Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
igen, cannavaro télleg a No. 1.!!! asszem, bármelyik csapat veszi meg, meg van oldva a hátsó problémája 2-3 évre!!! ennyi még biztos van a srácban!!! a legjobb védő!!! és nesta nem is játszhatott. mi lett volna ha ő is ott van!!! ők ketten áthatolhatatlan fal!!! és nem szabálytalankodnak, nem kapnak sárgákat, de mindenhol ott vannak!!! most, nesta hiányában cannavaro még jobban odatette magát!!! a világ legjobb védője!!! hozzuk ide könyörgöm!!! mit szólnátok egy ilyen védelemhez:Silvanus írta:Most hogy vége a VB-nek, máris lehet az átigazolási hírekre figyelni, hiszen adott egy rakás VILÁGBAJNOK OLASZ játékos, akik bizony csak másod, illetve harmadosztályú játékosok lesznek... Nem egy, nem két játékost közülük nagyon érdemes lenne megkörnyékezni, hogy többet ne mondjak: Buffon, Cannavaro, Zambrotta... ezen a VB-n számomra ők a csúcs!!! Elképesztő, amiket ők hárman műveltek!!!
Aha.Elöször azt hittem rosszul forditottam,de máshogy meg hülyeség lett volna.Így ez jött le nekem.Bocsánat ha végén kiderül rosszul forditottam de máshogy még ez lehetett volna:Buffon ad 35 milliót a Barcához és nagyon jól lesik neki, hogy bejelentkezett ennyiér a Barca.Ordog írta:Hát ez jó nagy baromság... már bocsmessi6502 írta: Ja és tudtátok,hogy a Barca fontolgatja Buffon leigazolását és 35 milliót adnának érte.Én szerintem Buffon jó kapus,de én nem venném meg mer Valdesben én bízok![]()
Vagy esetleg olvastad ezt a hírt az fcbarcelona.com-on???
Emberileg biztosan.DE én CR-t nem tartom annyira jó játékosnak,öncélú ,túlcselezi magát ,úgyhogy remélem Madridba megy.Kenny írta:Volt egy CR-ünk nekünk is.Quaresma személyében,de mi beáldoztuk...
Mellesleg Quaresma sokkal jobb mint CR.![]()
Ez Így lenne a leg tökéletesebb öszeállítás!!!!!Los Banditos írta:Az hiányozna még...3 védős rendszert már régóta nem alkalmazunk és remélem hogy nemis fogunk még egy ideig.
Jövőre ilyen kezdőtnek örülnék
--------------------Valdés--------------------
-------------Puyol------Márquez-------------
---Zambrotta--------------------------Gio---
-------------------Iniesta----------------------
------------Xavi----------------Deco----------
--------Messi--------Eto'o-----Ronaldinho----
kispad:Jorquera,Belletti,Oleguer,Sylvinho,Edmílson,Gudda,VB,Giuly
doki írta:Milyen cikkben olvastad ezt?Foolkiller írta:Hi!
Uj nev a képben ami nagyon megosztja majd a barcas kozoseget C.ronaldo!
Nagy zsugásnak tartom,de kezelhetetlen es nem tudom kit szorithatna ki a csapatbol,idaig csak a real kerult szoba vele kapcsolatban,de ma jott egy cikk amiben mar a barcat is megemliti,ami tény hogy egy messi-c.ronaldo szélsokp nagyon utos lenne de ezt csakis 4-4-2be vagy 4-5-1be tudom elképzelni.
Milyen cikkben olvastad ezt?Foolkiller írta:Hi!
Uj nev a képben ami nagyon megosztja majd a barcas kozoseget C.ronaldo!
Nagy zsugásnak tartom,de kezelhetetlen es nem tudom kit szorithatna ki a csapatbol,idaig csak a real kerult szoba vele kapcsolatban,de ma jott egy cikk amiben mar a barcat is megemliti,ami tény hogy egy messi-c.ronaldo szélsokp nagyon utos lenne de ezt csakis 4-4-2be vagy 4-5-1be tudom elképzelni.
Az lehet de Viera mien jól játszik a VBnLos Banditos írta:Pedig az utóbbi időkben ott játszott és elég jól végezte a feladatát.Vieria pedig úgysem jön,és minek ő ide?Van elég VKP-nk.Edmílson,Motta,Iniesta
de még ha kell Van Bommel és Xavi is játszik azon a poszton.
Iniesta nem igazi Vkp, inkább Viera kéne odaLos Banditos írta:Az hiányozna még...3 védős rendszert már régóta nem alkalmazunk és remélem hogy nemis fogunk még egy ideig.
Jövőre ilyen kezdőtnek örülnék
--------------------Valdés--------------------
-------------Puyol------Márquez-------------
---Zambrotta--------------------------Gio---
-------------------Iniesta----------------------
------------Xavi----------------Deco----------
--------Messi--------Eto'o-----Ronaldinho----
kispad:Jorquera,Belletti,Oleguer,Sylvinho,Edmílson,Gudda,VB,Giuly