Seria A / Coppa Italia
-
- Llegenda del Barça
eddig sem volt rossz, de ezután frankón jobb lett!S T U P I D S H A R K írta:Na, Boixos. Jó estéd lett
csak a milanon csodálkozom, ők elég lájtosan kaptak. a köcs berlusconi gondolom, mindent beígért, ha túlságosan megbökték volna őket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ohh, remek hírek. Hozzuk el a Zambrottát meg a Thuramot, aztán csókolom.

Amúgy meg azért picit a BL így hiányos lesz, de úgy is mondhatnám, hogy így nagyonnagy esély van a címvédésre!

Amúgy meg azért picit a BL így hiányos lesz, de úgy is mondhatnám, hogy így nagyonnagy esély van a címvédésre!

-
- Llegenda del Barça
amúgy csak az egyik bajnoki címűket vették el, a legutóbbi maradt
Ultimo posto nel campionato 2004-05 con conseguente revoca dello scudetto. Non assegnazione dello scudetto 2005-06.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát a púposok így - harminc ponttal nem fognak feljutni,talán a kupába lehet esélyük.Így a Seria A 06/07-es győztese az Inter lesz nemtudom hányezer év után 

in to exile
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
21:06 - Milan -> A liga, mínusz 15 pont. Juventus -> B liga, mínusz 30 pont. Fiorentina -> B liga, mínusz 12 pont. Lazio -> B liga, mínusz 7 pont. A nemzetközi kupákban egyik büntetett alakulat sem indulhat.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
20.00-ra csúsztatták el megint az ítélet hírdetést
- huevos
- Jugador d'estrella
igen, ebben igazad lehet, de szerintem még mindig megvan az a réteg, akit még lázba hoz egy ute elleni rangadó, bár kevesen vannak, és a tűz is kisebb...Boixos írta:közvetítések, rangadók... hát azért ez a bugi mostanában már nem ugyanaz, mint régen, pláne, h a lilák is mit műveltek tegnap.huevos írta:én pont az utolsó mondatod miatt gondoltam a fradira, mégpedig azért mert szerintem nem lesz itt nb2, hisz az nem jó senkinek (közvetítések, rangadók.. stb)
csak ezért vontam némi párhuzamot
nem tudom, h a fradistákon kívűl, kinek hiányozna a csapat az nb1ből... sajnos.
a duna tv talán hajlott volna átvenni az rtl szerepét, de a tegnapi után ők is biztos elbizonytalanodtak, bár szerintem lesz közvetítés jövőre is
de azért szerintem te is leültél megnézni az összefoglalót és a meccset a vasárnapi ebéd előtt-alatt

de hisz ez a téma nem is ide tertozik!
never let the children cryin'!
-
- Llegenda del Barça
közvetítések, rangadók... hát azért ez a bugi mostanában már nem ugyanaz, mint régen, pláne, h a lilák is mit műveltek tegnap.huevos írta:én pont az utolsó mondatod miatt gondoltam a fradira, mégpedig azért mert szerintem nem lesz itt nb2, hisz az nem jó senkinek (közvetítések, rangadók.. stb)
nem tudom, h a fradistákon kívűl, kinek hiányozna a csapat az nb1ből... sajnos.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- huevos
- Jugador d'estrella
én pont az utolsó mondatod miatt gondoltam a fradira, mégpedig azért mert szerintem nem lesz itt nb2, hisz az nem jó senkinek (közvetítések, rangadók.. stb)

-
- Llegenda del Barça
a juvét és a fradit azért nem lehet összehasonlítani, pláne, h 90 előtt azért kaptak eleget az üllőin, a juventus pedig mindig kivételezett helyzetben volt az olaszoknál. de tény, h annyi közös van bennük, h most a fradinál is keményen rezeg a léc, lehet, h nb2 lesz...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- huevos
- Jugador d'estrella
én is így látom, ezért nem mennek valószínüleg a c-be, hogy jövő nyáron már a serie a-ra készüljön a juve....
és azért szerintem ezekkel a játékosokkal (hiszen igen sok fiatal juve játékos nyomja kölcsönben, s ha azokat visszahívják....), meg a juve "múltjával" meg lehet a feljutás....
a 2 év pihi meg senkinek sem jó(kivétel azoknak akikben egészséges szinten áll az igazságérzet...), magukkal sem akarnak kibabrálni az olaszok
ha nem is ilyen súlyos a fradi helyzete itthon (mert hát mégse bundáról van szó), de azért igen erős a kivételezés a fradi irányában....

és azért szerintem ezekkel a játékosokkal (hiszen igen sok fiatal juve játékos nyomja kölcsönben, s ha azokat visszahívják....), meg a juve "múltjával" meg lehet a feljutás....
a 2 év pihi meg senkinek sem jó(kivétel azoknak akikben egészséges szinten áll az igazságérzet...), magukkal sem akarnak kibabrálni az olaszok
ha nem is ilyen súlyos a fradi helyzete itthon (mert hát mégse bundáról van szó), de azért igen erős a kivételezés a fradi irányában....
-
- Llegenda del Barça
a fene tudja... mindenesetre, lehet, h nem véletlenül számolgattak ilyen 15-20 pont körüli levonást, sztem azt gondolják a döntéshozók is, h nem árt a púposoknak két év pihi az alsóbb osztályban, viszont a c-be meg nem merték izomból kiszórni őket.
de még az sem biztos, h büntetést kapnak
majd este kiderül. ha minden igaz a raiuno közvetíti 19.00tól közvetíti a bugit.
de még az sem biztos, h büntetést kapnak

PUYOL-XAVI-INIESTA
2 év alatt biztosan. 

-
- Llegenda del Barça
várjuk ki a végét, már csak pár órát kell kibekkelni.
amúgy a juve egyáltalán nem biztos, h lendületből visszajutna, ha ez lesz az ítélet. a brigádból jelenleg csak del piero marad tutira, a többiek szaladnak. a franciák a szélrózsa minden irányába, a bosnyák az interbe, emerson ugye capello seggében foglal helyet, úgyh madrid, buffon, milan, abbiati is lép, mutu, fio, cannavaro, zambrotta, chiellini, nedved, ki tudja?
érkezni eddig cristiano zanetti, marchionni és bozsinov(
) érkezett. így nem lesz sétagalopp a b osztály.
amúgy a juve egyáltalán nem biztos, h lendületből visszajutna, ha ez lesz az ítélet. a brigádból jelenleg csak del piero marad tutira, a többiek szaladnak. a franciák a szélrózsa minden irányába, a bosnyák az interbe, emerson ugye capello seggében foglal helyet, úgyh madrid, buffon, milan, abbiati is lép, mutu, fio, cannavaro, zambrotta, chiellini, nedved, ki tudja?
érkezni eddig cristiano zanetti, marchionni és bozsinov(

PUYOL-XAVI-INIESTA
Ha 15 pont hátrányból kezd a Juve, akkor meg kell majd izzadnia a feljutásért. (bár én 20 pontról is hallottam)
Így van esélye a többi serie b-ben lévő csapatnak is, nem lesz előre lefutott ki jut fel.
Így van esélye a többi serie b-ben lévő csapatnak is, nem lesz előre lefutott ki jut fel.