Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közel sem, osztálynyi különbség is tud lenni.Samper írta:Óriási mértékű blöffnek tartom a jobblábas-ballábas téma kezelését. A foci története is, a jelenje is számtalan példát tud, hogy intelligens játékos azonos szinten tud mindkét oldalon játszani, ha a csapatnak arra van szüksége. Ez meccsen belül is igaz, de tartósan is.
Dembélé is durván két lábas mégis jobbon szerintem jobban megy neki.Ezt nekem ne mondja senki a két lábas full inteligens játékosoknak is van kedvenc helye.MatyiG írta:Nekem senki ne mondja azt, hogy mondjuk Messi ugyanolyan hatékony lenne baloldalt, mint jobboldalt. Pedig még nem is egylábas. Vagy nem elég intelligens.Samper írta:Óriási mértékű blöffnek tartom a jobblábas-ballábas téma kezelését. A foci története is, a jelenje is számtalan példát tud, hogy intelligens játékos azonos szinten tud mindkét oldalon játszani, ha a csapatnak arra van szüksége. Ez meccsen belül is igaz, de tartósan is.
Nekem senki ne mondja azt, hogy mondjuk Messi ugyanolyan hatékony lenne baloldalt, mint jobboldalt. Pedig még nem is egylábas. Vagy nem elég intelligens.Samper írta:Óriási mértékű blöffnek tartom a jobblábas-ballábas téma kezelését. A foci története is, a jelenje is számtalan példát tud, hogy intelligens játékos azonos szinten tud mindkét oldalon játszani, ha a csapatnak arra van szüksége. Ez meccsen belül is igaz, de tartósan is.
pedig elnézve a jelenlegi formáját, kb megint -1 gólról fogunk indulni szombaton...MatyiG írta:Umtiti megsérült, úgyhogy Piqué most biztos, hogy nem fog padozni pár hétig.azt se bánnám ha piquét letenné a padra egy pár meccsre, mert szerencsétlen gyerek amióta elkezdődött az idény csak nézelődik, hogy merre hány óra.
Umtiti megsérült, úgyhogy Piqué most biztos, hogy nem fog padozni pár hétig.azt se bánnám ha piquét letenné a padra egy pár meccsre, mert szerencsétlen gyerek amióta elkezdődött az idény csak nézelődik, hogy merre hány óra.
nagyatyesz írta:marad a 433, de középre e kihagyhatatlan Busi mellé lesz még Rakitic és szerintem Vidal fog bekerülni. Így lesz egy erőszakosabb középpályánk, ahol Busi mellett 2 melós játékos lesz. Ennek viszont a levét Dembele fogja meginni, mert az ő helyére fog bekerülni Coutinho