Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ők mivel lennének jobbak ? Lewa amióta Bayernben van nagy csapat ellen kb semmit se mutatott ,auba meg öt méterről lövi ki a stadionból a ziccereket.MessiNeymarSuarez írta:Suarez nagy kedvencem, de amit mostanában előad, erősen elgondolkoznék egy Aubameyang, Lewandowski vagy hasonló csatár leigazolásában még a nyáron...
Felejtős, ez már tényleg csak a kattintásvadászat.Tivadar6 írta:Megint pörög ez a story, hogy Dembelé megy párizsba, Rabiot meg jön hozzánk....
péesgéhez úgy állnék hozzá, ahogy ők hozzánk: 200+rabiot=dembelé. és már mehet isTivadar6 írta:Megint pörög ez a story, hogy Dembelé megy párizsba, Rabiot meg jön hozzánk....
Igen, ők már csak eladni tudnak.Andris írta:Angliába már senkit nem tudunk eladni, nem? úgy tudom már lezárult az igazolási ablak ott, csak eladni tudnak.
Mert a srác valszeg még erre is kevés. Legalább akkora élesszemű piaci rés volt, mint Gomez..recrea írta:Itt adódik a kérdés, h vajon miért nem játszik emberünk? Mert 45 percnyi hoki Suarez után nyugodtan jöhetne be.
Itt adódik a kérdés, h vajon miért nem játszik emberünk? Mert 45 percnyi hoki Suarez után nyugodtan jöhetne be.MatyiG írta:Inkább adjuk el 15 milláért, minthogy itt maradjon, fizetjük a fizuját, közben nem játszik szinte semmit, aztán jövőre még ennyiért sem fogják elvinni meccshiány miatt.
Na igen, a ruppótlan La Ligás csapatoktól sok pénzt nem fogunk kapni érte. Érzésem szerint kölcsönvenni akarják majd a legtöbben, vagy maximum ilyen 10 milliót fizetni.lics írta:Szerintem ha Pacot akarjuk eladni, akkor azt inkább télen Angliába kéne, ott talán adnának érte 20-30milliót.
Szerintem ha Pacot akarjuk eladni, akkor azt inkább télen Angliába kéne, ott talán adnának érte 20-30milliót.MatyiG írta:Jelenleg 25 fős a keretünk, ha beleszámoljuk már Mirandát is.
Valverde 22 fős keretet kért, Sampert és Alenát szerintem kölcsön kellene adni egy Betis/Girona kaliberű csapatba, Pacót meg eladni a Valencia/Villarreal/Sevilla hármasból valamelyiknek, és lenne egy szűk, de nagyon erős keretünk.
Egy cserecsatárt adnék, de inkább egy fiatalt aki 1-2 év múlva kiszorítja Suarezt, addig meg padozzon és kapjon meccsenként 20 percet .MessiNeymarSuarez írta:LewandowskiCestus írta:A RAC1 szerint még egy játékos érkezhet a nyáron.
Jó lenne, ha ez a valaki egy cserecsatár lenne Suárez mögé, én egy Vidal-szerű igazolást preferálnék ebben az esetben is, egy tapasztaltabb játékost. A kezdőbe prime életkorú centert ezen a nyáron úgy sem tudunk már hozni, jelenleg nem nagyon van elérhető játékos ebben a kategóriában.Lehet hogy összekapná magát akkor Suarez...
Tényleg jó lenne egy jó cserecsatár, pedig kedvelem Suarezt, de amiket művel nálam minimum 5 meccs padozással kezdene a ligában(mint anno Piqué 2014 őszén), hátha észhez kap.
LewandowskiCestus írta:A RAC1 szerint még egy játékos érkezhet a nyáron.
Jó lenne, ha ez a valaki egy cserecsatár lenne Suárez mögé, én egy Vidal-szerű igazolást preferálnék ebben az esetben is, egy tapasztaltabb játékost. A kezdőbe prime életkorú centert ezen a nyáron úgy sem tudunk már hozni, jelenleg nem nagyon van elérhető játékos ebben a kategóriában.