Seria A / Coppa Italia
- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14190
Lehet,hogy hápog,sőt.., de ezek szerint ma lesz az ítélethirdetés
Juve
SeriaB-15pont startból,Lazio, Fiorentina szintúgy,-6-7 ponttal, és a Milan megússza,maradhat,de nuku Bl
Mélyen tisztelt Berlusconi azért ügyes volt
(Márha természetesen igaz a hír)
Lehet,hogy hápog,sőt.., de ezek szerint ma lesz az ítélethirdetés

Juve

Mélyen tisztelt Berlusconi azért ügyes volt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem a meccs eredményét befolyásolja, hanem a torna eredményét. legalább is sztem. Ha be tudják bizonyítani, akkor kizárhatják őket.redlions írta:Szerintem pedig le tudják olvasni, csakhogy a tv-s felvétel nem befolyásolhatja a meccs eredményét! Nem lehet perdöntő... Vagy tévedek és nincs ilyen szabály???Enrique írta:Ilyen nem lesz, hogy elveszik tőlük... Hogy bizonyítják be mit mondott Materazzi? Sehogy, mert 100%-os biztonsággal nem lehet, így meg nem vehetik el.
Részemről ennyi.![]()
Mert ez nem olyan döntés, amit a bírónak kell hozni a meccs közben, ő nem dönthet egy csapatról, asszem ilyen esetben a fifa bírál.
És szerintem van rá esély hogy valahogy bebizonyítsák.
Zidan már így is a kukában van, szal nem fog még úgy nyilatkozni, h kizárják az olaszokat. a fél világ megutálna (az a fele, amelyik eddig nem)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Meg van egy olyan verzió, hogy egy Párizsi ügyvéd perre akarja vinni a dolgot, mert szerinte a tv-felvétel alapján állították ki zizut, és ezt is tiltja a szabályat, amely kimondja, hogy azt a csapatot, amelyik így előnybe került, ki kell zárni!
De hogy ezekből mi fog megvalósúlni????........
De hogy ezekből mi fog megvalósúlni????........
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na mati azt mondta, hogy nem tett rasszista megjegyzést, a zizu édesanyját, és hugát sem hozta szóba. Akkor miért pöccent be ennyire, egy ilyen rutinos játékos??????
Fogják ott még vizsgálni az esetet, és ha már itt tartunk, akkor a Brazilok kapják meg az aranyat, mivel 5től már felfele kerekítünk 6ra.
Ja meg ilyen, hogy már vizsgálják azt, is, hogy zizu akár halálos ütést is mérhetett volna matire, mert pont olyan helyen fejelte meg! Nevetséges, jó hogy nem zárják börtönbe.
Van így is elég baja mostanában szerintem!
Kezdem megsajnálni
Fogják ott még vizsgálni az esetet, és ha már itt tartunk, akkor a Brazilok kapják meg az aranyat, mivel 5től már felfele kerekítünk 6ra.

Ja meg ilyen, hogy már vizsgálják azt, is, hogy zizu akár halálos ütést is mérhetett volna matire, mert pont olyan helyen fejelte meg! Nevetséges, jó hogy nem zárják börtönbe.
Van így is elég baja mostanában szerintem!
Kezdem megsajnálni
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem pedig le tudják olvasni, csakhogy a tv-s felvétel nem befolyásolhatja a meccs eredményét! Nem lehet perdöntő... Vagy tévedek és nincs ilyen szabály???Enrique írta:Ilyen nem lesz, hogy elveszik tőlük... Hogy bizonyítják be mit mondott Materazzi? Sehogy, mert 100%-os biztonsággal nem lehet, így meg nem vehetik el.
Részemről ennyi.![]()
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért rasszizmusban a spanyol szövetség fellépései nevetségesek... Nem véletlen, hogy piszkálják őket a nemzetközi labdarúgó szövetségek...S T U P I D S H A R K írta:Ez nevetséges. És persze a zargozai incidensnek semmi komolyabb következménye nem lett.
By red
IGEN!!vegyék el az olaszoktól aztán a franciák se kaphassák meg mert zizu se volt normális nem csak materadzi így kapják meg a hollandok az aranyat:D:D:D:D:D:D:D:D:D 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezen még vitatkozni sem kell 
Zidan azt nyilatkozta,hogy anyját és tesóját szidta, nem pedig őt terroristázta,vagy arabozta le
Persze ez se szép,de ilyen tényleg van rengeteg 1 meccsen
tuti nem fogják elvenni az aranyat az olaszoktól 

Zidan azt nyilatkozta,hogy anyját és tesóját szidta, nem pedig őt terroristázta,vagy arabozta le

Persze ez se szép,de ilyen tényleg van rengeteg 1 meccsen

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát, de ezt láttad, hogy le van írva, hogy ki kell zárni a csapatot! Most már nem lehet módosítani a szabályon, esetleg, ha lezárják ezt az esetet, akkor!
Lesz még itt vita, hogy ki mit mondott, gondolj csak bele!
8milliószor megnézik a felvételeket, szájrólolvasókat vetnek be, bár ha olaszország, akkor a maffia megfenyegeti őket, szal nem az igazat fogják mondani:D Ezt is megbundázzák:D:D:D:D
Lesz még itt vita, hogy ki mit mondott, gondolj csak bele!
8milliószor megnézik a felvételeket, szájrólolvasókat vetnek be, bár ha olaszország, akkor a maffia megfenyegeti őket, szal nem az igazat fogják mondani:D Ezt is megbundázzák:D:D:D:D
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
shark, a neten olvastam, hogy ha mati rasszista kijelentést is tett akkor, az új szabályok értelmében, miszerint bajnoki meccsen első alkalommal 3, második alkalommal 6, és 3alkalommal, ha rasszista kijelentést tesz valamelyik csapat tagja, vagy szurkolója, stb, a másikra, akkor így büntetik. Világversenyen, és kupákban, pedig törlik azt a csapatot, így akkor az olaszoknak végük lesz, HA BEBIZONYOSODIK, HOGY MATI TETT E RASSZISTA KIJELENTÉST SUB ZERO ZIZU ELLEN
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na még az lenne igazán szép, ha az olaszoktól elvennék a vb címet!
Ennek a lehetősége is felmerült, főleg, ha bebizonyosodik, hogy mit is mondott Mati!
Nevetnék nagyokat, ha megszívnák az olaszok!
Ennek a lehetősége is felmerült, főleg, ha bebizonyosodik, hogy mit is mondott Mati!
Nevetnék nagyokat, ha megszívnák az olaszok!
- Marci
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117418
Szemét olaszok.... a győzelem mögé bújnak. És az, hogy már a hétvéglre halasztották a döntést sajnos szerintem annak a jele, hogy enyhe büntetések lesznek...
durva, hogy az igazságügyi miniszter is enyhe ítéletet kér...
Szemét olaszok.... a győzelem mögé bújnak. És az, hogy már a hétvéglre halasztották a döntést sajnos szerintem annak a jele, hogy enyhe büntetések lesznek...
durva, hogy az igazságügyi miniszter is enyhe ítéletet kér...
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Már egyszer belinkeltem, de érdemes újra megnézni.
http://www.youtube.com/watch?v=AuLIyB56 ... us%20cheat
Sztem a legdurvább, mikor Pesotto vagy 2 méteren át húzza Jörgensen-t a földön fekve.
http://www.youtube.com/watch?v=AuLIyB56 ... us%20cheat
Sztem a legdurvább, mikor Pesotto vagy 2 méteren át húzza Jörgensen-t a földön fekve.