2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Várom a végét...
Szerintem annak indult, de valószínűleg nem bírtak a vérükkel, hogy kihagyják Batmant...miro. írta:Amúgy a Gotham mi akar már lenni? Mert elsőnek azt hittem előzmény sorozat lesz,de már ellentmond ennek..
visca el barca írta:TWD
The Expanse-t nagyon ajánlom, pedig nekem nem igazán zsánerem ez a sci-fi téma a sorozatoknál. Kicsit nehezen indul be, sok ismerősöm az első évad felénél kaszálta, de utána brutálisan beindul. Nem is kellett egy hét, hogy ledaráljam.messideco írta:Sziasztok!
Valamelyik sorozatguru tanácsát kérném. Melyik ezen sorozatok közül a nézésre érdemesek?
Kód: Egész kijelölése
The expanse Mindhunter Electric dreams The good place Extinction Altered carbon La casa del papel Billions Godless Happy Ozark Tin star
Godless (Top 5 sorozat nálam simán)messideco írta:Sziasztok!
Valamelyik sorozatguru tanácsát kérném. Melyik ezen sorozatok közül a nézésre érdemesek?
The expanse Mindhunter Electric dreams The good place Extinction Altered carbon La casa del papel Billions Godless Happy Ozark Tin star
Mindhunter, Happy, Ozark.messideco írta:Sziasztok!
The expanse
Mindhunter
Electric dreams
The good place
Extinction
Altered carbon
La casa del papel
Billions
Godless
Happy
Ozark
Tin star
visca el barca írta:TWD
Most már a végsőkig!visca el barca írta:TWD évadzáró? senki? Csabi, nyomatod még? Szerintem már csak ketten toljuk innen
Ez nem az a topic...Kovbal88 írta:Helló Mindenki!
Ha valakinek van kedve és ideje, leírhatná a filmes Top10 -es vagy ezeket a filmeket látni kell listáját. Megnéznék néhány jó filmet. A kategória lehet vegyes természetesen. Köszi aki megteszi!
Még én is kitartok, csak nem nagyon szoktam irogatni róla. Viszont csak ma este nézem meg...visca el barca írta:TWD évadzáró? senki? Csabi, nyomatod még? Szerintem már csak ketten toljuk innen
Megnéztem én is, de az sokat elmond a mostani színvonalról, hogy tűrhető volt a félévad, pedig semmi extra nem történt... (Viszont nem is volt annyira ocsmány, mint a tavalyi egész...)visca el barca írta:TWD évadzáró? senki? Csabi, nyomatod még? Szerintem már csak ketten toljuk innen