Stalkyard írta:Ezt miért kell? Jogosan, és többnyire normálisan van kritizálva, amikor kritizálva van.
Bocs, ha nagy parasztságot sikerült összehozni. Sokszor jogosak a kritikák, de az utóbbi időben inkább azt érzem, hogy sokaknak a bögyében van az öreg, és a létező összes dolog miatt beleállnak, amikről sokszor nem ő tehet. Nem akarom minden határon túl védeni, másfél szezon után egyértelműen látszódnak a korlátai, és pár oldallal hátrébb én is fikáztam.
Viszont elképesztőnek tartom, hogy egy Messi nélkül fölényesen megnyert meccsen is ilyenekkel találják meg, hogy miért Rafinha játszott, hiszen Dembélével biztosan 10-0-ra nyertünk volna.

Azt az apró tényt meg elhanyagolják, hogy Rafinha bármilyen szürke is volt (mondjuk az olaszok ellen betalált), egy olyan csapatnak volt a tagja, amelyik 2-0-ra elment mindkét meccsen. Valószínűleg okkal tette be az öreg, és mivel a csapat dominálva vezetést szerzett mindkétszer, bejöhetett az ötlete.
Emellett ne menjünk el szó nélkül amellett sem, hogy a csapat hullámvölgybe került a szezon elején, amelynek a végén Messit is elveszítettük, mégis ki tudott jönni ebből a csapat, és októberben elverte a Spurs-Sevilla-Inter-Real kvartettet, utóbbi hármat zömében az argentin nélkül. Odaát éppen emiatt rúgják ki az edzőt, mert a hullámvölgyet nem tudta kezelni. A szezont remekül kezdték, viszont jött pár meccs, amikor nem ment be semmi, és az emiatt kialakuló frusztrációt és ördögi kört nem tudta megfogni Lopetegui, végül pedig már a saját balszerencséjük kovácsaivá váltak.
A mostani klasszikuson pedig remekül reagált EV (amit páran már kiemeltek itt), a cseréivel szépen megfogta a Real comebackjét. Mégsem látom a rendszeres kritizálók elismeréseit, ellenben abban biztos vagyok, hogy ha a következő Rayo Vallecano/Cultural Leonesa ellen valamilyen oknál fogva csak 1-1-et játszunk, megint mindenki el akarja majd számoltatni az öreget.