Fecooo írta:kőkemény pénzmosás... a tot el campon linkeltek cikket a kátári pénzmosodáról, amely Belgiumban vett csapatot és azon dolgoznak, hogy minél jobban benyomják a játékosokat a nagyobb klubokba, hogy a vb-re tele legyenek honosított, erős bajnokságban edződő játékosokkal... ehhez partnerekre van szükség, szóval ez nem szakmai döntés lenne ismét... ez a wagué 2022-ben már kátári válogatott lesz... szégyen, amit bartoék csinálnak a Barcával..
Ja, olvastam valami ilyesmit én is. De egyelőre fenntartásokkal kezelem a dolgot, bár nagyon nem jártam utána.
nagyatyesz írta:SR feltolása sem lenne rossz, de ahhoz Semedonak nagyot kellene robbantania. Viszont szerintem jó szélső hátvédet még nehezebb találni, mint középpályást.
Szóval Nzonzi vagy Parejo lesz ebből...
El tudom képzelni, hogy leigazolunk végül egy Zonzit. Jó szélső hátvédet meg valóban nehezebb igazolni, de középpályásból mi viszonylag a top kategóriát kergettük eddig (Pjanic, Rabiot, Thiago), míg szélső hátvédből csak csere kellene, mert elvileg Semedoban bízik a klub, hogy helytáll kezdőként. Ez azért megkönnyíti a problémát.