BarcafanTomee írta:Csak az utolsó fél órát láttam, de ott se történt sok focira emlékeztető momentum. Messinek volt egy jó megindulása, meg Dembélé villant 2x.
Sokadik pontot makkoltuk össze idén a hajrában. Jogasan jöhetnek a Madrid szimpatizánsok ezzel.
Kár azért a kontráért a végén. Ha Messi lepasszolja, vagy megtolja Hernandez mellett, akkor Dembélé a kapuig gyalogol.
Azért megnéztem volna, hogy mi történik ha még 10-15 percig tart a meccs. Mert Malcom és Dembélé lendületet tudtak adni a csapatnak, de X-nél soha nem merte volna őket becserélni Valverde.
Örültem, hogy letöröltük a mosolyt az Atmások arcáról, mert úgy örültek a saját makkos góljuknak mintha VB-t nyertek volna. Közben meg ők sem akartam semmit játszani ezen a meccsen. De a szurkolóik valami elképesztő futball hangulatot varázsoltak.
Nagyon nem tetszik ami idén eddig történik, és látszik, hogy EV sem vágja, és nem ura a helyzetnek. Pedig volt pár olyan meccsünk amikre lehetne építeni, csak aztán meg jönnek a Betis, Leganes, Rayo stb elleni produkciók...Nem vagyok optimista, pedig Messi még itt van...
Azért túl van itt dramatizálva ez a játék. A szombati meccset pedig ne vegyük ide. Az ATMA még a szokásosnál is jobban bunkrezett feladva a támadások ötletét is. Azt lehet felvetni inkább, hogy mi meg nem is gondolkodtunk széljátékban, ami az egyik legnagyobb erősségünk. Alba meg Semedo hiába járkált fent, nem volt játszótárs. Ha Cou egészséges biztos játszott volna, inkább azt lehet Valverde szemére vetni, hogy a 60. perc körül vagy SR sérülése után miért nem dobta be Dembélét, de szépen játszani lehetetlen lett volna.
Mindent összevetve ne essünk már át a ló túloldalára, hogy nézhetetlen, meg kapcsolhuk ki a TV-t stb. Sok csapat (még az elitből is) szeretne úgy játszani mint mi, amellett bőven voltak tetszetős és eredményes meccsek. A Bl-ben szinte az összes meccsünk nagyon rendben volt és a bajnokságban is bőven akadtak élvezetes találkozók, még Messi nélkül is.
Persze sokszor indokolatlanul szenvedős és Barcara korábbiakhoz képest érthetetlenül gyenge a játék, de azért nem olyan kilátástalan a helyzet, mint ahogy sokan lefestik.