Segítség kéne
Vegyél Xiaomi Redmi note 4et, tavalyi modell, de kb 45 körül most ki lehet fogni, és minden más telefont oda-vissza pofoz ebben az árkategóriában...
De 50ért az utódját, az 5öt is meg tudod venni, az meg megint egy magasabb kategória... Agyonaláz mindent ennyiért...
De 50ért az utódját, az 5öt is meg tudod venni, az meg megint egy magasabb kategória... Agyonaláz mindent ennyiért...
Egyik napról a másikra elromlott a gps (nem értek hozzá, ha bután fogalmaztam bocsi), az érintőképernyője néha érintést érzékel ahol nem kellene, van amikor írnék messengeren és egy mondat alatt vagy tízszer elvált a billentyűs részről, nagyon idegesítő, illetve érezhetően belassult, pedig a face, messenger, insta meg egy kis játékon kívül nincs más plusz program rajta.MQuCsabi írta:Én is P8liteot használok, semmi baja. Másfél éves asszem. Neked van gondod vele vagy csak a trend miatt cserélsz?
2 és fél éves, persze ezek a garancia lejártával jelentkeztek. Ez az érintős dolog nem a védőfólia/üveg miatt van, már cseréltem rajta, nélküle is jelentkezik a hiba (inkább akkor mikor használom egy ideje és kezd melegedni).
Semmilyen trendet nem követek, ezt is mikor vettem 45-ért elejtettem pár könnycseppet, szomorú ennyi pénzt kiadni egy mobilért, aztán van aki 100 ezreket költ, persze nem csak annyira használja, mint én.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Xiaomi mi8 gearbesten lesz 199 euroért, mondjuk nem sok darab, de ha ügyes vagy talán sikerülhet.zola8787 írta:Telefonguruktól érdeklődnék, hogy milyen mobilt ajánlanátok 50, nagyon max 60 rugóig? Ha már jón a black friday, hátha ráakadnék általatok egy szépségre. Jeleneg Huawei P8 lite-om van.
Telefonguruktól érdeklődnék, hogy milyen mobilt ajánlanátok 50, nagyon max 60 rugóig? Ha már jön a black friday, hátha ráakadnék általatok egy szépségre. Jeleneg Huawei P8 lite-om van.
Iphone XR, rajottem hogy csak jol nez ki, es nincs nagy arkulonbseg az XS kozott, akkor mar inkabb megveszem azt, az tenyleg jo telefon.csababarca írta:Persze 14 napod van indoklás nélkül visszaküldeni, és kapod vissza a pénzt.Nero. írta:hello, rendeltem az Apple oldalarol egy telefont, meg meg se erkezett de mar meggondoltam magam. Lehetseges hogy valahogy visszakuldom es visszakapom a penzt?
Ha a futár ráér, már vele is elintézheted, és megy vissza, pénz párnap, max egy hét.
de mi történt hogy meggondoltad magad? és milyen teló volt?:D
Fogadkoztam hogy soha tobbet iPhone, de egyszeruen rohadt jol neznek ki ezek a telefonok.
Ja es kulon rendeltem egy fullhalggatot meg toltot. Feleslges volt? Alapbol jar a telohoz?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Persze 14 napod van indoklás nélkül visszaküldeni, és kapod vissza a pénzt.Nero. írta:hello, rendeltem az Apple oldalarol egy telefont, meg meg se erkezett de mar meggondoltam magam. Lehetseges hogy valahogy visszakuldom es visszakapom a penzt?
Ha a futár ráér, már vele is elintézheted, és megy vissza, pénz párnap, max egy hét.
de mi történt hogy meggondoltad magad? és milyen teló volt?:D

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hello, rendeltem az Apple oldalarol egy telefont, meg meg se erkezett de mar meggondoltam magam. Lehetseges hogy valahogy visszakuldom es visszakapom a penzt?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ismertek olyan programot amivel "staff" nyakba akasztós belépő kártyákat lehet készíteni, tetszőlegesen szerkeszteni, akár minták alapján? A nagyon pro képszerkesztő programokat levéve?
Előre is köszönöm a segítségeket!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ez már sokkal jobb. Lehet nyomtatni. Nagyon szépen köszönöm!!!!Gauchomester írta:Üdv.Impair írta:...2018/2019-es hivatalos csapat és játékos fotókat jó minőségben.
Igaz nem HQ, de idén messze ez a legjobb minőségű szett, amit találni lehetett a neten.
http://www.imagebam.com/gallery/05fb48t ... fnsy3icpud" target="_blank
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Üdv.Impair írta:...2018/2019-es hivatalos csapat és játékos fotókat jó minőségben.
Igaz nem HQ, de idén messze ez a legjobb minőségű szett, amit találni lehetett a neten.
http://www.imagebam.com/gallery/05fb48t ... fnsy3icpud" target="_blank
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Unokaöcsém születésnapjára szeretnék kinyomtatni 2018/2019-es hivatalos csapat és játékos fotókat jó minőségben.
Régebben volt a https://www.fcbarcelona.com/football/fi ... ff/players" target="_blank oldalon jó minőségű fotók, de most nem találok. Amit innét letudok tölteni az semmi re sem jó.
Esetleg ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Előre is kösz srácok!
Segítségeteket kérném. Unokaöcsém születésnapjára szeretnék kinyomtatni 2018/2019-es hivatalos csapat és játékos fotókat jó minőségben.
Régebben volt a https://www.fcbarcelona.com/football/fi ... ff/players" target="_blank oldalon jó minőségű fotók, de most nem találok. Amit innét letudok tölteni az semmi re sem jó.
Esetleg ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Előre is kösz srácok!
- honsapeter
- Jugador del Barça
Valószínűleg sérült a szalagkábel, csináltatni nem igazán érdemes ha csak nincsen valami donor géped!MQuCsabi írta:Én a laptop témához kanyarodnék vissza.
Találtam a lakásban egy régi Fujitsu Siemens gépet, aminek az a baja, hogy letört a kijelző része a klaviaturától, de csak a jobb oldali tartónál.
Valami sérült az érintkezésben is, mert, ha nem jó szögben tartom a képernyőt, akkor újraindulgat a masina. XP oprendszer van rajta, arra jó lenne, hogy a fyerek netezzen rakta néha. Vajon érdemes lenne megcsináltatni vahy meg lehet ezeket egyáltalán? Vagy jobban járok, ha keresek egy új, olcsóbb verziót?
Annyit megtehetsz hogy rákötöd egy külső monitorra és nem lesz vele baj.
4x06?MQuCsabi írta:Kéne egy kis segítség. South Park azon részét keresem, amelyikben a vérbe mártott tampon fagyi van. Kösziiii
Csinálj belőle "asztali gépet"MQuCsabi írta:Én a laptop témához kanyarodnék vissza.
Találtam a lakásban egy régi Fujitsu Siemens gépet, aminek az a baja, hogy letört a kijelző része a klaviaturától, de csak a jobb oldali tartónál.
Valami sérült az érintkezésben is, mert, ha nem jó szögben tartom a képernyőt, akkor újraindulgat a masina. XP oprendszer van rajta, arra jó lenne, hogy a fyerek netezzen rakta néha. Vajon érdemes lenne megcsináltatni vahy meg lehet ezeket egyáltalán? Vagy jobban járok, ha keresek egy új, olcsóbb verziót?

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én a laptop témához kanyarodnék vissza.

-
- Entrenador del Barça
Input lag szempontjából az LG lesz a legjobb, viszont ha a panelt nézed akkor a Samu jobb lesz főleg ha 4K-ban használod a Pro-dat.gerus993 írta:...
Nem pontosan azok a termékek vannak benne ITT, mint amit te írtál, de hasonló termékek amiket meg tudsz feletetni nekik (LG UK6300, Samu NU7100)
Ha pontosabb képet szeretnél kapni ajánlom EZT a fórumot, nagy jó fejek és szakértő emberek vannak ott. Korábbi TV-met az ő ajánlásuk alapján vettem és azóta is hálás vagyok érte nekik.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Sziasztok!
Első sorban azokhoz szeretnék szólni, akik értenek a TV-hez, illetve konzolosok
Szeretnék venni egy 4K-s TV-t Ps4Pro-hoz. Viszont abszolút nem tudom, hogy milyen Input lag idő számít megfelelőnek, illetve egy Samsung és egy Strong márka között észre vennék különbséget,ha játszani szereték konzolon?
Tv-k amit néztem:
- SAMSUNG UE 43 NU7022KXXH 4K UHD Smart LED televízó (108cm) (https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_s ... A1ci_C3_B3" target="_blank itt vannak a részletes termékjellemzők. Ami érdekesség, itt abszolút nem találok válaszidőt, vagy Input lagot, ami nekem fontos lenne)
-STRONG SRT 49UA6203 4K UHD Smart LED televízió (123 cm)
(https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_s ... 57938.html" target="_blank itt vannak a részletes termékjellemzők. Ez azért tetszik, mert nagy a kijelzője, illetve egyértelműen ki van írva,hogy 9ms a válaszidő. Ezt pl. a fenti Samsungnál sehol nem találtam)
-LG 43 UK6470PLC 4K UHD Smart LED televízió (108cm)
( https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_l ... 61724.html" target="_blank itt vannak a részletes termékjellemzők. Itt sem találtam input lagot, viszont a LG TV-ről jókat hallottam
)
Tud esetleg valaki segíteni, hogy szigorúan csak a játék szempontjából melyik lenne a legjobb választás ezek közül?
előre is nagyon köszönöm
-

Első sorban azokhoz szeretnék szólni, akik értenek a TV-hez, illetve konzolosok

Szeretnék venni egy 4K-s TV-t Ps4Pro-hoz. Viszont abszolút nem tudom, hogy milyen Input lag idő számít megfelelőnek, illetve egy Samsung és egy Strong márka között észre vennék különbséget,ha játszani szereték konzolon?
Tv-k amit néztem:
- SAMSUNG UE 43 NU7022KXXH 4K UHD Smart LED televízó (108cm) (https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_s ... A1ci_C3_B3" target="_blank itt vannak a részletes termékjellemzők. Ami érdekesség, itt abszolút nem találok válaszidőt, vagy Input lagot, ami nekem fontos lenne)
-STRONG SRT 49UA6203 4K UHD Smart LED televízió (123 cm)
(https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_s ... 57938.html" target="_blank itt vannak a részletes termékjellemzők. Ez azért tetszik, mert nagy a kijelzője, illetve egyértelműen ki van írva,hogy 9ms a válaszidő. Ezt pl. a fenti Samsungnál sehol nem találtam)
-LG 43 UK6470PLC 4K UHD Smart LED televízió (108cm)
( https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_l ... 61724.html" target="_blank itt vannak a részletes termékjellemzők. Itt sem találtam input lagot, viszont a LG TV-ről jókat hallottam

Tud esetleg valaki segíteni, hogy szigorúan csak a játék szempontjából melyik lenne a legjobb választás ezek közül?

-
1.Hol a vagyoni hátrány ? Kit ért ez ?securion írta:Felháborít, hogy lemaradtam az első bajnoki mérkőzésről a Spígel2 tv miatt, nem biztosítják az országos nézhetőséget. Szerintem ez a közvetítési joggal való visszaélés, amit rábíztak azzal, hogy eladták neki. Szerintem ez simán kimeríti a hűtlen kezelés Btk. törvényi tényállását. Idézem: |376. § (1) Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.
Szerintetek mi erről a véleményetek?
2.Ez nem megbízási szerződés...Azt csinálnak vele amit akarnak ,mert megvették a jogokat ,ha azt akarják 3 évig nem közvetítenek semmit ,ha csak a szerződésben a liga nem kötött ki valami záradékot ,de nem hiszem ,hogy ennyire érdekelné őket ,hogy a megvett jogokkal hogy bánnak.
- geridoss
- Director del Fútbol
Hivatalosan semmilyen vagyoni hiányt nem okozott a közvetítés hiánya, max. nekik.securion írta:Felháborít, hogy lemaradtam az első bajnoki mérkőzésről a Spígel2 tv miatt, nem biztosítják az országos nézhetőséget. Szerintem ez a közvetítési joggal való visszaélés, amit rábíztak azzal, hogy eladták neki. Szerintem ez simán kimeríti a hűtlen kezelés Btk. törvényi tényállását. Idézem: |376. § (1) Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.
El kell fogadni, hogy ebben az országban ezek a kutyák azt tehetnek meg, amit akarnak, és azt általában meg is teszik. Minél előbb el kell innen messzi minél messzebb, és penészedjen meg itt az, aki ezeket hatalmon hagyta.
(nagyon sajnálom pl. szüleimet, meg sok másik embert, akik változást akartak, és mégis kénytelenek ebben a korrupt mocsokban élni)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Felháborít, hogy lemaradtam az első bajnoki mérkőzésről a Spígel2 tv miatt, nem biztosítják az országos nézhetőséget. Szerintem ez a közvetítési joggal való visszaélés, amit rábíztak azzal, hogy eladták neki. Szerintem ez simán kimeríti a hűtlen kezelés Btk. törvényi tényállását. Idézem: |376. § (1) Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.