2019.01.07. 17:09:16
A Madrid ott cseszte el, hogy az alapcsapatuk mögé csak fiatalokat vásárolt, miközben Cr eligazolt, és sokan már javában kifelé mennek a keretből. Az átmenetet nem teremtették meg, mert bár ügyes srácokat vettek, de a Madridban kész játékosok kellenek, nincs idő évekig várni mi lesz belőlük. Isco és Asensio volt a 2 szuper tehetség, mint a Madrid jövőjének alappillérei, de nagyon úgy látszik nem szolgálnak rá erre a titulusra.
A piaci árak meg nőnek, mindamellett, hogy kevés a megszerezhető játékos.
Ennek ellenére szerintem lehetne okoskodniuk, mert pl egy Bale még mindig jó lehet Angliában, mint ahogy Isco és Asensio is piacképes labdarúgók. A kéréds csak az, hogy kit tudnak megszerezni a helyükre?
A tegnapi meccsükhöz meg annyit, hogy én már szezon közben mondtam, hogy a spanyol bírói karral nem az volt eddig sem a baj, hogy nem láttak valamit, hanem, hogy azt sem tudják kb mit kell nézni. A tegnapi Vinicius eset egyértelmű tizi volt, de az okosok bent nem úgy látták. Kérdem én mit néznek? Ne értse senki félre, mert nyilván egy Madrid pontvesztés mindig jó hír nekem, csak megértem a kifakadásukat, mert mi is kibuknánk, ha velünk történne ilyesmi.