recrea írta:Amúgy a 3 fejes gólon kívül a védekezést is elég jól lehozta a VB-n, de sztem sem idevaló. Amúgy, minek érnénk be Minakkal, ha Umtitik is vannak a piacon.
Várom már, h végre lezáruljon az átigazolás, megmondom őszintén, eddig semmi okát/jelét nem látom, h miért ne mi nyernénk újra a bajnokságot.
Mindig elfelejtem, meddig tudunk szabadulni játékosoktól, aug. 31?
Én már igazából a 32 millión is csodálkoztam. A 4. számú védő posztjára van 3 játékos, Valverde pedig egyértelműen nem számol vele. Ha ő is maradna és Marlon+Vermaelen menne el (mondjuk utóbbi max. ingyen, Marlon valszeg kölcsön) akkor is minimális játékperccel számolhatna. Jövőre pedig még kevesebbért adhatnánk el, ha csak hébe-hóba játszana. Nem csak a lassúságával volt baj, Piqué sem egy gyorsvonat, de a helyezkedése is kritikán aluli volt, plusz fejben sem volt túl gyors.
Örüljünk, hogy sikerült eredményesen szerepelnie a VB-n és lett rá kereslet. Pláne, hogy közel háromszoros áron adhatunk túl rajta.
Lekopogom, de eddig az eladási oldalt nézve rég nem látott magasságokban van az átigazolási politikánk és a szerzeményeink is ó áron érkeztek. Vidalon sem buktunk olyan sokat, Digne még pluszt is hozott, Minaval pedig komoly összeget is szakíthatunk.
Most már a felesleget kéne elpasszolni, csak sajnos az angol piac lezárul.