miro. írta:Varatrix írta:A hírek szerint Piateket kölcsön venné a Real, meg ugye jött Díaz. Engem őszintén sokkol milyen nevek vannak a kalapban náluk...
Hova tűnik a galaktika kérem szépen!?
Royston Drenthe éra következik?
Katasztrófa..Folytatódik a sor a Ceballos,Llorente,Lucas Vazquez,Asensio után.
szerk. Ja és az új kedvencem.....VALVERDE.
Szegény gyereknek ajándék minden perc amit itt tud tölteni a pályán.
Mondjuk én Ceballost kivenném a sorból. Ha rendesen használnák a posztján nagyon jó kis játékos lehetne, Modric rotálására egyelőre tökéletes lenne, jövőre akár át is vehetné a helyét. Nyilván nem, biztos, de a lehetőség és a tehetség megvan benne. Egy Arthur szintet bőven hozna, ha nem többet.
Asensio meg alapból túl lett hypolva. Sosem volt olyan kiemelkedő mint, amilyennek beállították. Néha elsült a lába, de igazából olyan sokkal több nem volt benne. Egy Realban kiegészítő embernek teljesen OK, de szerintem kb. ennyi. Persze még bemutathat egy hirtelen változást, lehet, hogy későn érő típus, erre azonban nem sokat tennék. Az meg külön öröm, hogy megpróbálják saját nevelésként eladni.
Zidane is túl van kicsit misztifikálva. Lehet, hogy kicsit rendet tudna rakni a fejekben és nem az 5. helyen kullognának, de nem is lennének bajnokaspiránsok. Legalább 3-4, ha nem több helyen kellene változtatni a kezdőn, Marcelonak, Modricnak, Cr-nek nem lesz egyszerű megtalálni az utódját és Ramosnak sem hiszem, hogy 1 szezonnál több ideje lenne a kezdőben. Bár jelenleg azt a posztot a "legkönnyebb" orvosolni.
Ez a 10 pont alapjában véve nem is akkora gáz, inkább annak fényében adhat okot szomorúságra, hogy egy olyan Barca mögött, ami nem a legeredményesebb szezonját futja, sőt!
De amíg Piatekkel,Diazzal meg ilyen Reguilónnal akarják a lyukakat befoltozni nem lesz túl nagy változás. Olyan játékosokat pedig akik nemcsak kezdők, hanem húzóemberek lehetnek vagy lehetetlen szerezni vagy min. 150 milliónál kezdődik az áruk.