Minden jó, ha a vége jó!, DE! a védelem ma (sem) működött jól. Nálam feltűnően határozatlan, instabil volt Umtiti (főként magához képest), eddig nagyon bírtam, hogy balta arccal henteselt mindenkit aki csak minimális veszélyt is jelenthetett a 16-oson belül. Így viszont eléggé szembetűnő volt, hogy Pique is gyenge napot fogott ki és az ellen 16-asa előtt sem sikerült gólra váltani a lehetőségeit. A bal oldalon kíváncsi vagyok Alba meddig fogja bírni ezt az eszement rohangálást, de tartok tőle, hogy érdemi csere híján szezon végére ki fog pukkanni.
SR sokat dolgozott, de olyan színtelen- szagtalan volt számomra. Ez a középpálya..., hát nem tudom, lehet hogy papíron jól mutat, de a pályán nem működik. Lassú, nehézkes, csikorog, valahogy nem illeszkednek a fogaskerekek. Nem látom benne a játékot, de ez biztos csak az én hiányosságom. Azért megjegyezném, hogy Rakéta nagy gólt tapasztott és Cou is elég jól kivette a részét a szervezésből és a támadásból, csak az a fránya helyzetkihasználás!
Vitézek: Dembele iránt elfogult vagyok... nem írok (már) pozitívat, ma (is) hozta amiért vettük, máshogy fogalmazva törleszti 140M-ót. Lalyos(ban) ébredezik a fenevad, küzd, harap és kevésbé suta. Volt két-három olyan szép megmozdulása, hogy csak a visszajátszáskor hittem el, hogy ő volt az. Messi - nem emlékszem, hogy mikor láttam ennyire izzadtnak a mezét. Nálam MOM volt!
A nyússzöktől eltekintve már régóta az első élvezhető meccs volt! 8! - 2