Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul az ukránok 2012-ben már megjegyezhették egyszer a nevét, most gondoskodik arról, hogy továbbra se felejtsék el.MatyiG írta:Kassai csak úgy parádézik a City meccsén.![]()
Miért, te látsz rajtuk fejlődést tavaly óta? Ugyanaz az orrnehéz csapat. Tuchelt meg bírom, de szerintem a védekezésüket nem ő fogja összerakni. Az sem tesz jót nekik, hogy február környékén valószínűleg már bajnokok lesznek, láttuk, beleszoknak a lötyögésbe, aztán nem bírnak felpörögni, mikor igazán kéne.Nero. írta:Jajj de nem irnam le a PSGt... Plane egy meccs alapjan, oktoberben.
Én a helyükben mindenképp vennék még támadókat. CR-t a Juveból, hagy nyerjen francia bajnoki címet is, hogy még komplexebb játékos legyen. Kane-t a Tottenhamből. Dembelé is kegyvesztett lett nálunk, amúgy is francia, szinte adja magát.Vicc ez a psg a milliárdos keretével. Öngóllal nem kaptak ki
Egy időben le akartuk igazolni Roberto helyére. De jobban jártunk Semedoval szerintem, Cancelo védekezésben (állítólag) nem a legjobb, Piqué mellett manapság pedig nem árt, ha védekezni képes ember játszik.MessiNeymarSuarez írta:Ezt a Cancelot el kellett volna hozni a Valenciából.
miro. írta:Dehogy futyultek..MQuCsabi írta:Nagyon él, én nem hallottam a füttyöt.
Szerintem nagy teher esett le a válláról azzal, hogy nem Madridban kell már fociznia.
Egyébként Cancelo nem tudom a többi meccsen mit hoz, de egész szépen megoldja ott a jobb oldalon a Juvénak.
Cancelo meg extra lesz,van benne lendulet,tud menni elore nagyon.
Mou lehozta csere nelkul a meccset. Felemetes..Remelem jon hozzank,nem kell neznem Real meccset akkor darabig.
Dehogy futyultek..MQuCsabi írta:Nagyon él, én nem hallottam a füttyöt.
Szerintem nagy teher esett le a válláról azzal, hogy nem Madridban kell már fociznia.
Egyébként Cancelo nem tudom a többi meccsen mit hoz, de egész szépen megoldja ott a jobb oldalon a Juvénak.
És mi mostanában kevesebb kapufát lövünk, vagy mi?mess2009 írta:én inkább azt láttam a Realnál amit már szinte leírni sem érdemes: van olyan meccs amikor semmi nem megy be, ez a foci íratlan törvénye. a kapufa tövénél besurranó bombagól és a kapufa között alkalmasint 15 cm. a különbség....az egyik a mennybe vihet a másik a földbe döngöl.