Kösz, Enrique Modi!Enrique írta:Gratu Moderátor tatyó!!redlions írta:Nyert a C.P.!
Ezredes lettem!
Még ugyanennyit!!
Boixos írta:
a gól király volt! ilyen zsugásunk nincs még egy(sajnos), mint a Gera Zoli! bocs, talán még a Király, a kapuban.
ha nagyon maximalista akarnék lenni, akkor tartanám még szebbnek a dugót, ha előtte a hierrót küldte volna el a Zoli![]()
![]()
Egyébként sztem is Gera a legjobb magyar focista, még kéne egypár klasszis védő és klasszikus csatár is, de a kapuban és középen nem állunk olyan rosszul (ha Lisztes is felépül).Nemzet Sport
Nagy harcban állt az Everton és az Aston Villa James Beattie-ért, a Southampton gólzsákjáért, és a válogatott támadó a liverpooliaknál folytatja pályafutását.
Ha ez vigasztal nálunk sincs...redlions írta:Királyék lehet, hogy nyernek? 2-0ra vezetnek a 69. percben.Az online közvetítés szerint Király megint jól véd.
Miért nincs nálunk S2?
Most várhatom a csúztatott közvetítést...
a gól király volt! ilyen zsugásunk nincs még egy(sajnos), mint a Gera Zoli! bocs, talán még a Király, a kapuban.Enrique írta:És gyönyörű volt szerintem. És még az angolok is Gerát tartják csapatuk legjobbjának, ami szerintem nagyon szép eredmény idáig!
Egy-két napon belül valszeg.Rapika írta:Tudtok adni 1 linket,ahonnan lelehet tölteni Gera gólját??!!
Asszem a cselszkit csak MI fogjuk tudni megállítani..rhynn írta:Cole gólja hatalmas volt! Mellesleg a 'Pool jobb volt picit!Boixos írta:ez gyökér cselzi nem igaz!! megint találtak egy kumma gólt a 'pool ellen! a tököm tele van már velük. ezeket nagyon meg kéne rakni![]()
viszont LŐTT EGY GÓLT, LŐTT EGY GÓLT, GERAZOLI LŐTT EGY GÓLT!! (úgy láccik, neki a bolton ellen nagyon megy a bugi)
Gerának meg gratula, holnapután (fura, hogy nem vasárnap van a meccs) megnézem az összefoglalót!
Cole gólja hatalmas volt! Mellesleg a 'Pool jobb volt picit!Boixos írta:ez gyökér cselzi nem igaz!! megint találtak egy kumma gólt a 'pool ellen! a tököm tele van már velük. ezeket nagyon meg kéne rakni![]()
viszont LŐTT EGY GÓLT, LŐTT EGY GÓLT, GERAZOLI LŐTT EGY GÓLT!! (úgy láccik, neki a bolton ellen nagyon megy a bugi)
ÁMENBodi írta:Jaja,majd mi elkapjuk őket!!!!Enrique írta:Csak mi kaphatjuk el őket, igaz azzal az Arsenal és a Manchester sem m1 sokra..Bodi írta: Jah,megint nyernek 1-0-ra,pedig most ellenük drukkoltam,hogy kicsit szorosabb legyen már az angol bajnokság.Dehát ez nem jön össze,a Chelsea szerintem simán bajnok lesz.Ha jól megyn ekik,akkor nyrnek 4-0-ra,ha gyengébb formában vannak,akkor meg apró góllal,de mindig nyernek 1-0-ra.Igazából én nem sok esélyt látok arra,hogy valaki megfogja őket.
De legalább mi alkaphatnánk őket...
Jaja,majd mi elkapjuk őket!!!!Enrique írta:Csak mi kaphatjuk el őket, igaz azzal az Arsenal és a Manchester sem m1 sokra..Bodi írta:Jah,megint nyernek 1-0-ra,pedig most ellenük drukkoltam,hogy kicsit szorosabb legyen már az angol bajnokság.Dehát ez nem jön össze,a Chelsea szerintem simán bajnok lesz.Ha jól megyn ekik,akkor nyrnek 4-0-ra,ha gyengébb formában vannak,akkor meg apró góllal,de mindig nyernek 1-0-ra.Igazából én nem sok esélyt látok arra,hogy valaki megfogja őket.redlions írta:Vezett a Chelsea egy szerencsés góllal...
De legalább mi alkaphatnánk őket...
Csak mi kaphatjuk el őket, igaz azzal az Arsenal és a Manchester sem m1 sokra..Bodi írta:Jah,megint nyernek 1-0-ra,pedig most ellenük drukkoltam,hogy kicsit szorosabb legyen már az angol bajnokság.Dehát ez nem jön össze,a Chelsea szerintem simán bajnok lesz.Ha jól megyn ekik,akkor nyrnek 4-0-ra,ha gyengébb formában vannak,akkor meg apró góllal,de mindig nyernek 1-0-ra.Igazából én nem sok esélyt látok arra,hogy valaki megfogja őket.redlions írta:Vezett a Chelsea egy szerencsés góllal...
2-0ra nyertek!Bodi írta:Jah,megint nyernek 1-0-ra,redlions írta:Vezett a Chelsea egy szerencsés góllal...
Jah,megint nyernek 1-0-ra,pedig most ellenük drukkoltam,hogy kicsit szorosabb legyen már az angol bajnokság.Dehát ez nem jön össze,a Chelsea szerintem simán bajnok lesz.Ha jól megyn ekik,akkor nyrnek 4-0-ra,ha gyengébb formában vannak,akkor meg apró góllal,de mindig nyernek 1-0-ra.Igazából én nem sok esélyt látok arra,hogy valaki megfogja őket.redlions írta:Vezett a Chelsea egy szerencsés góllal...