Cestus írta:
Szerintem várjuk meg, mi lesz Rabiot-val, az lehet a kulcs. Ő a közeljövőben valószínűleg hosszabbít. Pogbával (ha egyáltalán van valós érdeklődés) szintén tuti befürdünk, a PL átigazolási ablaka egy hét múlva zár, ilyenkor már szerintem cserejátékosokat is csak nehezen engednek el az angolok. Ha mindenki kiesik, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy rámegyünk valami nagy összeggel.
Szinte biztos hogy hosszabbít, és ez is csak fizuemelésre használta ki a klubot.
Ezért is kellene még mostanság megszerezni Thiagot, amennyiben lehetséges, utolsó héten már nem szívesen adják oda, mert esélytelen bármilyen pótlás, plusz akkor drágább is lehet.
Én 70 millióig elmennék Thiagoért, de azt is csak azért mert hála Griezmannak, elég jó a mérlegünk, úgy indítottunk volna hogy -100 millió, ehhez képest ha Minát is eladjuk konkrétan 0-n, vagy pluszban is lehetünk.(a többi esedékes transzfert nem számolva)
Ennek ellenére látva Arthurt, nem tartom már 100% fontosságúnak hogy minden áron hozzuk Thiagot, mert ha így folytatja Arthur akkor már idén fontos tényezője is lehet a csapatnak.
(Akit amúgy Busi helyén is kipróbálnék)