Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
recrea írta:Engedd el, 100-szor leírtam már, de nem értik, csak szajkózzák, ha Modric igen, akkor Iniesta miért nemcsababarca írta: 2010 vitatható, de az már FIFA-Aranylabda néven futott, tehát nem csak újságírók szavaztak,mint előtte, meg most.
szóval különítsük el a dolgokat, mert így össze vissza beszélünk, két különböző díjról.Ezért, amit leírsz, de nem értik, nem akarják.
Engedd el, 100-szor leírtam már, de nem értik, csak szajkózzák, ha Modric igen, akkor Iniesta miért nemcsababarca írta: 2010 vitatható, de az már FIFA-Aranylabda néven futott, tehát nem csak újságírók szavaztak,mint előtte, meg most.
szóval különítsük el a dolgokat, mert így össze vissza beszélünk, két különböző díjról.
Ezzel pedig azt szeretnéd elmondani hoooooogyALEXDP írta: Nem is próbálom az elfogulatlanság képét mutatni, de mind Xavi, mind Iniesta jobb játékos (volt) mint Modric.
Nem is próbálom az elfogulatlanság képét mutatni, de mind Xavi, mind Iniesta jobb játékos (volt) mint Modric.miro. írta:Ugyanígy kellett volna kapnia nálatok Iniestának.
Modricnak a futballtudása egyedülálló,és ebben az évben a két őrült kicsit gyengébb volt,de azt gondolom a mai futballból ha van ember aki megtörhette a cr-messi uralkodást az csak is ő.
Én nem Inire gondoltam elsősorban, hanem Snejderre. Akkor 2010.csababarca írta:
Szóval melyik év Iniesta?
Mert a 2010-esben meg volt egy Sneijder aki lehozta azt mint Modric, csak több góllal, meg bajnokság-kupa kombóval a BL cím, VB ezüst mellé.
Melyik évről beszélünk? a 2012-es full egyértelműen Messi, embertelen volt.Fecooo írta:Nem volt durva éve, csak 60 meccsen rúgott 73 góltgeridoss írta: Annyira durva éve lett volna Messinek? Azt hiszem ő kapta akkor.és egész évben asszem 92-t
Fecooo írta:Nem volt durva éve, csak 60 meccsen rúgott 73 góltgeridoss írta: Annyira durva éve lett volna Messinek? Azt hiszem ő kapta akkor.és egész évben asszem 92-t
Nem volt durva éve, csak 60 meccsen rúgott 73 góltgeridoss írta: Annyira durva éve lett volna Messinek? Azt hiszem ő kapta akkor.
Én sajnálom még Modrictól is, hol van ő egy szinten, Ronaldoval, Messivel, Iniestaval, Ronaldinhoval, Zidane stb.csababarca írta:Modrictól nem sajnálom, de azért elég necces a lista további része.Stalkyard írta:Modric aranylabda
Griezmann, CR top 3
Messi 5.
Tedd el humorosba![]()
Mindegy, meg kéne nyerni a bl-t, Messi aranylabda befigyelne.
Vicc ez az 5-5.
Modrictól nem sajnálom, de azért elég necces a lista további része.Stalkyard írta:Modric aranylabda
Griezmann, CR top 3
Messi 5.
Tedd el humorosba![]()
Tudtommal nincs ott CR a gálán.Fecooo írta:Várd ki a végét... Amikor cunci grimaszol majd Modric mellettgeridoss írta:Messi az ötödik lett az Aranylabda szavazáson.
Az lesz az est fénypontja és rengeteg mém alapanyaga
Várd ki a végét... Amikor cunci grimaszol majd Modric mellettgeridoss írta:Messi az ötödik lett az Aranylabda szavazáson.
Ennyit számít ha valaki gólkirályként, európai aranycipősként megnyeri az egyik legnehezebb bajnokságotgeridoss írta:Messi az ötödik lett az Aranylabda szavazáson.
2012-2014 között gyenge volt. LE alatt összekapta magát egy szezonra 15/16-ban viszont megint visszaesett, néhány jó meccse volt csupán, a végére SR kiszorította a kezdőből, pedig tavaszra Robi is visszaesett a kiváló ősz után. 16/17-ben a Juvéval volt még egy jó szezonja, ott csak a vége volt csúnya, összeveszett a társakkal, tovább is állt a PSG-hez. Ott a bajnokságban nem követtem annyira, de a BL-ben ő pecsételte meg a PSG sorsát. A Sevillában is voltak kiváló szezonjai, de 10 év zsinórban, amikor kiemelkedő volt, sehogy sem jön össze. Piquenek szintén. Emlékezzünk csak, Alveshez hasonlóan Pep utolsó szezonjában visszaesett már, aztán LE-nél jött vissza, a kettő között a játékával és a mentalitásával is komoly problémák voltak. De azóta is inkább hullámzó.Nyiri81 írta:Azért 2015-ben nagyot ment a srác. 2016-ban tény hogy már lesz@rta az egészetcsababarca írta: Alves is utóbbi 2-3 évben már csak bohóc, nem top 5.
ne legyél már elfogult ennyire, úristen. 2008 őszén (10 éve) még alapember sem volt. De Piqué se egyből lett top 5-ös védő, nagyon nem. Busi se, hiába akarod.MatyiG írta: Alves, Piqué, Busi, Ini, Messi, CR, Ramos, Marcelo ők mindannyian 10 éve top5-ben vannak a posztjukon.