LG írta:Sinya22 írta:a PSG duóra meg szerintem esély nincs elhozni,lehet nem is jönnének.
Nem rég keringett egy cikk, mely szerint Mbappénak 2021-ig van szerződése. Ha ez igaz, akkor úgy már nem olyan egyértelmű.
Ezt azért nehezen hiszem.
Odavitték, ami nem volt igazán sétagalopp és csak egy 4 éves szerződést nyomnak az orra alá? Ők se őrültek meg, azt jelentené, hogy 2 max 3 évig lehetnek "biztonságban". Amellett szinte minddenhol minimum 5 év a standard. Hivatalosan 2022-ig van a szerződése, nem hiszem, hogy máshogy lenne. Szerintem a PSG jövőre megszabadul Neymartól, amíg még komolyabb pénzt látnak belőle, Mbappé pedig kap egy jó zsíros fizut. Lehet, hogy pont Perez fogja elvinni a szerelmét, szerintem évek óta Neymar fényképével alszik el.
Ráadásul biztos, hogy több top klub be fog szállni a Mbappé ügyletbe. A Bayernnél, a Citynél a Juve-nál mind szükség lesz ilyen játékosra, ha a Chelsae "elveszti" Hazardot nekik is kell egy új sztár (ott is van mit a tejbe aprítani) és arra is látok esélyt, hogy mi szintén belemegyünk a licitháborúba. Cout például bőven beáldoznák érte, de lehet, hogy Suarez már itt se lesz vagy max. pados.
A PSG.-nek pedig nincs szüksége a pénzre, plusz meg is akarják tartani, úgyhogy ilyen 150-200 millió körül nem fogja a Real elvinni. Arról nem is beszélve, hogy milyen fizetési igénye lesz, mert arra is lesz licit rendesen. Úgyis az lesz álmai klubja aki többet fizet. Nagyon naivnak vagy szentimentálisnak kell lennie, hogy valaki azt higgye, hogy majd szimpátia alapján fog dönteni.