Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk sokkal nagyobb a hype most a horvát körül, mint kellene. Az Aranylabda pedig még hátra, addig még sok minden történhet. Még Messi is odaérhet egy Clásico-mesterhármassal, vagy bármivel.Érdekes, hogy Modric töri meg ezt a Cé-Messi korszakot. Nem gondoltam volna.
Imadtam a szpikert.MatyiG írta:De Gea, Alves és Marcelo mit keres ott a szezon csapatában?
A kommentátor szerint azt is megtudtuk, hogy Messinek közepes szezonja volt.
Mondjuk hagyd abba a focit és menj el pókerezni, ott is több esélyed lehet mint Messi mellett:))))Varatrix írta:As- "Ha nem nyerem meg az aranylabdát, akkor kíváncsi vagyok mit kell tennem még!"-Griezzmann
hátőőőőő
Azért az tényleg vicces hogy a jelenlegi aranycipős(+legtöbb gólpasszt adó játékos) a top 3-ba sem fért bemess2009 írta:egy dologra jó ez az idei un. "szavazás", ahol a világ jelenlegi legjobb játékosa nem fér be a tízbe:kiállítottak magukról egy hülye vagyok plecsnit mindannyian akik művelték.
Erre tényleg nincsenek szavak!mess2009 írta:egy dologra jó ez az idei un. "szavazás", ahol a világ jelenlegi legjobb játékosa nem fér be a tízbe:kiállítottak magukról egy hülye vagyok plecsnit mindannyian akik művelték.
nyilván, de semmi tétje nem volt már 3-1nél az utolsó percben. erre annyira verte magát, mintha eldöntötte volna. amúgy meg az írásom arra ment ki, hogy abban az évben a realból sem volt a legjobb.Nero. írta:Azt a tizit be is kell lőni erről a mi kecskénk tudna mesélni, de azért elotte a Wolfsburg ellen az ő mesterhármasával fordítottak, Roma ellen is lőtt oda-vissza (Roma khhm....) de ami egyértelművé tette az aranylabdáját az az hogy a hullagyenge portugálokkal EBt nyert amiből kivette a részét.csababarca írta:de ez volt 2016ban is, csak belőtt a végén egy tizit, meg feszített a 70 kilójával, és akkor jár a keksz. felesleges ezen mérgelődni, bár én is megteszem.
Azt a tizit be is kell lőni erről a mi kecskénk tudna mesélni, de azért elotte a Wolfsburg ellen az ő mesterhármasával fordítottak, Roma ellen is lőtt oda-vissza (Roma khhm....) de ami egyértelművé tette az aranylabdáját az az hogy a hullagyenge portugálokkal EBt nyert amiből kivette a részét.csababarca írta:de ez volt 2016ban is, csak belőtt a végén egy tizit, meg feszített a 70 kilójával, és akkor jár a keksz. felesleges ezen mérgelődni, bár én is megteszem.
feltétlenül....kinyírta Salah-tFecooo írta:Amúgy mindent egybevéve én minden további nélkül odaadnám Salah-nak az FF aranylabdáját... persze nem fogja megkapni, de ha eredményeket nézünk, Modric jobban rászolgált, de ha a BL-t nézzük, Ramos is többet tett cuncinál...
Igazából nem értem ezt a "de Cr csak úgy fossa a gólokat", meg a kieséses szakaszban fontos gólokat lőtt dumát. Az utóbbi két évet ha megnézzük Messi ebben is előtte járt, de 6-7 évre visszamenőleg is legfeljebb X, még úgyis, hogy itt volt egy Neymar és egy Suarez, akik szintén szépen termeltek, és nem rá volt kijátszva minden. De ott van a Bl is, a fontos góljaival, ahol max. a Juve visszavágóig lehet említeni. Mellesleg a Pool-ban Salah szintén rendesen odatette magát gólokban szélsőként, büntetők nélkül, de megvan esélyesként említve is a neve!? Pechjére marokkói. Viszont, ha a VB ennyit számít a portugálok is eléggé lebőgtek vagy itt akkor mi halyzet?!.nagyatyesz írta:Érdekes ez az Aranylabda dolog. Az szerintem egyértelmű, hogy Messi és Cr nem tűnik úgy ki a többiekhez képest, mint korábban éveken keresztül. Nálam Messi a legjobb, kb az elmúlt 10 évben 8szor kapta volna meg szerintem, ha tényleg a legjobbnak járna. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a klub és nemzeti csapatok sikereivel kapcsolják össze magát a díjat, így jogos Ronaldo sok aranylabdája is, még akkor is, ha játékban az utóbbi években nagyon elfogyott, viszont gólokban jeleskedett.
És te azt mondod, hogy nem rossz, de csak a befejezésben jeleskedik.Legalábbis amikor megpróbálnak meggyőzni arról, hogy Ronaldo a legjobb, akkor olyan érzésem van, mintha odaállna, hogy miért nem dugom meg az Ő barátnőjét, amikor sokkal csinosabb, jobb a teljesítménye az ágyban is, mint az én barátnőmnek.