Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
hajnesz
Entrenador del Barça

2019.01.04. 22:27:31

Sok mindennel egyezek, viszont a 0 teljesítmény az nálam nagyon erős. Mást ne mondjak, ott volt a történelmi fordítás a PSG ellen.
Matyival értek egyet, azt is figyelembe kell venni, hogy az ellenfélnél is topcsapatok vannak, akik ugyanúgy nyerni akarnak, a keretünk meg szerintem nem annyira kiemelkedő, hogy bárki ellen egyértelmű esélyesként legyünk emlegetve. Nincsenek már olyan korban lévő és olyan játékosaink, akik ellen csak a bunker volt (néha) eredményre vezető. Amivel szerintem kiemelkedhetünk a többi topcsapat közül, az Messi, ahhoz viszont imádkozni kell, hogy ballábbal kelljen fel,és hozza az extrát. Nagyon remélem, hogy idén ő lesz az a +, amivel nyerünk.
Valverdének meg az a szerepe, hogy emellett hozza a csapat a stabilitást, legyen esélye Messinek villanni, ne rohanjunk az eredmény után, mint az elmúlt években.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.01.04. 21:37:14

Samper írta:Próbáljatok Valverde fejével gondolkodni. Megtapasztalta, hogy a bizalom iránta csak addig tart úgy-ahogy, amíg sikerek vannak. Amint nem, szembefordul vele a vezetőség és kifütyüli a közönség. Tehát hosszútávú bizalom nincs. Ha tehát februárban döntenie kell, biztosabb a nemleges válasz. Ha ezt követően mégis hoz trófeákat, diadalmasan távozik és szép emlékeket hagy.
A közönség elsősorban azért fütyüli ki, mert nem ért egyet a cseréivel, főleg amikor a csapágyasra járatott, alibizők fent maradnak, és a meccs legjobbja jön le, mert nehogy már Rakiticék is pihenhessenek.

LG: Igen, bár én kiegészíteném annyival, hogy minimum a tisztes helytállás. BL sosem lehet elvárás, az viszont igen, hogy a kerethez méltó eredményt érjenek el, elődöntőt illene azért 4 év után elérni, és nem kinevettetni a fél világgal magunkat azzal a 0 teljesítménnyel amit az elmúlt 3 évben nyújtottunk.
Samper
Director del Fútbol

2019.01.04. 21:12:25

Próbáljatok Valverde fejével gondolkodni. Megtapasztalta, hogy a bizalom iránta csak addig tart úgy-ahogy, amíg sikerek vannak. Amint nem, szembefordul vele a vezetőség és kifütyüli a közönség. Tehát hosszútávú bizalom nincs. Ha tehát februárban döntenie kell, biztosabb a nemleges válasz. Ha ezt követően mégis hoz trófeákat, diadalmasan távozik és szép emlékeket hagy.
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.01.04. 20:14:31

MatyiG írta:LE-nél is csomó olyan volt, hogy 1-2 gólos előnynél már csak túl akartunk lenni a meccsen, aztán sokszor vissza is nyalt a fagyi. Egy Real, Spurs és Tico ellen meg ne várjuk, hogy nem lesznek olyan időszakok a meccsen, amikor nem védekezünk. A focink meg még továbbra is a labdatartásra alapul, ha nem is jár olyan gyorsan a labda.

Elismerem, hogy tökösebb is lehetne EV, de amíg jönnek az eredmények, nem fogják elküldeni, ez nem kérdés. 2 szezon alatt 4 kupával meg főleg, nem is lenne rá különösebb okuk.
Azért ha idén sem jönne össze a BL, az igenis csalódás lenne. Emlékezzünk csak vissza, szezon elején a játékosok is fogadkoztak, hogy idén a BL prioritás. Ha mondjuk a Juventus húzná be, és CR megkapná a 6. Aranylabdáját, Messinek sem hinném, hogy őszinte lenne a mosolya.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.01.04. 20:12:08

LG írta: Azóta a Barca stílusa nem keveset változott, és valószínűleg még fog is változni, kérdés, hogy milyen irányba. De a Guardiola utolsó sikeremberei is néhány éven belül kikopnak, és ahogy Xavi és Iniesta is, könnyen meg lehet, hogy ők is más stílusú játékosokkal lesznek pótolva.

Nekem amúgy LE féle változások tetszettek, az ő reformjai nagyon kellettek a sikerekhez, de a harmadik szezonjába nagyon túltolta, átment az egész esztelenségbe, nagy kár érte. A Valverde féle út szerintem hosszútávon nem tartható egy Barcánál. Lehet védeni a bajnoksággal, de megjegyezném, a Realnál Capellonak kétszer is fel kellett állnia bajnoki győzelem után, mert a játék nem volt elég attraktív.
Pontosan. Azt a stílust, amit a Guardiola-féle csúcsBarca nyomott, nem is szabad elvárni, mert azt csak csúcsformában lévő Xavikkal lehet, de azt is csökkenő hatékonysággal, mert az ellenfél kitanulja.Próbálkozni lehet, de abból olyan állófoci lesz 0 kreativitással, mint Tata idejében tavasszal.
A foci változik, alkalmazkodni kell, ezért a Lucho-féle(vagy akár Rijkaard-féle) foci szerintem a mai napig megállná a helyét, úgy hogy sikeresek legyünk nemzetközi szinten is, és a Barca stílusának alapkoncepciója is megmaradjon.
Ha a Betis edzője az(amit láttunk tőle, kicsibe nagyon tudja, a kérdés hogy a legnagyobb szinten bírná-e a nyomást?), akkor ő lenne a megfelelő ember jövő évtől.

Nem tudom hogy tudatos, vagy nem tudatos, esetleg a játékosok döntöttek úgy, de BL-ben mintha hasonlóval próbálkoznának, Tottenham ellen sem azért sikerült 4 gólt rúgni, mert gyök2-vel járatták orrba-szájba a labdát a kezdőkörnél.
Egy olyanféle játék sikerre is vezethet a BL-ben, nem véletlen hogy idegenben sokat fejlődtek idén, talán rájöttek hogy ha nem úgy állnak ki a pályára, mintha a ligautolsó elleni csapat ellen játszanának, és akkor nem kell 10 perc múlva az eredmény után rohanni mert bekaptak 2-t.

Valverdében pedig tényleg a félelme a legnagyobb akadálya, szerintem az 50-edik percben is remegne a keze 4-0-nál egy Huesca ellen, ha valakit le küldene pihentetni, szerintem egy BL döntőn meg lóadagnyi nyugtatóval is szívinfarktust kapna.
Mi vezérelhette, amikor 4-1-es előnyben egy "tök lenézett" AS Roma ellen kiküldi bekkelni a srácokat, azzal a fejjel hogy" jajj csak nehogy kapjunk 3 gólt"?
Ha bement volna Dembele az "ultranagy stabilitás" erőltetése helyett, szerintem elrakott volna 2-t 20 perc alatt, és akkor csont nélkül továbbmegyünk 3 kapott góllal is.

Pontosan ettől tartok, hogy ha odaérünk a legfontosabb szakaszra, akkor újból berezel, aztán akkor egy Allianz/Anfield/Etihadból 5 góllal jövünk haza, miközben lehet azt mint 2015-ben, rúgni 1-2 idegenbeli gólt és jónapot.Pedig azért valljuk be, a Bayern a visszavágón majdnem visszahozhatta volna magát a párharcba, de amellett hogy szerencsénk volt(+Stegen emberfeletti bravúrjai), Lucho úgy küldte ki az MSN-t hogy rúgjanak idegenbeli gólt, rúgtak is 2-t, ha Valverde lett volna, beállt volna bekkelni és akkor simán kiesünk 3-0-ról.
MatyiG
Adminisztrátor

2019.01.04. 19:52:02

LE-nél is csomó olyan volt, hogy 1-2 gólos előnynél már csak túl akartunk lenni a meccsen, aztán sokszor vissza is nyalt a fagyi. Egy Real, Spurs és Tico ellen meg ne várjuk, hogy nem lesznek olyan időszakok a meccsen, amikor nem védekezünk. A focink meg még továbbra is a labdatartásra alapul, ha nem is jár olyan gyorsan a labda.

Elismerem, hogy tökösebb is lehetne EV, de amíg jönnek az eredmények, nem fogják elküldeni, ez nem kérdés. 2 szezon alatt 4 kupával meg főleg, nem is lenne rá különösebb okuk.
Sinya22
Director del Fútbol

2019.01.04. 18:15:18

Túlzás. Amennyire le van itt nézve EV, úgy fel van hypeolva Klopp.
A levante elleni meccsen kívül szerintem egyet sem hagytam ki,mióta Valverde van. Egy tucatot fel tudnék sorolni ahol megvolt a vezetés és visszahoztuk az ellenfelet azzal,hogy feladtuk a támadást. Én ezt bekkelésnek hívom,de kinek mi. Ja és nem arról beszélek hogy a 60. perctől vissza vesz a csapat,ha a 18. percben vezetünk,már sétál mindenki. Csak idén megcsináltuk a Real és a Spurs ellen is,tavaly meg a Tico ellen védekeztünk végig egy félidőt úgy,hogy az elsőben Costa labdához se ért,annyira jól játszottunk.
Például?
Például Klopp. De nem tud spanyolul,és nem játszat Barcás focit. Mondjuk EV-nek sincs sok köze hozzá,hiába Barca kötődésű.

Ahogy más is. A tripla és a BL meg nem lehet elvárás nálam. Maximum úgy, hogy mondjuk 3-4 évente essen le egy.
Hát a tripla lehet hogy nem,ez igaz,de nem hiszem hogy azért költünk el átigazolási szezononként 100-150 millákat akár,mert a bajnokságra erősítünk. Mindegy,mert hacsak nincs óriási hullámvölgy a bajnokság meg lesz,a kupában is igazából ha szerencsénk van a döntőig nagy akadály nem lesz. 2 szezon,4 kupa,mindenki happy.
MatyiG
Adminisztrátor

2019.01.04. 17:56:01

Egyébként a hamarább megszólal a vészharang akkor, ha a gyengébb eredmények mellé kilátástalan játék párosul. Ha ugyanezeket az eredményeket hozná a csapat Valverdével, de lényegesen szórakoztatóbb játékkal, jóval kevesebb lenne a kritika.
Nyilván, de ez hol nincs így? :D
Setien pl miért lesz jobb? Mert beszél spanyolul és a Betis szépen játszik?
Így van. :) Sokkal inkább 'Barçás focit' játszat, mint Klopp, ami fontos tényező a klubnál. Setién sokkal gyorsabban és könnyedebben alkalmazkodna. Amúgy is nagy Cruyff-rajongó.
1-0 után beállunk bekkelni
Túlzás. Amennyire le van itt nézve EV, úgy fel van hypeolva Klopp.
Szerintem meg ha már edzőt keresünk,akkor legyen már olyan,aki irányított nagy csapatot/csapatokat,és nem egy olyan csapattól jön ahol a 6-8. hely elvárás
Például?
De Setien megint egy olyan megoldás,hogy vagy képes felnőni a bl-hez,meg a tripla elvárásához,vagy nem.
Ahogy más is. A tripla és a BL meg nem lehet elvárás nálam. Maximum úgy, hogy mondjuk 3-4 évente essen le egy.
Sinya22
Director del Fútbol

2019.01.04. 17:41:03

Mindegyik edzőnél fel lehet sorolni olyan hibát,ami miatt nem tökéletes. Setien pl miért lesz jobb? Mert beszél spanyolul és a Betis szépen játszik? Valverde is kapott egy 10x jobb keretet mint a Bilbao,aztán nem tud vele mit kezdeni,mert 1-0 után beállunk bekkelni :D Szerintem meg ha már edzőt keresünk,akkor legyen már olyan,aki irányított nagy csapatot/csapatokat,és nem egy olyan csapattól jön ahol a 6-8. hely elvárás egy olyan Barcához,ahol (mint ahogy leírtátok) 2 rossz meccs és megkérdőjelezik a helyét. Akkor nem Klopp,én csak mondtam,hogy szívesen látnám. De Setien megint egy olyan megoldás,hogy vagy képes felnőni a bl-hez,meg a tripla elvárásához,vagy nem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.01.04. 17:30:19

Azt hiszem még a Dortmund edzője volt, amikor valami olyasmit nyilatkozott, hogy ő sose tudná magáénak érezni a Barca stílusát.
Azóta a Barca stílusa nem keveset változott, és valószínűleg még fog is változni, kérdés, hogy milyen irányba. De a Guardiola utolsó sikeremberei is néhány éven belül kikopnak, és ahogy Xavi és Iniesta is, könnyen meg lehet, hogy ők is más stílusú játékosokkal lesznek pótolva.

Nekem amúgy LE féle változások tetszettek, az ő reformjai nagyon kellettek a sikerekhez, de a harmadik szezonjába nagyon túltolta, átment az egész esztelenségbe, nagy kár érte. A Valverde féle út szerintem hosszútávon nem tartható egy Barcánál. Lehet védeni a bajnoksággal, de megjegyezném, a Realnál Capellonak kétszer is fel kellett állnia bajnoki győzelem után, mert a játék nem volt elég attraktív.
Azért a mi mostani keretünkkel nagyot nem tudna bukni.
Ezzel egyet értek, a mostani kerettel olyan nagyot senki sem tudna bukni. Tata Martino szerintem pl. egy középszerű edző, de ő is alig maradt le a bajnoki címről, és a BL kiesés sem volt csúfos. A Valverde féle biztonsági taktikával is versenyben lehet lenni minden címért, csak pont az a pluszt nem tudja adni, amit elvárhatunk egy igazán jó, vagy egy igazán ide passzoló edzőtől. Pep tudta hozni ezt a pluszt, LE is, de pl. Tito vagy Tata nem, mondom ezt úgy, hogy előbbi bajnok lett és utóbbi is közel került hozzá. És eddig nekem Valverde sem tudja hozni, ígéretes volt a kezdés, eleinte a nem túl látványos játékot sem bántam, de a jó alapokra azóta sem nagyon tudott játékai. Az idei legnagyobb dobásai, Dembelé, Vidal és Semedo kezdőbe kerülése is nagyban köszönhető a sérüléseknek is. :roll:
tt meg egyből kell az eredmény, elég néhány hetes hullámvölgy, aztán kongatja mindenki a vészharangot.
De a lehetőségek sem ugyanazok, azért lássuk már be. :roll: Egyébként a hamarább megszólal a vészharang akkor, ha a gyengébb eredmények mellé kilátástalan játék párosul. Ha ugyanezeket az eredményeket hozná a csapat Valverdével, de lényegesen szórakoztatóbb játékkal, jóval kevesebb lenne a kritika.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2019.01.04. 17:42:54-kor.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2019.01.04. 17:23:19

MatyiG írta:Klopp szerintem is csúnyán bebukna itt, túlértékelt edzőnek tartom. Mondjuk nem is hiszem, hogy a vezetőségnél szóba jön a neve.
Szerintem top edző, csak igazából nehéz meghatározni, hogy mi alapján számít valaki jó edzőnek. Lehet nem nyer semmit,de felépít egy csapatot, vagy csak a pályán mutatott játékot nézzük, bárhogy is van. Azért a mi mostani keretünkkel nagyot nem tudna bukni.

Amúgy Valverde se olyan rossz, az hogy a játék nem túl látványos az igaz, de eredményes és azért szépen jönnek a gólok is, nem tipikus 1-0 meccseket játszunk. Tavaly pl hittem benne, hogy összejön a BL.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2019.01.04. 16:15:09

MatyiG írta:Nem beszéli a nyelvet, ez a keret nem a rohanós focira van kialakítva. Másrészt sem a Dortmundban, sem a Poolban nem volt kiemelkedő eredménye az első két szezonban. Itt meg egyből kell az eredmény, elég néhány hetes hullámvölgy, aztán kongatja mindenki a vészharangot.
+1, főleg a félkövéren szedett rész.

Azt hiszem még a Dortmund edzője volt, amikor valami olyasmit nyilatkozott, hogy ő sose tudná magáénak érezni a Barca stílusát. Kizártnak tartom, hogy ő idejöjjön, főleg miután most a Liverpoolt végre összerakta, és ha minden jól alakul, akkor szép éveknek néznek elébe. Kiváló edzőnek tartom, de szinte biztos, hogy nem fog a kispadunkra ülni.

Ha fogadni kéne, akkor azt mondanám, hogy Setién lesz jövőre az edzőnk, esetleg marad Valverde.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MatyiG
Adminisztrátor

2019.01.04. 15:37:09

Nem szabad jósolgatni? :D

Nem beszéli a nyelvet, ez a keret nem a rohanós focira van kialakítva. Másrészt sem a Dortmundban, sem a Poolban nem volt kiemelkedő eredménye az első két szezonban. Itt meg egyből kell az eredmény, elég néhány hetes hullámvölgy, aztán kongatja mindenki a vészharangot.
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.01.04. 14:18:13

De mire alapozzátok, hogy bebukna itt? Mert az egy dolog, hogy Dortmundban és Liverpoolban idő kellett neki a csapatot összerakni, de itt már gyakorlatilag kész a csapat, legalábbis a gerinc mindenképp megvan. Igen, máshogy kell hozzáállni a kettőhöz, de honnan veszitek, hogy az utóbbi nem menne neki? Még nem edzett igazi sztárcsapatot, szóval nincs miből kiindulni, akkor meg mire fel jósolgattok? Amikor jött Guardiola, akkor is volt aki megjósolta, hogy Uefa kupás helyekért fogunk küzdeni, szóval ennyit érnek ez a próféciák. :roll: Valverdénél is volt aki az mondta, hogy középszerű, nem való ide, ahhoz képest hozott egy nagyon ütős bajnokságot, bár a BL kiesésben vastagon benne volt a gyáva taktikája. LE meg eleve úgy érkezett, hogy előtte csúnyán bukott a Romával, aztán két kiváló szezont hozott (másodikban szerintem még jobbak voltunk mint az elsőben, csak becsúszott egy hullámvölgy nagyon rosszkor), aztán a harmadikban vmi eltört nála.
Varatrix
Director del Fútbol

2019.01.04. 08:08:34

MatyiG írta:Klopp szerintem is csúnyán bebukna itt, túlértékelt edzőnek tartom. Mondjuk nem is hiszem, hogy a vezetőségnél szóba jön a neve.

Én se, de azért semmibe nézni túlzás... :roll:
optimus írta:....
Innentől ez egy rendes érvelés, amivel lehet vitatkozni, elmondod szépen, hogy miért nem ide való Klopp, de továbbra sem fogadom el, hogy miért jobb edző az a Solari, aki megnyert valami sörmeccset, egy jutalom tornán, és magasztalni kell mert ő hozott kupát Klopp meg nem. Felejtsük már el ezt a klub világbajnokságot , mint kupa. És nem a Real érdemeit akarom elvitatni, de az érdem a BL megnyerése, és nem a klub VB. Ezt akkor is megnyernék, ha egy guminőt ültetnének a kispadra.

Továbbá hangsúlyoznám, hogy én sem hoznám ide Kloppot, de ilyen degradálóan nyilatkozni róla, részemről teljesen érthetetlen.

Ui:

Nem lehet a Liverpoolt hozzánk hasonlítani. Ki vannak szolgáltatva annak, hogy a legjobbjaikat rendszerint elviszik pénzes klubok. Más nem mondja Suárez, és Coutinho.... :roll:

Az, hogy drágán vettek játékosokat, szerintem belefér. Lehet, hogy rekordot jelentettek most, de inflálódott piacon ez 1-2 szezon, és nem jelent majd rekordot. Sajnos azt kell mondjam hogy, reális áron vették mindkettőt.

Klopp szerintem sem nagy "finisher", olyasmi edzőnek tartom mint Van Gaalt. Tud csapatot építeni! Ha valahogy össze tudnák tartani ezt a gárdát 1-2 év múlva tökre nyerhetik magukat. Elég jó életkorba vannak. Fiatal csapat! 28-29 évesen lehet nyomnak megállíthatatlan szezonokat. Ha csak szét nem szedik őket...

Kiemelted, mennyire jó a támadó hármas. Itt a kulcs, ezt nem örökölte Klopp, hanem összerakta. Ez az ő érdeme, öröksége!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Grimaldo
Capitá del Barça

2019.01.03. 20:36:34

Egyetértek ,már csak azért se lesz itt soha edző ,mert ezzel a kerettel semmit nem tudna kezdeni ,cserélni kéne a fél keretet.
optimus
Jugador del Barça

2019.01.03. 20:22:27

LG írta:
gen képzeld teljesen komolyan gondolom. Csávónak ez a 4. éve a poolban és eddig SEMMIT nem nyert velük. Tekintve hogy itt a forum fele szerint egy olyan év ahol CSAK a spanyol duplát nyerjük meg csalódásnak számít, egy olyan edző aki 5 évente nyer egy trófeát nem lenne jó ide.
Neki 2-3 év kell hogy felépítsen magának egy jó csapatot, addig nem igen nyer, itt nálunk a bajnokság ugye alap hogy nyerni kell, a blben is már nyerni kell, és jó lenne mellé a kupa is mert akk már tripla legyen. Ezek után Kloppot felhozni nevetséges.
Azért azt nézd már meg, hol volt a Liverpool, hogyan játszottak, milyen eredményeik voltak mielőtt ő átvette őket. Egy angol középcsapatból csinált bajnokesélyes és BL döntős csapatot. Nem hiszem, hogy olyan nagyon sokan utána tudnák csinálni. Egy Barcánál persze, hogy mások az elvárások, de mások lehetőségek is, azért Valverdének nem a béka segge alól kellett elkezdenie építkeznie. De nem hittem, hogy ezeket tényleg magyarázni kell. #-o
De tényleg magyarázni kell. 13-14ben a Liverpool második helyezett lett, 14-15ben a Liverpool hatodik helyezett volt. Ez köszi szépen nem egy középcsapat. Középcsapat a fix 12. helyezett csapat, középcsapat az ilyen Brighton, West Ham ilyenek. A Pool távolról sem volt középcsapat. Ezekután 15-16-ban egészen a nyolcadik helyig repítette őket. 16-7ben sikerült elcsípni a BL helyet, majd tavaly a döntő összejött nekik ahol ők lettek a szimpatikus vesztes. Közben elköltöttek ők is 1 raklap pénzt, aminek akármit mondasz egyelőre SEMMI eredménye nem lett. Idén mennek a PL-ért, de majd a mai derbi után okosabbak leszünk. De ő is kőkeményen az alapkezdőt játszatja, és eddig a bajnokságban nem volt hullámvölgy. Blben meg tényleg annyi múlt hogyha a nápolyi gyerek 5 méterről kaput talál akkor rajta röhög mindenki.

Félre ne értsd Klopp szerintem is egy nagyon jó edző, de ő is nagyon erősen túl van sztárolva, fogalmazzunk úgy hogy amennyira Valverde levan nézve, ő annyira túl van hypeolva. Azt meg nem tudjuk hogy mit cisnálna egy olyan csapatnál ahol ha 2 meccsen nem nyer egyhuzamban akkor másnap egy 3 oldalas cikket látna az újságban arról hogy ha a következő meccset nem nyeri meg sok góllal gálázva akkor melyik éppen aktuális nyeretlen szupersztár edzőre cserélik le.
MatyiG
Adminisztrátor

2019.01.03. 20:20:19

Klopp szerintem is csúnyán bebukna itt, túlértékelt edzőnek tartom. Mondjuk nem is hiszem, hogy a vezetőségnél szóba jön a neve.
LG
Az Év fórumozója 2016

2019.01.03. 20:01:06

gen képzeld teljesen komolyan gondolom. Csávónak ez a 4. éve a poolban és eddig SEMMIT nem nyert velük. Tekintve hogy itt a forum fele szerint egy olyan év ahol CSAK a spanyol duplát nyerjük meg csalódásnak számít, egy olyan edző aki 5 évente nyer egy trófeát nem lenne jó ide.
Neki 2-3 év kell hogy felépítsen magának egy jó csapatot, addig nem igen nyer, itt nálunk a bajnokság ugye alap hogy nyerni kell, a blben is már nyerni kell, és jó lenne mellé a kupa is mert akk már tripla legyen. Ezek után Kloppot felhozni nevetséges.
Azért azt nézd már meg, hol volt a Liverpool, hogyan játszottak, milyen eredményeik voltak mielőtt ő átvette őket. Egy angol középcsapatból csinált bajnokesélyes és BL döntős csapatot. Nem hiszem, hogy olyan nagyon sokan utána tudnák csinálni. Egy Barcánál persze, hogy mások az elvárások, de mások lehetőségek is, azért Valverdének nem a béka segge alól kellett elkezdenie építkeznie. De nem hittem, hogy ezeket tényleg magyarázni kell. #-o
optimus
Jugador del Barça

2019.01.03. 19:22:56

Varatrix írta:
optimus írta:Az a Klopp aki a Liverpooli pályafutása alatt kevesebb trófeát nyert mint Solari 2 hét alatt?
Ilyet, olyan sok kontextusban olvastam már... Ezt te komoly érvnek gondolod? Egyáltalán komolyan gondolod? Azt hinné az ember, hogy nem kell elmagyarázni, hogy ez mekkora baromság, és ha nem raksz mögé ezer emojit, akkor nagyon creep duma.
Igen képzeld teljesen komolyan gondolom. Csávónak ez a 4. éve a poolban és eddig SEMMIT nem nyert velük. Tekintve hogy itt a forum fele szerint egy olyan év ahol CSAK a spanyol duplát nyerjük meg csalódásnak számít, egy olyan edző aki 5 évente nyer egy trófeát nem lenne jó ide.
Szerencsére Neki és a vezetőségnek is van annyi esze hogy nem lesz ő barca edző, de ő kb fél év után repülne innen ( ahogy madridból is ).
Varatrix írta:
Az a Pep akit folyamat elraknak a Blben?
Igen Pep bizonyította, hogy totál alkalmatlan a Barca kispadjára, hál istennek vasvillával elkergettük...
Lehet itt szellemeskedni, de Pep teljesen szerelmes a saját stílusába, amivel az esetek 95%-ban nyer, de megint visszajutunk oda hogy itt sokak szerint a BL cím elvárás, ott meg ő is folyamat elbukik. Nyomjátok itt hogy nevetségesek vagyunk a Bl-ben és szégyen kiesések voltak, hát ő is folyamat kapta a pofonokat, Real kb megalázóan elverte, utána mi is lerendeztük igen szép aránnyal, tavaly a Pool is kiütötte rendesen. Ez az elmúlt 5 bl szezonjából 3 ahol úgy elverték mint a lovat, és a Monaco elleni kiesést se rakja ki az ablakba.
Én is szeretem a játékát, imádtam a Barcáját, a legjobb csapat amit valaha láttam játszani, és történelmileg is kb a legjobb csapat, de vakon isteníteni, és azt hinni hogy vele minden jó lenne hülyeség.

Ha meg teis tudod hogy az edző keresés elég összetett dolog, akkor megbízhatnál annyira a vezetőségben hogy nem találomra hoznak ide edzőt. Nem véletlen hogy csak olyan edzők jönnek ide akiknek van múltja a csapattal.
LG írta:Azért Klopp egy középszerű Poolból csinált egy PL és BL esélyes csapatot, akik ráadásul a legjobb focit játszák jelenleg, nehogy már az ő munkásságát magyarázni kelljen. #-o
Nem gondolom hogy amikor átvette a Poolt akkor az egy középszer csapat lett volna tekintve hogy 15-ben vette át a csapatot, amely 13-ban 2 ponton bukta el a bajnokságot. De tegyük ezt az apróságot félre, a forma tavaly ott bőgött a sajtónak hogy ő a Poolal na ők aztán nem költenek sok pénzt, neki nem lenne pofája nagy pénzeket kiadni. Majd vett egy középhátvédet 80 milláért meg egy kapust 60+ ért. Alatta játszik a világ jelenlegi kb legjobb támadóhármasa, a kezdőjük kb egy szinten van a miénkkel.
Mondhatni szép focit játszik, de ha a nápolyi gyerek az 5ösről kaput talál akkor most itt röhögne rajta mindenki hogy már a csoportba beragadt. Ez a szép focit játszik dolog is olyan hogy aranyos meg minden, de Zidane nem játszatott szép focát aztán nyert vele három blt egymás után. Külön gratulálok Kloppnak a szép focihoz ami eddig 0 kupát hozott.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.01.03. 15:56:18

Ronal.10 írta:LE alatt volt egy Neymar, Alves-ünk akik nagyon színezték a játékot és Messivel is nagyon megértették egymást.. azt a játék kedvet, tudást Valverde se tudná kiölni... vagy hogy játszottunk volna ha ő az edző?

Neymar, Alves le, biztonsági Paulinho és Robi fel :mrgreen:
Ronal.10
Entrenador del Barça

2019.01.03. 15:42:40

LE alatt volt egy Neymar, Alves-ünk akik nagyon színezték a játékot és Messivel is nagyon megértették egymást.. azt a játék kedvet, tudást Valverde se tudná kiölni... vagy hogy játszottunk volna ha ő az edző?
Kovbal88
Entrenador del Barça

2019.01.03. 14:45:02

LE alatt egyáltalán nem játszottunk rosszul,és eredménytelenül sem. Úgy ültem le meccset nézni,hogy mikor lefújták már a következőt vártam,kerestem az időpontot mikor kezdik.Az sem volt tökéletes csapat,az MSN sokszor megmentette az edzőt,neki is voltak hibái( következő meccsre szét rotálta a fél csapatot) de ennél jobb volt. EV alatt szerintem 10 olyan meccs nem volt,amikor úgy álltam fel a tv/gép elől hogy na ez de jó meccs volt. Ellenben a meccsek 80%-a után azt gondoltam hogy mi a fa.. volt ez. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Én Kloppot szívesen látnám,de nem fog eljönni,most kezd csak belejönni a pool egyrészt,másrészt meg ki tudja itt mennyire kapna szabad kezet,de ha igen,akkor páran már biztos kikerültek volna a kezdőből. Engem tényleg nem zavarna,ha jönne egy rossz szezon,mondjuk csak egy bajnoki 2/3. hellyel,ha látnék valami focira emlékeztetőt. Nem kell 6 kupás szezont elvárni,meg a Pep féle játékot, de ettől én többet szeretnék látni.
Azért azt tegyük hozzá, hogy folyamatosan változik a futball, és azért a tavalyi szezon, ha nincs a vereség nagyon szép szezont futunk.
Varatrix
Director del Fútbol

2019.01.03. 12:58:16

Sinya22 írta:LE alatt egyáltalán nem játszottunk rosszul,és eredménytelenül sem. Úgy ültem le meccset nézni,hogy mikor lefújták már a következőt vártam,kerestem az időpontot mikor kezdik.Az sem volt tökéletes csapat,az MSN sokszor megmentette az edzőt,neki is voltak hibái( következő meccsre szét rotálta a fél csapatot) de ennél jobb volt. EV alatt szerintem 10 olyan meccs nem volt,amikor úgy álltam fel a tv/gép elől hogy na ez de jó meccs volt. Ellenben a meccsek 80%-a után azt gondoltam hogy mi a fa.. volt ez. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Én Kloppot szívesen látnám,de nem fog eljönni,most kezd csak belejönni a pool egyrészt,másrészt meg ki tudja itt mennyire kapna szabad kezet,de ha igen,akkor páran már biztos kikerültek volna a kezdőből. Engem tényleg nem zavarna,ha jönne egy rossz szezon,mondjuk csak egy bajnoki 2/3. hellyel,ha látnék valami focira emlékeztetőt. Nem kell 6 kupás szezont elvárni,meg a Pep féle játékot, de ettől én többet szeretnék látni.

Bárcsak lenne Like funció... [-o<

Tökéletesen, röviden és, tömören leírtad mi a lényeg! Sajnos ezt az "érzést", amit többen is érzünk nehéz észérvekkel megfogalmazni,a kiemelt részben a lényeg....
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sinya22
Director del Fútbol

2019.01.03. 12:33:56

Samper írta:
LG írta: Pep és LE eléggé bevált, ez nem garancia, hogy ő is folytatná a sort, de én azért előlegeznék neki bizalmat.
Pep és LE "eléggé bevált"? Így, egymás mellett? Na neeee.
LE alatt egyáltalán nem játszottunk rosszul,és eredménytelenül sem. Úgy ültem le meccset nézni,hogy mikor lefújták már a következőt vártam,kerestem az időpontot mikor kezdik.Az sem volt tökéletes csapat,az MSN sokszor megmentette az edzőt,neki is voltak hibái( következő meccsre szét rotálta a fél csapatot) de ennél jobb volt. EV alatt szerintem 10 olyan meccs nem volt,amikor úgy álltam fel a tv/gép elől hogy na ez de jó meccs volt. Ellenben a meccsek 80%-a után azt gondoltam hogy mi a fa.. volt ez. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Én Kloppot szívesen látnám,de nem fog eljönni,most kezd csak belejönni a pool egyrészt,másrészt meg ki tudja itt mennyire kapna szabad kezet,de ha igen,akkor páran már biztos kikerültek volna a kezdőből. Engem tényleg nem zavarna,ha jönne egy rossz szezon,mondjuk csak egy bajnoki 2/3. hellyel,ha látnék valami focira emlékeztetőt. Nem kell 6 kupás szezont elvárni,meg a Pep féle játékot, de ettől én többet szeretnék látni.
Válasz küldése