Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a meccs eredményét befolyásolja, hanem a torna eredményét. legalább is sztem. Ha be tudják bizonyítani, akkor kizárhatják őket.redlions írta:Szerintem pedig le tudják olvasni, csakhogy a tv-s felvétel nem befolyásolhatja a meccs eredményét! Nem lehet perdöntő... Vagy tévedek és nincs ilyen szabály???Enrique írta:Ilyen nem lesz, hogy elveszik tőlük... Hogy bizonyítják be mit mondott Materazzi? Sehogy, mert 100%-os biztonsággal nem lehet, így meg nem vehetik el.
Részemről ennyi.![]()
Szerintem pedig le tudják olvasni, csakhogy a tv-s felvétel nem befolyásolhatja a meccs eredményét! Nem lehet perdöntő... Vagy tévedek és nincs ilyen szabály???Enrique írta:Ilyen nem lesz, hogy elveszik tőlük... Hogy bizonyítják be mit mondott Materazzi? Sehogy, mert 100%-os biztonsággal nem lehet, így meg nem vehetik el.
Részemről ennyi.![]()
Azért rasszizmusban a spanyol szövetség fellépései nevetségesek... Nem véletlen, hogy piszkálják őket a nemzetközi labdarúgó szövetségek...S T U P I D S H A R K írta:Ez nevetséges. És persze a zargozai incidensnek semmi komolyabb következménye nem lett.