jó arcnak tűnikVaratrix írta:Kisebb csokor, és nem kerestem túl sokáig...félek!

jó arcnak tűnikVaratrix írta:Kisebb csokor, és nem kerestem túl sokáig...félek!
Kisebb csokor, és nem kerestem túl sokáig...mess2009 írta: a magánéleti zűrjeiről nem sokat tudok, a Bayernben láttam focizni többször is a pályán nem emlékszem semmi különös randalírozásra tőle.
Ezt a két brazilt felhozni Vidallal szembeni érvként semmi értelme. A pályán betöltött szerepük annyira van egymástól, mint ide Kenya.Ronaldinho&Barca írta:Én nagyon nem érzem ezt a Vidal gyereket. Velem lenne a gond? Értem én hogy jól jönne egy vízhordó, melós, mint Pau volt, na de ez a pacek? Elég erős kételyeim vannak vele kapcsolatban. De úgy őszintén így is megvagyunk, ha Rafi apait anyait belead akkor maradhatna és ott van az ifjú brazil is, szóval mennyiségre és talán minőségre is meglennénk. Gomes pedig a tejszínhabon a csoki reszelék. Komolyan nem értem mit rugózunk a kp igazoláson.
Sajnos nekem ismerős ez a nagy rotálás... Az első olyan meccs után, ahol pontokat veszitünk a cseresor miatt, nézhetjük év végéig RakiticéketMessiNeymarSuarez írta:
Én Busquetset mindenképp rotálnám Arthurral (is).
Bízom benne hogy Valverde látta a tavaszi fásultságot a csapaton, és ennek tudatában nem az lesz a terve hogy a végletekig kifacsarja a kezdőcsapatot, hogy utána áprilisban hátul vegyék a levegőt.
Szerintem egy ilyen cseresorral bőven lehet már érdemben rotálni, van évi 60 meccsünk, reméljük hogy a mester megoldja.
Én Busquetset mindenképp rotálnám Arthurral (is).hajnesz írta:Ez igaz, de ezzel az igazolással kb az összes játékperc le lesz osztva Rakitic-Busquets-Vidal között a kpn. Vidal nem padozni jön, ahogy Rakitic és Busi se fog sokat ülni.visca el barca írta:azt azért senki ne felejtse el, hogy bl-t nem 20 éves csitrikkel lehet nyerni mint alena meg de jong, hanem az ilyen arcokkal mint mondjuk vidal. aki ha megint beállunk minden vezetés után bekkelni bejön és tényleg bekkel nem úgy mint buszkecc h csak forgolódik jobbra-balra és mindenki elrohan mellette.
Mi lesz az Arthur,Rafinha,Roberto hármassal?
Egy túltelitett posztra hozunk egy játékost, aki nem egyértelmüen kezdő szint.
Irom ezt úgy, hogy én szeretem az ilyen profilú középpályásokat, minden csapatban elfér 1 ilyen kps.
Ez igaz, de ezzel az igazolással kb az összes játékperc le lesz osztva Rakitic-Busquets-Vidal között a kpn. Vidal nem padozni jön, ahogy Rakitic és Busi se fog sokat ülni.visca el barca írta:azt azért senki ne felejtse el, hogy bl-t nem 20 éves csitrikkel lehet nyerni mint alena meg de jong, hanem az ilyen arcokkal mint mondjuk vidal. aki ha megint beállunk minden vezetés után bekkelni bejön és tényleg bekkel nem úgy mint buszkecc h csak forgolódik jobbra-balra és mindenki elrohan mellette.
Furcsának tűnhet ha tényleg jön, de azért azt se felejtsük el hogy Guardiola vitte a Bayernhez, és volt nála alapember, ha ő nem vágta ki a fenébe hogy "húzz innen te focianalfabéta, botladozol a labdában" akkor csak nem lesz rossz."Arturo Vidal is the third Bundesliga midfielder with more tackles won (165) and the second with more fouls conceded (157). In 79 matches, the Chilean player has earned only 17 yellow cards. Character."
miért, ki az a bombasztikus potenciállal rendelkező fiatal barca középpályás (lehetőleg boxtobox, mert EV-nek ilyen kell), aki Vidal érkezése miatt háttérbe fog szorulni?brazilfan írta:Bíztam benne, hogy idén okosan, hosszú távra tervezve, a fiataljaink fejlődését szem előtt tartva fogunk igazolni, és elkerülnek bennünket a bombasztikus átigazolási hírek. Hogy nem kell majd Pogbák és Vidalok miatt imádkoznom, hogy istenkém, csak őket ne.
Mindenhol 3 évet írnak, a fizujáról pedig talán a Mundora hivatkozva azt olvastam valahol, hogy feleannyit kapna nálunk, mint az Internél, de elfogadja, mert ide szeretne jönni.hajnesz írta:Remélem nettó 15millát adunk neki, valami jó 7 éves szerződéssel
Vagy éppen búcsúzik a rajongóktól.Nero. írta:Pár perce rakott ki az instára egy képet amin Bayern mezben van, lehet csak hulyit minket a sajtó.
Pár perce rakott ki az instára egy képet amin Bayern mezben van, lehet csak hulyit minket a sajtó.geridoss írta:lesliejr12 írta: Már persze ha tényleg aláír, mert még nem hivatalos.
Mindjárt bejelentik Romában.
lesliejr12 írta: Már persze ha tényleg aláír, mert még nem hivatalos.
Akkor a szenegálit valóban ki fogjuk próbálni baloson is. Engem se győzött meg Cucurella, de ezek szerint senkit a vezetésből.Cestus írta:Ez a Wagué állítólag eléggé kétlábas, játszott már balszélső hátvédet is. Ha Cucurelláva befürdünk (ami sanszos, engem nem győzött meg az ICC-s meccsein eddig), ellenben a szenegáli beválik csereként, elképzelhető, hogy be tud majd ott is szállni.lesliejr12 írta:Wagué érkezésével lehetne egy olyan opció, hogy Roberto-t már csak a középpályán fogjuk használni, de ahogy előttem leírták, előbb Semedo-nak kellene elérni, hogy kiszoríthatatlan legyen. Nagyszerű jövő előtt áll de még nem kész játékos.
Arthuro Vidal-lal nekem semmi bajom. 31 éves, de nem a 19-22 éves fiatal vonallal fogunk BL-t nyerni, azt azért jobb tudni. Ügyesek meg minden, de a nemzetközi porond nem egyszerű, oda nemelég, hogy tehetséges fiatal vagy.
Digne eladása után biztos vagyok benne, hogy szegény Roberto-t látni fogjuk balhátvéd poszton is, Cucu ide meg oda...