Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavasszal nem volt valami jó szezonja, lehet kicsit el is van felejtve, amúgy játszatnám középpályán, kell egy ilyen melós játékos Rakitic mellé, csak az vele a baj, hogy nem tud gólt lőni. Pedig tőle is jó lenne, évi 4-5 gól.Barcaforever írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy itt mindenki elfelejtette, hogy van egy S.Robertonk, akivel ha jól tudom az edző a kp-n számol ettől a szezontól? Sztem SR-ben nagy lehetőségek vannak.
Rakitic posztján, esetleg 4-4-2ben a jobboldalon, de akkor Dembelé és Malcom padoznak.Barcaforever írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy itt mindenki elfelejtette, hogy van egy S.Robertonk, akivel ha jól tudom az edző a kp-n számol ettől a szezontól? Sztem SR-ben nagy lehetőségek vannak.
Lehet hogy én vagyok “gyáva” de mind három felállást csak akkor alkalmaznám ha nagyon támadni kéne. A mai modern foci nem bír el egyszerre 4 ennyire offenzív jatekost a kezdobe. Messi és Suarez alanyi jogon nem veszik ki a részüket a vedekezesbol, Dembelé és Coutinho pedig nem tudnak.MessiNeymarSuarez írta:Mundo szerint Malcom érkezésével ilyen lehetőségeink lesznek:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5BD0691C
Alul viszont kihagyta Coutinhot, pedig szerintem 4-2-3-1-nél egyértelműen a baloldal az ő helye lenne.
Kivétel ha Suarezt eladjuk.MatyiG írta:Munir és Paco együtt sok, nem fognak játszani szinte semmit.
Paco maradni akar, így a jelen állás szerint nem lesz eladva. Én nem is erőltetném a dolgot, szerintem van elég ember, akiből pénzt tudunk csinálni. Inkább az a gond, hogy senki sem elérhető a célpontok közül.Nero. írta:Ha Munir marad akkor Alcacert el lehet adni. Digne, Mina, Gomes, Denis/Rafinha ötöst kell elpasszolni, hiznám Parejot és Thiagot, de utóbbi ugyse fog jonni.
+1 ő már bőven eljátszotta az esélyét. Csak égeti magát, ne tartsuk meg akkor se ha nem jön senki helyette. 1000x inkább Samper akkor vagy bárki.LG írta:Én már nem adnék esélyt Gomesnek. A jobb meccsein is inkább csak annyit tudott elérni, hogy nem lógott lefelé ki, a rosszabbokon a középpálya Olguerje volt, de igazából még Presas bátyánk is több sikerélményt okozott nekünk, mint a portugál.
Én már szezon végén mondtam, hogy vkp-nak simán használható.geridoss írta:Valószínűleg most közutálat tárgya és idióta leszek, de én nem hoznék senki mást.
Én nem szidtam.lics írta:Hát most szidjatok, de annyira nem vagyok Parejo ellen. Elég rutinos játékos, szerintem megállná a helyét, Valenciába elég szépen irányítja a csapatot, míg Arthur beilleszkedik stb. addig tökéletes megoldás lenne egyenlőre. De valószínűleg ezzel egyedül vagyok
Plusz érdemes nála megemlíteni még azt is, hogy szinte biztos a Bayern München játékosa lesz. Bár Malcom után ilyet nyilván nem lehet kijelenteni.visca el barca írta:a vb alapján egy nagy nulla játékos.vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is.
a vb alapján egy nagy nulla játékos.vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is.
Nos igen. Az öt éves Bayern-karrierje alatt kb. 110 meccsen nem volt bevethető sérülés miatt, ez első blikkre az összes meccs kb. 40%-a. Le merném fogadni, hogy például az üvegembernek csúfolt Vermaelennél ez a szám kisebb. A legoptimistább becslés szerint is a meccsek 25-30%-án nem lenne bevethető az emberünk, ha visszavennénk. Egyébként én sem tartozom a fő ellenzői közé, mert emellett nyilván vannak erősségei is.LG írta:Könnyen lehet, hogy így van. Én nem bánnám az érkezését, de túl sokat nem adnék érte, nem azért, mert anno elment, hanem a sérülékenysége miatt, ami azért eléggé visszavetette eddigi karrierjében. Semmi garancia nincs rá, hogy nálunk elkerülnénk a sérülések.
Könnyen lehet, hogy így van. Én nem bánnám az érkezését, de túl sokat nem adnék érte, nem azért, mert anno elment, hanem a sérülékenysége miatt, ami azért eléggé visszavetette eddigi karrierjében. Semmi garancia nincs rá, hogy nálunk elkerülnénk a sérülések.Cestus írta:Thiagoról a Bayern vezetősége nemrég kijelentette, hogy nem szeretnék eladni. Szerintem egyszerűen csak túl sokat kérnek a bajorok (többet, mint a 40+Digne vagy a 70, amik be lettek dobva), azért nem kell Bartoéknak. Ez a "saját játékost nem veszünk vissza" sztori csak duma szerintem, hogy azt mutassák, az ő kezükben a döntés.Chino írta:Thiago esetében nekem az a legfőbb gondom, hogy olyan indokkal nem hozzuk el, hogy egyszer már elment egyszerűen nevetséges, pedig profilját tekintve tökéletes lenne.