2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én sem értettem ezt a hisztit. Nem nagyon szoktunk ügyet csinálni belőle, ha valaki el akar menni akkor elengedik, ennyi.davi10 írta:Gratulálok a vezetőségnek, óriási üzletet csináltak, ennyi pénzért, megérte a cirkusz, a durca meg hogy fél évig talán nem lesz Lajosnak cseréje!
Pofám leszakad, azt hittem egy ilyen hiszti után legalább egy 10-esért adjuk...
Talán kedvezőbb légkör lesz legközelebb, ha Sevilla játékost akarunk igazolni. (Esetleg már most Jose Larat.)Cestus írta:MunirSevilla hivatalos, egy darab millió eurót kaptunk érte.
Cserecsatárnak nagyon is jó lehetőség lenne olcsón, persze egyrészt valószínűleg nem akar idejönni a szezon nagy részét végig padozni, meg nem is lenne olcsó, gondolom a Chelsea szeretné legalább egy részét visszahozni az árának.honsapeter írta:Én simán elfogadnám:)messideco írta:Szerencsére
Ilyen apróságon problémáznia a gyereknek full hülyeség lenne, szerintem nálunk szökőévente, ha játszana azon a poszton. A végén annyit problémázik, hogy egy top csapatnak sem fog kelleni, és elmehet majd valami angol középcsapatba zülleni, és nem 10 millió/éves fizetésért.davi10 írta:Rabiot nem anyagi szempontok alapján döntene, a szerződésébe szeretné beleiratni, hogy nem a 6-os (Busquets) pozícióban fogják használni
Én simán elfogadnám:)messideco írta:Szerencsére
Bocs mindenki, de mivel tűnik többnek egy random, túlfizetett pojácánál a gyerek? Meg mit irosgatja elő nekünk itt az alkupozícióit? Évi 9-10 millióért, ha akarjuk, mehet a bevezetőre krválkodni, és akkor is kuss lenne neki... Ott játszik és akkor, ahol és amikor az edző mondja neki.davi10 írta:...
Bőven elég lesz a holland srác szerintem,így is annyi kp van hogy az már túlzás.davi10 írta:Ez igazából nem hír, egyértelmű volt, hogy ide akar jönni, a szóbeli megállapodást már lehetett tudni pár napja.
Most jön a nehezebb, az Ajax meggyőzése.
Viszont ha elhappoljuk a sejkék elől, akkor le is tehetünk arról, hogy Rabiot-ot sikerül a télen elhozni. Ha pedig tartják magukat ahhoz, hogy a lelátóra száműzik, akkor nem tartom kizártnak, hogy dobbant télen a Bayernbe, ismerve a nálunk lévő középpályás-tömeget.
Ha mindkét játékost szeretnénk, akkor ügyesen kell sakkozniuk Abidaléknak, 2 éve esélyt nem adtam volna, hogy összehoznák mindkét játékost, mostanában viszont olyan tökösen igazolnak, hogy még talán össze is jöhet...
Marcelo Bechler* szerint mindkét játékost akarjuk. De Jongért adnánk 70 milliót az Ajaxnak, Rabiot esetében csak egy busás aláírási pénzt adnánk neki (az édesanyjának, egyben ügynökének). De Jongot aggasztja is a forrás szerint, hogy hogy fog elég játéklehetőséghez jutni, ha Rabiot-t is leigazoljuk.davi10 írta:Ha mindkét játékost szeretnénk, akkor ügyesen kell sakkozniuk Abidaléknak, 2 éve esélyt nem adtam volna, hogy összehoznák mindkét játékost, mostanában viszont olyan tökösen igazolnak, hogy még talán össze is jöhet...
Kubla9 írta:Mindegy hogy mit csinálnak a t....ók ha ő ideakar jönni akkor bármit ígérhetnek neki.
Igen, de azt is írják, a PSG idiótája megint kezdi a szokásos kalamajkát:)Kubla9 írta:https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... enkie.html" target="_blank Itt is azt írják hogy igent mondott.soadroli írta:Barça have an agreement with Frenkie de Jong, including his desired wages and a 5-year contract. [RAC1]![]()
![]()
![]()
Ez meg a másik véglet ,azért nem ő az illumunátusok vezetője ,ha gyerekkora óta ez az álma ,hogy itt játsszon akkor úgyis ide akar majd jönni ,persze ,ha az Ajaxxal megtudunk egyezni.honsapeter írta:
Azért ez így nem teljesen fedi a valóságot !
Igaz hogy közvetlen pénzt nem mozgat, sem köt szerződést a srác számára, de mindent Ő irányít a háttérből!
Ez a fazon egy életművész és hatalmas agya van a bizniszhez:)
Persze a biznisz általában csak neki biznisz:)
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... enkie.html" target="_blank Itt is azt írják hogy igent mondott.soadroli írta:Barça have an agreement with Frenkie de Jong, including his desired wages and a 5-year contract. [RAC1]
Azért ez így nem teljesen fedi a valóságot !visca el barca írta:akkor semmi köze nincs hozzá. nem mozgat pénzt, nem köt szerződéseket, stb stb
akkor semmi köze nincs hozzá. nem mozgat pénzt, nem köt szerződéseket, stb stbCestus írta:Elvileg nem az ügynöke, csak afféle tanácsadója.
Elvileg nem az ügynöke, csak afféle tanácsadója. De ő diktál valamilyen úton-módon mégis.visca el barca írta:biztos h ő az ügynöke, vagy csak kitalálta itt valaki és mindenki azt hajtja? transfermarkt szerint nem ő.Stalkyard írta:De Ligt szerintem sajnos Raiola miatt esélytelen
biztos h ő az ügynöke, vagy csak kitalálta itt valaki és mindenki azt hajtja? transfermarkt szerint nem ő.Stalkyard írta:De Ligt szerintem sajnos Raiola miatt esélytelen
Nyilván. Ami fizut ajánlottunk neki, az már így is túl megy a józan ész minden határán, emelni már őrültség lenne rajta.Samper írta:Amelyik játékos licittel dönti el, hogy hová igazol, az hozzánk inkább ne jöjjön. Ugyan elavultnak tartom a hajdani klubhűség - elvárást, de egy kicsit többért menni ide vagy oda, az prostituált mentalitás.