Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem se vokt elsőre egyértelmű.visca el barca írta:
oszt itt hol nézed? rányomok a playre és semmit nem csinál csak megnyit 20 másik ablakot...sofascore, bet365 meg a többi fhos. egy ócska nulla ez az oldal amit ajánlgatsz...
visca el barca írta:oszt itt hol nézed? rányomok a playre és semmit nem csinál csak megnyit 20 másik ablakot...sofascore, bet365 meg a többi fhos. egy ócska nulla ez az oldal amit ajánlgatsz...mes írta:Ezerszer mondtam mar...
Barcelona - x live stream ronaldo7.net << ezt beirod google ba, kiadja a ronaldos linket, es HD minosegben tudod nezni barmelyik Barca meccset. Evek ota ott nezemz es sose volt problema
oszt itt hol nézed? rányomok a playre és semmit nem csinál csak megnyit 20 másik ablakot...sofascore, bet365 meg a többi fhos. egy ócska nulla ez az oldal amit ajánlgatsz...mes írta:Ezerszer mondtam mar...
Barcelona - x live stream ronaldo7.net << ezt beirod google ba, kiadja a ronaldos linket, es HD minosegben tudod nezni barmelyik Barca meccset. Evek ota ott nezemz es sose volt problema
Gondolom, ő a laposan meglőtt labdával számoltVakmacska írta:És egy csóka még be is akart feküdni a sorfal mögé
Hogyafenébe ne lenne az?Fecooo írta:A lényeg, hogy cuncika a legkomplexebb...
Jogos....mes írta:Ezerszer mondtam mar...
Igen, régen nagyon sokszor szívtunk így, Valverdével viszont általában mi makkolunk.Vakmacska írta:Hányszor kaptunk ki már így mi is, h 20 ziccer kimaradt, ellenfél meg 2 támadas 2 gól.
Jók vagyunk szögletből