2018.10.25. 08:25:35
Talán az első meccs volt a szezonban, ahol egy az egyben azt hoztuk, amit tavaly. "Stabilak" voltunk hátul, elől meg bekotortunk kettőt. Valverdének ez megy igazán, mikor egy félig középpályás félig támadó játékos a harmadik ember elől (Rafinha), így támadáskor mehet a háromcsatáros játék, védekezéskor meg visszaállhatunk szépen 4-4-2-re. Nem igazán tetszik, a játék képe sem, jobban szerettem volna ha csak vészmegoldás lett volna tavaly ősszel, aztán felépít egy Barcához méltó játékot, de ez van. Ezzel eredményes most a csapat, ezt kell szeretni...
Az is fáj kicsit, hogy ott van a keretben egy Malcom és egy Dembélé, mégis SR van feltolva jobboldalt, de hát ez a csodás 4-4-2 szépsége.
Ami viszont iszonyatosan böki a csőröm, hogy EV egyszerűen nem rotálja Rakiticet. Csapágyasra van hajtva az ember, a formája is tré, aminek szerintem fizikális okai vannak. Mindenkit rotál a középpályáról, egyedül azt az embert nem, aki 72 tétmeccsel a legtöbbet játszott focista volt a tavalyi szezonban. Ráadásul úgy, hogy ott egy Vidal, akit ráadásul elvileg az edző külön kérésére igazoltak, és olyan szinten adná magát erre a feladatra, hogy az hihetetlen... De majd nézhetjük tavasszal a lépni is alig író horvátot, mikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ugyanez lesz mondjuk szerintem Jordi Albával is. Ott is, elvileg Miranda olyan hú de nagyon meggyőzte EV-t az előszezonban, hogy nem kellett balhátvédet igazolni. De persze inkább beteszi Vermaelent.
Bocs, hogy megint csak kritika, de engem ezek a fenti bekezdésben taglalt dolgok iszonyat zavarnak, és előre látom, hogy tavasszal megint meg lesznek halva a kulcsemberek.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"