Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az átigazolások töredékében kerül csak kifizetésre a kivásárlási ár. Szerintem nem tükröz reális értéket, de a klubnak adhat egy biztonság érzetet, illetve jelzés a játékos felé, hogy ragaszkodunk hozzád. Nyilván nem szokás, de a magas kivásárlási ár garancia arra, hogy le kelljen ülni a tárgyalóasztalhoz. Több értelmét én nem nagyon látom.MatyiG írta:Azért egy 30 éves középpályásért ritkán fizetnek 125 millió eurót, világklasszis szintet pedig tavaly hozott, előtte hullámzó volt a teljesítménye, így valamennyire érthető, hogy nem adtak neki 500 millió eurós kivásárlásit.
Köszi a magyarázatot:) Éppen így gondolom én is a dolgot, bár azt nem igazán értem...Rakétának miért nem emelik a fizut és ezzel egy időben a kivásárlási árát.. 500 vagy akármennyire mert az tényleg poén.. 125 ért vihető.Cestus írta:Nincs mit srácok.![]()
2. amíg maradnak kivásárlási áraink a "pre-Neymar" időszakból, addig az ilyen játékosokat szóba fogják hozni más klubokkal, még ha relatíve magas is a váltságdíjuk. Egyszerűen azért, mert azt már tényleg senki nem hinné el, hogy SR-t megvenné valaki 500 millióért, ellenben az még sokaknál oké lehet, hogy Rakiticsért adnak 125-t.
Mélységesen megértelek!honsapeter írta:Köszönöm a gyors reakciót nektek:)
Komolyan mondom, itt remegek, el ne adják mert szívrohamot kapok
A Sport erőlteti ezt a sztorit, hogy a PSG meg akarja venni. Mivel már ezen a nyáron jó pár hülyeséget kitaláltak, nyugodtan tekinthetjük a sztorit baromságnak.honsapeter írta:Egyébként valaki tud egy hiteles forrást a Rakitics féle dologról?
Sport ír róla főleg. Ez mai:honsapeter írta:Egyébként valaki tud egy hiteles forrást a Rakitics féle dologról?
Nemrég tweetelte Gerard Romero, hogy nincs megállapodás, mert a Barca biztos pénzt szeretne a játékos után.visca el barca írta:majd biztos a betis fog 25 milliót kifizetni egy játékosért
sztem az elmúlt 10 évben nem költöttek ennyit összesen
MatyiG írta:25 millióért megvehetik a szezon végén
Ha a vezetőség meg tudná becsülni a pénzt megérné eladni. De hát mivel elszórják és nem építkezésre menne fölösleges. Nagy kedvenc, de inkább menjen most 100 millióért, mint másfél két év múlva ingyen.Ronaldinho&Barca írta:Rakéta óriási fogásunk volt így visszatekintve, azóta pedig embertelen hogy pl. tavaly mit robotolt egész szezonban + a vb. A psg igazán rájöhetne, hogy nem minden a pénz, akinek ez számít már megvették. Amilyen jó fejek voltak velünk minden évben, hasonlóan kellene hozzá állni ehhez az ajánlathoz. Fizessék ki a kivásárlási árat, ja hogy nem tudják?! Cumi.
És pont amiért nem hülye ,tudja ,hogy amíg hozza a szintet mindegy ki jön kezdő lesz ,ő meg nem tűnik annak a pénzért balhézós fajtának.mess2009 írta:két dologra tudok gondolni
Rakitic nem hülye , látja hogy tömik a középpályát újakkal és még mindég megy a Rabbiot saga is
nyilván lépnie kell, vagy itt több pénz, vagy lelépni.
a másik a sunyi arab! lehet hogy piszkálja a barca kínlódása Rabiot -ért és erre beetetik Rakiticet, hogy rá keljen ígérni egy csomó pénzt ha itt akarjuk tartani. azoktól ki telik.
Várj, mindjárt felhívom az elnöküket, es megkérdezem.Samper írta:Ha a PSG játékost kínál, kit? Mbappét? Verrattit? Marquinhost?Rabiot-t?