Chino írta:
Nem azzal van alapból a probléma, hogy most kezdett, mert egy kemény idegenbeli meccs volt. De az, hogy minden meccset végigtol a legkisebb csapatok ellen is, az igenis gáz. Azon a poszton, ahol a legtöbbet kell melózni, ráadásul egy egész VB-t is végigtolt és nem is a legfiatalabb. Mindezt annak fényében, hogy már beleestünk ugyanebbe a hibába. Normális, hogy hazai pályán, egy gólos előnyben egy harmadosztályú csapat ellen ő kezd? Akkor pihent csak, amikor el volt tiltva. Coutinho meg miért alkalmatlan? Érdekes, hogy a szezon elején még megoldotta, sőt tavaly még Inivel is jól megfértek egyszerre.
Cou és Ini azért fértek meg jól mert Ini játszott 8ast. Nekem ami így szemre feltűnik az az hogy piszok keveset jár vissza labdáért, és a labda nélküli játéka nagyon kevés. Ha megnézed amikor Arthur játszik 8ast, akkor csomószor megy vissza labdáért, segít a labdakihozatalokban, folyamatosan egy megjátszható ember, ha kell visszamegy a 2kh mellé és elkéri a labdát. A labda nélküli mozgása is nekem sokkal jobban tetszik a mozgásával csomószor nyit folyosókat. Counál valahogy folyamatosan úgy tűnt hogy labdavesztésnél vesz 1 nagy levegőt, fej leszeg és fut vissza egyenesen mert ez a kötelező, majd amint nálunk a labda, ugyanazon az úton fut vissza egyenesen előre majd megáll.
Szezon elején sem oldotta meg szerintem, bár sok gólt lőttünk, na de akkor tényleg totál kilátástalan volt a játék, akárki jött szembe annak volt meccsenként kb 6 tiszta ziccere, amiből kaptunk is 2-3 gólt fixen, a góljaink meg ott tényleg ilyen érthetetlen módokon születtek. Úgy érzem hogy az az első 2 hónap volt az amit Valverde kötelezően megpróbált úgy hogy 4 támadószellemű játékossal játszik, és látszott hogy totál oda minden stabilitásunk, Busi, Rakéta, Pique és Umtiti sem véletlen tűntek hulladéknak, olyan nincs hogy egyszerre pont ők 4en totál hulladék formában legyenek. Piquére ott meccseknént kb 10x vezették 1az1 2az1ben a labdát.
Az hogy azóta Cou helyett a sokkal melósabb és labdabiztosabb Arthur/Vidal játszik az nagyon jól meg is látszik, rögtön feljavult mind a 4 játékos formája, az ellenfeleknek sokkal kevesebb helyzete van, a csapat pedig sokkal stabilabb. És így szemre egyáltalán nem alakítunk ki kevesebb helyzetet meccsenként. (Amúgy ha valakinek van erről statja, xG például, arra nagyon kíváncsi lennék)
Bocs ha a stílus erősre sikerült, de tartom hogy MNS csak a forum legnagyobb ökörségeit szajkózza folyamatosan, minden gondolkodást nélkülözve. Szerintem ő még a Nyilasi, Várhidi, Bognár, GeraZoli kaliberű arcokat komoly elemzőnek, szakértőnek tartja.