A napsütés zavarta kicsit őket. Páran jó pofát vágnak

Ezt sosem lehet tudni. Amikor minden klappolt és favoritok voltunk nem jött össze. Az Inter, Chelsae stb. úgy húzta ezeket be, hogy sokkal gyengébbek voltak vagy távol volt az esélyesektől és ennek a Realnak is többször sikerült. Most csak az utóbbi 10 évet nézzük. De a döntőbe is olyan csapatok kerültek, mint a Dortmund vagy Liverpool, de az Atletico is kétszer egy hangyányira volt a győzelemtől. Nem rossz csapatok, de egyik sem top 3-as.LG írta:A spanyol dupla így idén is meglesz, de a BL-hez szerintem most is kevesek leszünk, ott már nem elég az adjuk oda Messinek, majd ő megoldja taktika. Így Valverde marad, és tovább amortizálja a csapat, jövőre meg ha összekapja magát a Real, már Spanyolban is kevesek leszünk.
Itt válaszolok, mert az igazolások topicban már eléggé off lett: ezzel nem értek egyet, az idei és a tavalyi szezonban is jó néhány meccset hoztunk rettenetes játékkal, de főleg tavaly voltak az eredmények lényegesen jobbak, mint a hozzá mutatott játék. Az a helyzet, hogy idénre a játék nem javult, de már az eredmények is gyengébbek. Vezetjük a bajnokságot, de csak 6 pontra van az a Real, amelynek fél szezon kellett kihevernie Zidane és Ronaldo elvesztését. Persze a lényeg ezután dől el, ha a szezon döntő fázisára feljavul a csapat, megbocsátom a mostani gyengélkedést. Csak tavaly is azzal nyugtattuk ilyenkor magunkat, hogy majd tavaszra összeáll a játék, addigra beilleszkedik Dembelé és Coutinho és de jó lesz, hát nem lett, cserébe elvesztettük a BL-t és a bajnoki veretlenséget, tehát még vissza is estünk.Ha gyengén játszunk akkor nem nyerünk, ez ilyen egyszerű.
Nem hiszem, hogy a kupára megy rá az egész szezon. Az elmúlt időszakban egyedül a Sevilla ellen játszottunk szerintem úgy, ahogy illik. Ha azt a meccset elengedjük, mi a garancia, hogy a többin szárnyaltunk volna? Vagy miért van az, hogy egy adag meccsből csak egyen sikerült jól játszani és a Valencia/Bilbao stb ellen nem voltunk képesek hozni ugyanazt? Nehogy már 1 meccs így kivegye belőlük a szuflát.Zsolti írta:Ezt az idei kupat legkesobb a sevilla elleni idegenbeli zakoval el kellett volna engedni. Senkit se erdekel a csicska kiraly kupa egyreszt, masreszt meg most gyakorlatilag ramehet az egesz szezon. 1 bajnoki, 1 kupa visszavago a fehereknel, ha nem leszunk eszen nagy siras lesz marcius elejen.. Bizok benne, hogy osszekapjak magukat a sracok.
Nagyon remélem hogy a tavalyi égésből tanultak a BL-re, annál nagyobb égést nem is lehetett volna összehozni, ha abból nem tanulnak akkor semmiből se!csababarca írta:idegenbelire gondoltam igen.recrea írta:Csaba nyilván az idegenbeli odavágókra gondolt, nem az összesre, csak ez kimaradt a mondandóból.
Általában azért nem döntünk el mindent az odavágón, mert ellenfél is van a pályánesetleg értik is a focit, gyakran pedig jobban is fociznak nálunk, szóval ez még mindig nem úgy működik, h most ezen meg ezen a meccsen eldöntjük, h nagyot focizunk és akkor a visszavágón nem folyik majd taknyunk-nyálunk egybe.
Inkább azzal van a baj, h megelégszük sokszor egy bizonyos eredménnyel, amikor láthatólag több van bennünk, mert azt hisszük, h elég lesz, pl az Atmara vagy a Romára is rá lehetett volna lőni még egy gólt, de nem tettük...nem is lett elég.
.
és a hozzáállás miatti blamákra.
amit az utolsó bekezdésben írsz, ezekre gondoltam én is.
plusz az érthetetlen csapatösszeállításokkal (lásd Matyi a juve ellen, stb).
Igen, volt nem egy megnyert odavágónk, de most mellé tudnék sorolni nem egy, de nem is kettő nagy pofont. Amiknél közrejátszott, hogy elmentünk az X-ért. Így nem lehet hozzáállni.
mindegy, ez úgysem változik, mert ilyen az esetek nagy többségében.
hozzáállás zavar, nem az amikor pechünk van (Chelsea 2012).
idegenbelire gondoltam igen.recrea írta:Csaba nyilván az idegenbeli odavágókra gondolt, nem az összesre, csak ez kimaradt a mondandóból.
Általában azért nem döntünk el mindent az odavágón, mert ellenfél is van a pályánesetleg értik is a focit, gyakran pedig jobban is fociznak nálunk, szóval ez még mindig nem úgy működik, h most ezen meg ezen a meccsen eldöntjük, h nagyot focizunk és akkor a visszavágón nem folyik majd taknyunk-nyálunk egybe.
Inkább azzal van a baj, h megelégszük sokszor egy bizonyos eredménnyel, amikor láthatólag több van bennünk, mert azt hisszük, h elég lesz, pl az Atmara vagy a Romára is rá lehetett volna lőni még egy gólt, de nem tettük...nem is lett elég.
.
City ellen 1-2 idegenben, PSG ellen 1-3 idegenben, Bayern ellen 3-0 otthon...optimus írta:mint tavaly a roma ellen. odavágón egy kényelmes eredmény után lazán nem feszültünk meg a visszavágón. móka volt, még mindig erre alszok el ha szépet akarok álmodnicsababarca írta: sose értem miért nem eleht megrázni kicsit magunkat az odavágón, elérni egy kényelmes eredményt, és nem meghalni, megfeszülni a visszavágón.
érthetetlen.
jah és LE első évében szájbavertünk mindenkit már az odavágón
És B csapattal, sajátnevelésekkel!optimus írta:jah és LE első évében szájbavertünk mindenkit már az odavágón
mint tavaly a roma ellen. odavágón egy kényelmes eredmény után lazán nem feszültünk meg a visszavágón. móka volt, még mindig erre alszok el ha szépet akarok álmodnicsababarca írta: sose értem miért nem eleht megrázni kicsit magunkat az odavágón, elérni egy kényelmes eredményt, és nem meghalni, megfeszülni a visszavágón.
érthetetlen.
Egy szóval nem mondtam, hogy azt várom, hogy 10 sajátnevelés alázza a világot...ALEXDP a Bajnoki Mérkőzések 18-19 topikban írta:Pont azt mondom, hogy külön kell választani, azt , hogy a köz megítélése a döntő, vagy más ...
Nekem is nagyon bejött amikor nyolc tíz sajátnevelés alázta a világot, a válogatottban is...
Mindenki ide akart igazolni, és a többi..
Ez esetben ugyanaz igaz, amit már írtam is, aki erre vár, annak türelemből sok kell...
Aktualizálva a dolgot, jelenleg ki játszik jó focit? Senki..
Másik ..
Miért azonosítjá(tok)k sokan a klub filozófiát meg a Barca focit a Pep érával?
Akkor kiteljesedett sokminden, de nem ezt jelenti valójában a Barca mentalitást.. az egy kiteljesedett, kimaxolt helyzet volt.
Milyen Haza-Vendég leosztásban?MatyiG írta:4 hét alatt: Bilbao, Spurs, Vale, Sevilla, Inter, Real, közte egy válogatott szünettel.
Te akartál kemény csoportot...MatyiG írta:4 hét alatt: Bilbao, Spurs, Vale, Sevilla, Inter, Real, közte egy válogatott szünettel.
Most megnéztem, nem ők. Akkor semmi.MatyiG írta:A hivatalos oldal forgalmazza ezt a pólót?