Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nem Valverdénél, mert nála az 50 éves Rakitic-Busquets duó is előrébb lesz a kezdőbenSamper írta:Alena első bajnoki gólja. Lassan előremászik a középpályás rangsorban.
Naigen, kár volt leírnom, rögtön belebotlott az egyik.rikko írta:1-1 betuszkolták
Igen, és lehetőleg úgy, hogy ne a meccs legjobbját cserélje le rá, hanem azokat, akiknek kijárna már a pihi.rikko írta:Rakitic nulla pihenővel esett be.
Plusz Ernő semmit nem pihentet.... 20 évesek pihennek , erre akinek kéne az meg tolja a meccseket orrvérzésig.
Bár most Valverde nem nagyon tudott mást csinálni, mert fél csapat sérült az ifiket meg én sem dobnám most be. Denis egy nulla, Alená-nak viszont az eredmény függvényében adnék egy félidőt.
Lehet tenni a tippeket, hogy melyik fogja leginkább alul múlni önmagát.Tomix354 írta:Hasonló meccsre számítok mint szerdán. Ne várjátok, hogy Ernő megbontja önszántából a Rakéta-Busi kp-t
BarcafanTomee írta:Csak az utolsó fél órát láttam, de ott se történt sok focira emlékeztető momentum. Messinek volt egy jó megindulása, meg Dembélé villant 2x.
Sokadik pontot makkoltuk össze idén a hajrában. Jogasan jöhetnek a Madrid szimpatizánsok ezzel.
Kár azért a kontráért a végén. Ha Messi lepasszolja, vagy megtolja Hernandez mellett, akkor Dembélé a kapuig gyalogol.
Azért megnéztem volna, hogy mi történik ha még 10-15 percig tart a meccs. Mert Malcom és Dembélé lendületet tudtak adni a csapatnak, de X-nél soha nem merte volna őket becserélni Valverde.
Örültem, hogy letöröltük a mosolyt az Atmások arcáról, mert úgy örültek a saját makkos góljuknak mintha VB-t nyertek volna. Közben meg ők sem akartam semmit játszani ezen a meccsen. De a szurkolóik valami elképesztő futball hangulatot varázsoltak.
Nagyon nem tetszik ami idén eddig történik, és látszik, hogy EV sem vágja, és nem ura a helyzetnek. Pedig volt pár olyan meccsünk amikre lehetne építeni, csak aztán meg jönnek a Betis, Leganes, Rayo stb elleni produkciók...Nem vagyok optimista, pedig Messi még itt van...