Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.10. 08:49:23

Silvanus írta:Most hogy vége a VB-nek, máris lehet az átigazolási hírekre figyelni, hiszen adott egy rakás VILÁGBAJNOK OLASZ játékos, akik bizony csak másod, illetve harmadosztályú játékosok lesznek... Nem egy, nem két játékost közülük nagyon érdemes lenne megkörnyékezni, hogy többet ne mondjak: Buffon, Cannavaro, Zambrotta... ezen a VB-n számomra ők a csúcs!!! Elképesztő, amiket ők hárman műveltek!!!
igen, cannavaro télleg a No. 1.!!! asszem, bármelyik csapat veszi meg, meg van oldva a hátsó problémája 2-3 évre!!! ennyi még biztos van a srácban!!! a legjobb védő!!! és nesta nem is játszhatott. mi lett volna ha ő is ott van!!! ők ketten áthatolhatatlan fal!!! és nem szabálytalankodnak, nem kapnak sárgákat, de mindenhol ott vannak!!! most, nesta hiányában cannavaro még jobban odatette magát!!! a világ legjobb védője!!! hozzuk ide könyörgöm!!! mit szólnátok egy ilyen védelemhez:
puyol-cannavaro-marquez-zambrotta :?: asszem 0 góllal fejeznénk be a bajnokságot!!! és van is esély erre...
Gergolino
Jugador del Barça

2006.07.09. 23:53:20

Én Banditos összeállításába Iniesta helyére Motta-t tenném, kell egy robosztus védekező középpályás, Iniesta meg csereként hozná a lendületet. Elöl pedig túl sokan vagyunk. Ezquerro tök fölösleges, úgysem fog játszani, mert a padon előtte van még Giuly és Gudi. Bár Gudjohnsenért a 12 milla sok volt, Ricardo Oliveira sokkal olcsóbb és szerintem jobb megoldás lett volna.
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.07.09. 23:52:02

Én akkor sem lennék elkeseredve ha egyszer úgy látnám a csapatot, h középpályán Fabregas-Iniesta-Xavi hármas, hátul pedig Buffon Zambrotta, Margquez, Puyol és Grosso lennének. Engem Grosso is nagyon meggyőzött!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Kenny
Jugador d'estrella

2006.07.09. 23:47:32

Remélem a vezetés is nézte a VB döntőt és tudják mi a dolguk :D :D

u.i.:Hány hívás futhat be egy ilyen meccs után a játékosok ügynökeinek a telefonjára :D :D
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.09. 23:37:13

Banditos összeállítása szép és jó, de szögletekből és szabadokból csak úgy záporoznának a kapott góljaink... :shock:

Mert hogy ebből a csapatból Márquezen és max. Eto'on kívül senki nem egy égimeszelő, az biztos - magyarán nagyon alacsony a csapat... :roll: :)

Kell egy Edmílson típusú játékos a szűrőbe, és ezért nem jöhet, - szerintem - nem szabad összejönnie egy Xavi-Deco-Iniesta középpályának.
Silvanus
Director del Fútbol

2006.07.09. 23:21:34

Most hogy vége a VB-nek, máris lehet az átigazolási hírekre figyelni, hiszen adott egy rakás VILÁGBAJNOK OLASZ játékos, akik bizony csak másod, illetve harmadosztályú játékosok lesznek... Nem egy, nem két játékost közülük nagyon érdemes lenne megkörnyékezni, hogy többet ne mondjak: Buffon, Cannavaro, Zambrotta... ezen a VB-n számomra ők a csúcs!!! Elképesztő, amiket ők hárman műveltek!!!
"Més Cuen un Club"
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.09. 23:14:37

C. Ronaldo nekem nem kell! Gusztustalan, hogyha helyzetbe kerül nem használja ki, hanem feldobja magát...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
messi6502
Jugador del Barça

2006.07.09. 22:43:50

Ordog írta:
messi6502 írta: Ja és tudtátok,hogy a Barca fontolgatja Buffon leigazolását és 35 milliót adnának érte.Én szerintem Buffon jó kapus,de én nem venném meg mer Valdesben én bízok :D
Hát ez jó nagy baromság... már bocs :wink:

Vagy esetleg olvastad ezt a hírt az fcbarcelona.com-on???
Aha.Elöször azt hittem rosszul forditottam,de máshogy meg hülyeség lett volna.Így ez jött le nekem.Bocsánat ha végén kiderül rosszul forditottam de máshogy még ez lehetett volna:Buffon ad 35 milliót a Barcához és nagyon jól lesik neki, hogy bejelentkezett ennyiér a Barca.

Szóval inkább az a forditás tűnik nekem értelmesebbnek, hogy:A Barca kiadna Buffonért 35 milliót és Buffon örül a hívásnak.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
Argyelus
Barça B

2006.07.09. 19:06:15

Los Banditossal egyetértek, egy kivétellel, szerintem Edmilson Iniesta helyett. Iniestanak még ell2 év ahhoz, hogy ő legyen az egyik legjobb középpályása, és van kitől itt tanulnia:)
doki
Entrenador del Barça

2006.07.09. 18:55:07

Kenny írta:Volt egy CR-ünk nekünk is.Quaresma személyében,de mi beáldoztuk...
Mellesleg Quaresma sokkal jobb mint CR. :twisted: :twisted:
Emberileg biztosan.DE én CR-t nem tartom annyira jó játékosnak,öncélú ,túlcselezi magát ,úgyhogy remélem Madridba megy. :lol:
Kenny
Jugador d'estrella

2006.07.09. 18:51:48

Volt egy CR-ünk nekünk is.Quaresma személyében,de mi beáldoztuk...
Mellesleg Quaresma sokkal jobb mint CR. :twisted: :twisted:
Mardel
Jugador d'estrella

2006.07.09. 18:44:07

Csatlakozok Silvanus és Los Banditos által megemlített csapatösszeállítás támogatásához!!Nehogymár ilyen Fabregasokkal operáljunk, meg 3 védős rendszerrel!!Abszolút reális és ez mellett hihetetlen ütőképes lenne szvsz,ha mindenki sérülésmentes!...C.Ronaldohoz meg annyit fűznék,hogy ne ide,hanem a ... menjen! :oops: ...komolyan mondom a saját fejemet rúgnám szét...
(ja csak közbeszúrnám,hogy nagyon tetszett a tegnapi meccs közepe felé Scolari egyik mimikája, mikoris C.Ronaldo, a "Liszaboni Művészeti Balett és Drámatársulatának" kiemelkedő művész díját elnyert alkalmazottja körülbelül tizedik műesését hajtotta végre...erre Scolari mester már nem is reagált, vagy reklamált, és látszott,mintha ezt mondaná magában, hogy: "Mit esik-kel már ennyit itt ez a szerencsétlen!")...szóval szvsz..bőven elég itt egy portugál...talán Maniche-t elviselném, de rá 0% az esély,plussz felesleges lenne!
üdv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2006.07.09. 19:05:48-kor.
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Silvanus
Director del Fútbol

2006.07.09. 18:29:25

Los Banditos - A TE kezdőd, az én kezdőm is, a TE cserepadod, az enyém is... tökéletes az elgondlás! 8)

Egyébként C. Ronaldóról annyit, hogy elég unszimpatikus a srác, eléggé nagyképű, eléggé nagy színész... és még sok-sok rosszat tudnék róla mondani, de azért egyet nem: hogy rossz játékos lenne! Ez a srác egy őstehetség, és ki tudja, egy igazán jó szakmai stáb keze alatt még válhatna is belőle valaki!?... :wink: Persze jogos a kérdés, hogy hova már... de azért érdekes gondolat C.Ronaldo és a Barca!
"Més Cuen un Club"
Lionel86
Jugador d'estrella

2006.07.09. 18:11:41

Los Banditos írta:Az hiányozna még...3 védős rendszert már régóta nem alkalmazunk és remélem hogy nemis fogunk még egy ideig.

Jövőre ilyen kezdőtnek örülnék

--------------------Valdés--------------------

-------------Puyol------Márquez-------------

---Zambrotta--------------------------Gio---

-------------------Iniesta----------------------

------------Xavi----------------Deco----------

--------Messi--------Eto'o-----Ronaldinho----
kispad:Jorquera,Belletti,Oleguer,Sylvinho,Edmílson,Gudda,VB,Giuly
Ez Így lenne a leg tökéletesebb öszeállítás!!!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.09. 17:33:43

Igen, új név: Cristiano Ronaldo...

Sport, Mundo is lehozta.

De ezt nem írom meg hírként, egyrészt megyek el meccset nézni :D, másrészt ide tuti nem jön. Hovamá'? Messi,Roni,Samu,Gudi,Gyula most hosszabbított, aztán még ott van az Ezquerro gyerek is...

Amúgy pedig a Barçánkat szerintem csak a firkászok költötték bele a dologba, miszerint Spa.o-ba akar menni Céroni - hiszen úgyis Madridba megy, ez sajnos-nem sajnos biztos így lesz.

Ahogy Txiki is mondta, nem fogunk költekezni idén sem, márpedig a srác nem 2 milla lenne, nem fogunk versenyezni a madriddal...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.09. 17:20:11

doki írta:
Foolkiller írta:Hi!
Uj nev a képben ami nagyon megosztja majd a barcas kozoseget C.ronaldo!
Nagy zsugásnak tartom,de kezelhetetlen es nem tudom kit szorithatna ki a csapatbol,idaig csak a real kerult szoba vele kapcsolatban,de ma jott egy cikk amiben mar a barcat is megemliti,ami tény hogy egy messi-c.ronaldo szélsokp nagyon utos lenne de ezt csakis 4-4-2be vagy 4-5-1be tudom elképzelni.
Milyen cikkben olvastad ezt?

Ja ezt hol olvastad????
Bár én igencsak kedvelem őt, de nem hiszem, hogy ő szereti a rotációt.
És akkor Giuly elmegy, bár Christiano Ronaldo én beáldoznám.
Viera és Zambrotta meg nagyon jól jönne.
Sajnos Motta nagyon sérülékeny, Edmilson is, ráadásul ő 30 éves, bár Viera is, de ő kevesebbet sérült, szóval szerintem jól járna vele a csapat
doki
Entrenador del Barça

2006.07.09. 16:53:21

Foolkiller írta:Hi!
Nagy zsugásnak tartom,de kezelhetetlen es nem tudom kit szorithatna ki a csapatbol,idaig csak a real kerult szoba vele kapcsolatban,de ma jott egy cikk amiben mar a barcat is megemliti,ami tény hogy egy messi-c.ronaldo szélsokp nagyon utos lenne de ezt csakis 4-4-2be vagy 4-5-1be tudom elképzelni.
Milyen cikkben olvastad ezt?
Foolkiller
Barça B

2006.07.09. 16:36:57

Hi!
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
Theo
Jugador d'estrella

2006.07.09. 15:32:13

Los Banditos írta:Pedig az utóbbi időkben ott játszott és elég jól végezte a feladatát.Vieria pedig úgysem jön,és minek ő ide?Van elég VKP-nk.Edmílson,Motta,Iniesta
de még ha kell Van Bommel és Xavi is játszik azon a poszton.
Az lehet de Viera mien jól játszik a VBn :shock: Motta és Edmilson ketten együtt talán bírnak egy szezont mivel nagyon sérülékenyek, szerintem Iniesta inkább támadó felfogású, anno még 1éve talán amikr Giuly sérült volt ő játszott a helyén...Deco-Xavi tengely cseréje lehet az Iniesta-Bommel...
Szerintem ez lenne egy jó kis kezdő: VV-Zambrotta,Puyol,Marquez,Gio-Viera-Deco,Xavi-Messi,Eto'o,Ronaldinhoo
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.09. 15:21:56

Pedig az utóbbi időkben ott játszott és elég jól végezte a feladatát.Vieria pedig úgysem jön,és minek ő ide?Van elég VKP-nk.Edmílson,Motta,Iniesta
de még ha kell Van Bommel és Xavi is játszik azon a poszton.
in to exile
Theo
Jugador d'estrella

2006.07.09. 15:12:46

Los Banditos írta:Az hiányozna még...3 védős rendszert már régóta nem alkalmazunk és remélem hogy nemis fogunk még egy ideig.

Iniesta nem igazi Vkp, inkább Viera kéne oda 8)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.09. 15:10:02

Az hiányozna még...3 védős rendszert már régóta nem alkalmazunk és remélem hogy nemis fogunk még egy ideig.

in to exile
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.09. 13:12:51

Na ilyen biztos nem lesz... Frenki mindig is 4 hátvéddel fogja pályára küldeni a csapatot. Saviola pedig tuti el fog menni, Fabregas pedig nem fog jönni!
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.07.09. 13:09:39

Hát én nem tudom,de én jövőre egy ilyen csapatot elfogadnék:

----------------------------Valdes(Jorquera)---------------------------------
-Marquez(Belletti)-------Puyol(Oleguer)--------Zambrotta(Gio)
-----------Edmilson(Vieira)--------Iniesta(Motta,Fabregas)
-------Xavi(VB)--------------------------Deco(Iniesta)
-------Messi(Giuly)---------------------Ronnie(Gudjohnsen)
--------------------Eto’o(Saviola)--------------

Cserepad: Albert,Belletti,Oli,Gio,Vieira,Motta,Fabregas,Van Bommel,Giuly, Eidur,Marc Valiente, Saviola(!!!)

Ezzel mindent vinnénk!
Jönne Zembrotta és Vieira!Ha a juve megy a B-be akkor 2jüket 10-15 milkáért el lehetne hozni!És ha ez tul sok lenne akkor Vieira-t nem muszáj megvenni és akkor 8-10 misiért meg lehetne szerezni őt!!!

Jah és Saviolat megtartanám!!!! :!: :!:
Kép

Més qué un Club!!!
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.09. 12:44:07

LG írta:A Patrikok pedig jok szoktak lenni a Barc8ba.
Jó balhésok is a Patrikok.

asroma.hu
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Lezárt