Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mind igaz, amit írsz, egyetértek. Ma egyébként sztem jól játszik, amúgy pocsék formában van, és még az arca is nagy, ez nekem sem tetszik.Stalkyard írta: Peace.Simán lehet hogy igazad van. Csak pont te magad mondtad. Százszoros válogatott játékos, hatalmas rutinnal, es ahelyett hogy a védelem vezére lenne, csont nélkül a nyakába várható legalább 3 ostoba bekapott gól az elmúlt 3 bajnokin. Ilyenkor kicsit kritikusabb az ember, mert összességében vicc a teljesítmény, amit letesz. Es nyilván általánosságban nem tudom jobban mit kell csinalni a pályán, de ezt mondjuk akkor nehéz elmondani, amikor senkitől sem zavartatva vaktában az ellenfélhez passzol.
Majd az utolsó percbe időhúzónak, amúgy is idegenben jó az XKZsola írta:Pff a Valencia elherdálja itt a cseréit... Bezzeg nekünk marad a végére három is! Taktika!
Peace.recrea írta:Sosem tudnál megbántani, inkább a kérdésre válaszolj, mint rosszul tippelgetszStalkyard írta:Nem bántásból, de azert elképzelhető hogy mas is focizott a megye 1-ben rajtad kívül éveken at.recrea írta:Amúgy kiváncsi vagyok, hányszor voltatok ilyen meccshelyzetben, h ennyire tudjátok, h mit kellett volna csinálnia.
Én elhiszem, h fáj nektek a gól, csak egyrészt kissé erős számomra, h jobban tudjátok, h mit kellett volna csinálni, mint a kb. százszoros spanyol válogatott játékos, másrészt meg most mindent a nyakába akartok varrni, azt is, amiről nem tehet. Ha Messi csinálja ezt, akkor szavatok se lett volna, a reakciótok az elmúlt meccsek következménye volt.
Miert kellett átvennie?csababarca írta:Coutinho...lehet meccslabda volt
Sosem tudnál megbántani, inkább a kérdésre válaszolj, mint rosszul tippelgetszStalkyard írta:Nem bántásból, de azert elképzelhető hogy mas is focizott a megye 1-ben rajtad kívül éveken at.recrea írta:Amúgy kiváncsi vagyok, hányszor voltatok ilyen meccshelyzetben, h ennyire tudjátok, h mit kellett volna csinálnia.