Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt még az Inter elleni meccs után írtam.Potroh írta:Nem jött be, mert Rafinha meglehetősen gyenge volt.geridoss írta:Az egyik legnagyobb kritizálójaként, el kell ismerni, bejött a tegnapi taktikája. Az első két csere is jókor jött, és jól is cserélt.
Könnyen észrevehető volt, hogy Dembelé-vel ez egy sokkal erősebb csapat, sokkal gyorsabb és ami a legfontosabb: sokkal kiszámíthatatlanabb...
Ami a taktikát illeti, olyan Valverdénél nem nagyon létezik. Az elve a "biztonság" aztán majd lesz valaki aki gólt is lő. Ez nem taktika és a mai szerencséje az volt, hogy kifogott egy iszonyúan gyenge Real-t...
Bocs, ha nagy parasztságot sikerült összehozni. Sokszor jogosak a kritikák, de az utóbbi időben inkább azt érzem, hogy sokaknak a bögyében van az öreg, és a létező összes dolog miatt beleállnak, amikről sokszor nem ő tehet. Nem akarom minden határon túl védeni, másfél szezon után egyértelműen látszódnak a korlátai, és pár oldallal hátrébb én is fikáztam.Stalkyard írta:Ezt miért kell? Jogosan, és többnyire normálisan van kritizálva, amikor kritizálva van.
Ezt miért kell? Jogosan, és többnyire normálisan van kritizálva, amikor kritizálva van.Cestus írta:
Örülök, hogy van, akit nem vakít el a mai végeredmény. A kapott gól egyértelműen az edző sara, és Rafinha is gyenge volt. Ezek után én hoznám télen Contét vagy Mourinhot, velük visszaállna a tiki-taka régi dicsősége.
Örülök, hogy van, akit nem vakít el a mai végeredmény. A kapott gól egyértelműen az edző sara, és Rafinha is gyenge volt. Ezek után én hoznám télen Contét vagy Mourinhot, velük visszaállna a tiki-taka régi dicsősége.zola8787 írta:Ernesztó takaroggy!
Nem jött be, mert Rafinha meglehetősen gyenge volt.geridoss írta:Az egyik legnagyobb kritizálójaként, el kell ismerni, bejött a tegnapi taktikája. Az első két csere is jókor jött, és jól is cserélt.
Ez Tőled nagy szó!geridoss írta:Az egyik legnagyobb kritizálójaként, el kell ismerni, bejött a tegnapi taktikája. Az első két csere is jókor jött, és jól is cserélt.
Ettől függetlenül nem változott meg a véleményem.
Nem védve Ernőt, de abban a csapatban egy MSN volt elől, amiből mindhárom támadó top 4-es volt, talán túlzás nélkül. Plusz volt egy Iniesta. Ami viszont tényleg a játékrendszert dicsérte, hogy parádésan kontráztunk, ezzel nyertünk BL-t.geridoss írta:Nekem az a játék tetszik a legjobban, amit Luis Enrique hozott be az első szezonjában tavaszra. Az brutális játék volt. Labdatartáson alapult, de mégis alkalmaztunk hosszú labdákat. Rövid és hosszú indításokkal is végzetes volt a csapat, és jól tudta alkalmazni a kettő elegyét. Dinamikus és erőteljes volt a támadójátékunk, nekem az a number 1.
Ezt Contéval esélytelennek látom. De Ernő is totál alkalmatlan még a mágnestáblára felrajzolni is ezt.
Teljesen egyetértek. Nekem nem tűnt fel, nyilván a Messi sérülés következményeivel voltam gondolatban elfoglalva, de most olvastam a sport.es cikkét, ahol leírták, hogy Leo a 15. percben sérült meg és Dembelé csak a 25. percben állt be. tehát 10 percig 10 emberrel voltunk. Persze be kell melegíteni egy beugró játékosnak, de hát milyen edző ez? Látható volt azonnal, hogy nagy a baj.kluivert1899 írta:Tegnap megint nem tudott mit kezdeni a kialakult helyzettel, csak nézte ahogy a Sevilla átrohan rajtunk és alakítja ki a helyzeteket. Még szerencse, hogy van egy ter Stegenünk. Egyszerűen nem olvassa a meccs alakulását és képtelen belenyúlni abba. Csak a posztra csere, javarészt időhúzás jelleggel. Ez ide nagyon kevés.
Elindulni elindulhatunk a Klopp-féle foci felé, de arra nem két hét lesz átállni, és rövidtávon megsínyli majd a csapat. Ha meg nem lesz mondjuk kupa az év végén, viszont mi leszünk a legszimpatikusabb ezüstérmesek minden sorozatban, gondolom elégedett lesz majd a fórum.pep71 írta:Klopp féle foci felé kéne elindulni szerintem, de Valverde-vel sem a védekezés, sem a támadás nem kimagasló, ezt felesleges erőltetni..
Conte meg a Chelsea-nél nézhető, jó focit játszatott, bajnok is lett, Valverde-nél komolyabb eredményeket tud felmutatni(mielőtt idejött volna), nem azok az idők járnak amikor 5-0 -ás meccseket vár az ember a Barcától..
ki írt itt tiki-takát??Cestus írta:Vele aztán tolnánk a tiki-takát meg az 5-0-ákat.pep71 írta:Conte-t sajnálnám, ha a Real-ba menne, elég jó edzőnek tartom, biztos rendbe szedné őket, Valverde helyett is megnézném.
Vele aztán tolnánk a tiki-takát meg az 5-0-ákat.pep71 írta:Conte-t sajnálnám, ha a Real-ba menne, elég jó edzőnek tartom, biztos rendbe szedné őket, Valverde helyett is megnézném.