Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez mind igaz, amit írsz, egyetértek. Ma egyébként sztem jól játszik, amúgy pocsék formában van, és még az arca is nagy, ez nekem sem tetszik.Stalkyard írta: Peace.Simán lehet hogy igazad van. Csak pont te magad mondtad. Százszoros válogatott játékos, hatalmas rutinnal, es ahelyett hogy a védelem vezére lenne, csont nélkül a nyakába várható legalább 3 ostoba bekapott gól az elmúlt 3 bajnokin. Ilyenkor kicsit kritikusabb az ember, mert összességében vicc a teljesítmény, amit letesz. Es nyilván általánosságban nem tudom jobban mit kell csinalni a pályán, de ezt mondjuk akkor nehéz elmondani, amikor senkitől sem zavartatva vaktában az ellenfélhez passzol.
Majd az utolsó percbe időhúzónak, amúgy is idegenben jó az XKZsola írta:Pff a Valencia elherdálja itt a cseréit... Bezzeg nekünk marad a végére három is! Taktika!
Peace.recrea írta:Sosem tudnál megbántani, inkább a kérdésre válaszolj, mint rosszul tippelgetszStalkyard írta:Nem bántásból, de azert elképzelhető hogy mas is focizott a megye 1-ben rajtad kívül éveken at.recrea írta:Amúgy kiváncsi vagyok, hányszor voltatok ilyen meccshelyzetben, h ennyire tudjátok, h mit kellett volna csinálnia.
Én elhiszem, h fáj nektek a gól, csak egyrészt kissé erős számomra, h jobban tudjátok, h mit kellett volna csinálni, mint a kb. százszoros spanyol válogatott játékos, másrészt meg most mindent a nyakába akartok varrni, azt is, amiről nem tehet. Ha Messi csinálja ezt, akkor szavatok se lett volna, a reakciótok az elmúlt meccsek következménye volt.
Miert kellett átvennie?csababarca írta:Coutinho...lehet meccslabda volt
Sosem tudnál megbántani, inkább a kérdésre válaszolj, mint rosszul tippelgetszStalkyard írta:Nem bántásból, de azert elképzelhető hogy mas is focizott a megye 1-ben rajtad kívül éveken at.recrea írta:Amúgy kiváncsi vagyok, hányszor voltatok ilyen meccshelyzetben, h ennyire tudjátok, h mit kellett volna csinálnia.